*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 17
diotima spune:
gasisem ieri niste camasi vichy f misto pt prietenul meu, puse in comanda "pierdute in eter", erau pe aubaines, si acum au disparut de tot

cristicross spune:
Aissa, batista bebelusului (cea care se conecteaza la aspirator) este f eficienta. in 5 secunde se curata nasucul. Baiatul meu are 1an si 7 luni si isi curata singur nasucul cu ea.
aissa spune:
Stodal i-am dat o saptamana, daca ii dadeam apa de ploaie poate ii trecea. A mai baut si paxeladine si 3/4 de sticla de rhinatiol si acum incerc cu prospan. Batista bebelusului o avem de mult, pe post de depozit pt acarieni ca pt a o folosi ar tb sa sedez copila, e ffff necooperanta.
Dar, raman la parerea ca are o componenta alergica pentru ca: nasul se infunda dar nu curge, e inflamata partea de sus a mucoasei, nu stiu cum sa explic, dar "simt" pt ca si eu patesc la fel. Din ce insistam cu curatatul din aia se inflameaza. Iar tusea apare in somn mai ales si e seaca iritativa la inceput ca in final, dupa juma de ora de behait, sa se auda si ceva productiv...dar nu din plamani...din nas.... Ma rog....am abatut mult prea mult de la topic.
Va multumesc pt sfaturi si sa speram ca scapam cat mai repede de raceala.
Elena.2006 spune:
Aissa, referitor la comanda din 09.01,(suntem in aceeasi situatie) ai scris ca nu ai primit coletul sau cum ai procedat cu plangerea?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
aissa spune:
Da, am scris pe site la sectiunea Aide et services sau cum naiba se cheama, am dat numarul comenzii si data si am scris, in engleza, ca nu am primit inca comanda din 9 ian, ca am mers la posta si am intrebat de ea, ca mi s-a spus ca nu e nimic pe numele meu si ca cei de la posta mi-au cerut misteriosul numar cu FR la coada.
ChrisDun spune:
Salutare ! M-am imbolnavit si eu de redoutita (datorita Florentinei
)... si astept doua pachetele... m-ati bagat la idei cu pierderile coletelor, acum stau ca pe ace.
Camelia_daniela, mistooo costumasul de broscuta de pe Vertbaudet... Deja vad ca ti-au raspuns fetele ca Vertbaudet nu livreaza in Romania. Mare pacat, pentru ca au lucrusoare foarte bune calitativ... Am gasit in diverse boutique-uri, inclusiv la Dragonul Rosu, hainute marca Mila Blue (pe care le comercializeaza Vertbaudet)... oare cine le "importa" in Ro ? Intrebare retorica.
Claujro, daca imi permiti o sugestie: ca o remarca la finalul Ghidului ai putea sa adaugi ca mai sunt si alte site-uri franceze (ex. Vertbaudet) dar NU livreaza in Romania ?
Ah, si vreau sa va mai multumesc mult de tot pentru coduri
- am gasit pe primul site (ma-reduc) o multime de coduri meseriase (unul l-am folosit la Vertbaudet si a mers !! : reducere la transport + cadou), important este sa ai olecuta de timp sa scormonesti printre ele... si sa cunosti putin limba franceza.
Ultimul link (clubpromos.fr) nu mai merge, dar cine vrea musai cred ca poate gasi pagina de coduri.
Felicia, si fata mea a avut viroza asta, doar cu febra (fara nas infundat sau tuse). Panadolul nu face fata la febra peste 38 de grade, si i-am dat alternativ Nevralgin picaturi.
Pentru gat, la Grigore ne-au recomandat Tantum Verde...
Multa sanatate!
Pupici.
Elena.2006 spune:
Da, asa am facut si eu.Dar cum ne vom recupera banii, sau ce urmeaza?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
gama spune:
Aissa, m-am gandit sa-ti spun ca noua ne-a trecut dupa 2 luni de tuse iritativa, si in special noaptea,si cu un taram alergic la baza, daor cu aerosoli cu adrenalina, si doza de dexametazona inj.ptr ca a dat-o in laringita cu usurintza intr-o seara.....prednison acasa si lacoklar(parca asa se scrie, la baza e clacid).A fost inebunitoare perioada, nici macar o noapte nu a trecut fara 2,3 episoade de cate juma de ora de tuse,si acum e somnambul, nu te intelgi cu el, sta i nfund, plange usor , doarme si...tuseste,practic nu-l mai pot trezi din somn!
si sa stii ca sunt pediatri,din cei buni, si am intalnit 2, care mi-au zis ca este denumita popular "tuse de gradintiza'si ca dureaza f mult, si ca cel mai bine e sa-l tin acasa iarna, ceea e am si facut din ian.Exact ca si tine,am incercat tot ce se gaseste in materie de siropuri,picaturi.......sticle intregi.Multa sanatate!!!!
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze
claujro spune:
quote:
Originally posted by ChrisDun
Claujro, daca imi permiti o sugestie: ca o remarca la finalul Ghidului ai putea sa adaugi ca mai sunt si alte site-uri franceze (ex. Vertbaudet) dar NU livreaza in Romania ?
DE ce?!
Pai mai sunt muuuuuulte situri franceze sau nu, care nu livreaza in ro. Aici discutam despre LR. Sau... nu cred ca m-am prins eu ce vrei sa zici In asteptarea comenzilor din 22.01...
lory_mika spune:
buna,
Am si eu o nelamurire am dat ieri o comada ..si cand ma uit ..in suivi de comada imi apare non facture pana acum nu mi-a mai aparut nici o data ..imi aparea doar eu preparation...inseamna ca nu a fost facturata sau sunt ceva probleme?