*** LA REDOUTE *** (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Ah, si vreau sa va mai multumesc mult de tot pentru coduri - am gasit pe primul site (ma-reduc) o multime de coduri meseriase (unul l-am folosit la Vertbaudet si a mers !! : reducere la transport + cadou),

Christina

pai cum ai comandat...daca nu livreaza la noi? pt ce ai folosit codul? ai pe cineva in Franta?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by lory_mika

buna,
Am si eu o nelamurire am dat ieri o comada ..si cand ma uit ..in suivi de comada imi apare non facture pana acum nu mi-a mai aparut nici o data ..imi aparea doar eu preparation...inseamna ca nu a fost facturata sau sunt ceva probleme?

scrie in ghid. non facture adica nu mai e produsul, nu e facturat..nu-ti iau banii pe el.

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gama esti a doua care imi spui ca se ajunge la dexametazona injectabil . Prima data mi-a zis o doamna in farmacie acum o saptamana cand m-a auzit povestindu-i farmacistei. O iau razna zau, m-am tot agatat de faptul ca nu are o stare proasta si am tot sperat sa se opreasca odata...acum insa chiar ma sperii. Maine termin si azitromicina si sincer, la 2/3 din perioada de tratament, nu vad nici o ameliorare . Sa vedem ce ne zice maine dr la spital... Cat despre tinutul acasa...nu imi aduce aminte...nici prin gand nu-mi trecea sa o duc dar soacra-mea a avut un revelion in spume si ne-a anuntat pe 31 dec ca nu mai vine sa stea cu ea asa ca efectiv nu avem ce face....

Elena...anul trecut imi trimiteau din nou coletul....dupa ceva parlamentari...si dupa ce intram putin in ei. Apoi a urmat faza cu sistarea livrarilor, eu nu prea am mai dat comenzi...nu stiu acum cum or sa procedeze. Sunt relativ corecti, desi se fac ca nu inteleg uneori. Dar o sa trebuiasca sa insistam putin pana sa ne trimita cec (produsele mele nu mai sunt disponibile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

ati primit comnezi facute in 18 ian??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cum dexametozona injectabil, de ce sa chinuim copilul degeaba? Noi am facut la Budimex (am fost internata cu Ili cand avea 3 luni) si a intrat in solutia de aerosol. Uitati mi multe aici:
http://forum.desprecopii.com/FORUM/topics/69021.htm

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

vreau sa comanda produsul urmator:
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid=324109786&documentid=530607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
numai ca nu stiu cat inseamna marimea 204 ma poate ajuta cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid=324109786&documentid=530607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

204 e inaltimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory_mika spune:

multumesc mult

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:

204 e inaltimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

buna

am lipsit cateva zile si vad ca intre timp ati scris... nu gluma... abia am reusit sa recuperez vreo 18 pagini

acum sunt f ingrijorata fiindca vineri inca nu-mi venisera comenzile din 20,21,22.01
iar pentru comenzi din 29.01,2,3,7.02 inca nu au tras banii. inca sunt in Hold.

voi ce in "stadiu" mai sunteti cu comenzile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Felicia, nu-mi pov.de chinuit copil, eu mai am o fetitza de 2 luni, pe care am"socalizat-o"cu varul, din pacate, care era chipurile vindecat de ultima viroza, dar iata ca pitica a facut bronsiolita, si ce crezi ca i-au administrat la spiTAL...DEXA INJECTABILA, prin branula, plus aerosoli cu adrenalina.Asa ca eu stau cu fiolele in casa, din cauza celor 2 copii.Dar cel mare, de 3 ani, cand a facut prima laringita, la spital nici nu discuta, asta se administreaza datorita riscului mare la varsta mica.Chiar ieri, fiind si el bolnav de la cea mica, a ragusit instantaneu dupa 1 minut de tuse.......si mi s-a spus ca va repeta episodul,se pare din ce in ce mai usor.
Sper,aissa, sa nu ajungeti la steroizi si alte porcarii.

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze

Mergi la inceput