*** LA REDOUTE *** (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Imi pare rau ca si la voi sunt copiii bolnaviori. La noi se manifesta altfel aceasta boala: incheiem azi a 3-a saptamana de raceala, prima a fost cu nas infundat, apoi a inceput sa tuseasca, de 2 sapt deci tusim. Dr a zis ca nu e din plamani si asa cred si eu ca respira ok. Febra nu a facut deloc, starea generala e buna numai ca nu trece deloc tusea asta si acum, de 2 zile, iar e infundata. Copila mea e si total necooperanta si nu putem sa o curatam la nas, dar nici nu ii curge nimic, totul e undeva sus in sinusuri, polipi habar n-am. Maine facem si noi o vizita la Grigore Alex ca deja o iau razna. Oricum de ieri am trecut-o pe antibiotic (ni-l daduse dr sa il avem in caz ca face febra). M-am saturat de raceli ca de nu stiu ce....

Acum on topic: comanda de ieri e inca in curs de inregistrare, sunt curioasa daca o vor livra avand in vedere ca e de 7 eur. (TRAIASCA COLIS!) Si sper ca maine sa se invredniceasca cineva sa imi raspunda si mie la intrebarea pusa pe site despre comanda din 9 ian. De asemenea sper sa ajunga curand cea din 23....si restul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

uite un cod care merge pe preturi nereduse chiar si verzi, chiar si genti, probat de mine :
36900 :25 € /50 € d'achat ( offre valable également sur les pages à coins vert) ,frais de port à 5,40€ ,chemin de table griotte offert

la mine nu a mers, da doar cadoul. incercasem pe un prix vert, mai exact pe niste adidasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

HELLO,

ia uitati ce-au bagat, camasa de asta vara cu fir argintiu, pe care am luat-o multe dintre noi:

http://www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324080598&documentid=321408&categoryid=41494605&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by aissa

quote:

uite un cod care merge pe preturi nereduse chiar si verzi, chiar si genti, probat de mine :
36900 :25 € /50 € d'achat ( offre valable également sur les pages à coins vert) ,frais de port à 5,40€ ,chemin de table griotte offert

la mine nu a mers, da doar cadoul. incercasem pe un prix vert, mai exact pe niste adidasi.

l-am probat pe 2 produse care faceau 50 eur, din colectia noua:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324138780&documentid=207608&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si
http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-manches-courtes-femme-active-wear.aspx?productid=324132995&documentid=207608&categoryid=22904420&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si mi-a dat reducerea de 25 eur + cadoul

posibil sa nu mearga pe produse sport, dar eu am pus conditiile asa cum le-am gasit pe net si or fi incomplete.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

HELLO,

ia uitati ce-au bagat, camasa de asta vara cu fir argintiu, pe care am luat-o multe dintre noi:

http://www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324080598&documentid=321408&categoryid=41494605&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Ella, mamica de David (24.04.2007)

diferenta este ca noi am luat-o cu 3 euro atunci

multa sanatate piticilor redoutisti!

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa tusea trece foarte greu, mai ales acum iarna. Multa sanatate si voua! Cu batista bebelusului nu merge?
Parerea mea e sa cauti un dr bun (eu am unul dar are consultatii doar miercuri si joi), ca de "nea Grigore" am fost dezamagita total.

Mergi la inceput

Ella eu am incercat pe adidasii care sunt pusi la mica publicitate, cei pe care i-am luat sotului si ii sunt mici. Dupa ce i-am luat eu cu 50 eur s-au facut 75 si nu m-am indurat sa ii comand iar mai ales ca pe cei mici nu i-am vandut inca. Acum de curiozitate i-am cautat iar si desi apar cu 52,20 parca atunci cand aleg masura sar la 81 eur, pret verde, neredus deloc. Si cu 36900 nu i-a redus, am tot testat ceva coduri sa ii reduca dar nu am reusit sa gasesc inca. Hmmmm sa incerc cu 00000?
Felicia eu am o dr de mare incredere la Grigore, nu ma duc acolo la ghici. Apelez la ea doar in extrema urgenta ca e la terapie intensiva nou nascuti. Acum vreau sa o vada si sa vedem ce zice de tratamentul pe care i l-am dat pana acum si daca imi recomanda aerosoli (avem aparat, are sor-mea de fapt). Stiu ca trece greu tusea dar deja mi-a vomitat de 3 ori, am tinut-o acasa de la gradinita, nu dorm noptile de vreo 10 zile...clachez si mor de mila ei. Dimineata tusea (sec) de ii dadusera lacrimile, la 5 jumate dimineata, apoi am dormit aiurea pana la 9 jumate, de ne-a sunat sotul si eram pe alta planeta. A baut pana acum vreo 4 feluri de siropuri, i-am dat antialergice, am apa pe calorifere, stam in casa de ne-am clocit, e nespalata pe cap de 3 sapt si pe corp o data la 2-3 zile... Nu se mai poate...urasc gradinita si conjunctura care m-a facut sa o duc acum iarna la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asa e, tusea trece foarte greu. Mara nu tusea ziua dar facea crize de tuse noaptea. Dr. de la Grigore ne-a spus ca Erdomed ar fi foarte bun, 3 ml/3 ori/zi. Intr-adevar i-a trecut, insa tusea ei era productiva nu seaca.

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele!! Am fost plecata din oras o saptamana cu pitici in vacanta la bunici, si nu am mai intrat sa va citesc. Mi-a venit si comanda din 11 ian - saptamana trecuta, f multumita de toate hainutele pt copii. Acu mia astept comenzi din 30 ian, 4 feb si 6 februarie.
Multa sanatate

sil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

quote:
Originally posted by aissa

Ella eu am incercat pe adidasii care sunt pusi la mica publicitate, cei pe care i-am luat sotului si ii sunt mici. Dupa ce i-am luat eu cu 50 eur s-au facut 75 si nu m-am indurat sa ii comand iar mai ales ca pe cei mici nu i-am vandut inca. Acum de curiozitate i-am cautat iar si desi apar cu 52,20 parca atunci cand aleg masura sar la 81 eur, pret verde, neredus deloc. Si cu 36900 nu i-a redus, am tot testat ceva coduri sa ii reduca dar nu am reusit sa gasesc inca. Hmmmm sa incerc cu 00000?
Felicia eu am o dr de mare incredere la Grigore, nu ma duc acolo la ghici. Apelez la ea doar in extrema urgenta ca e la terapie intensiva nou nascuti. Acum vreau sa o vada si sa vedem ce zice de tratamentul pe care i l-am dat pana acum si daca imi recomanda aerosoli (avem aparat, are sor-mea de fapt). Stiu ca trece greu tusea dar deja mi-a vomitat de 3 ori, am tinut-o acasa de la gradinita, nu dorm noptile de vreo 10 zile...clachez si mor de mila ei. Dimineata tusea (sec) de ii dadusera lacrimile, la 5 jumate dimineata, apoi am dormit aiurea pana la 9 jumate, de ne-a sunat sotul si eram pe alta planeta. A baut pana acum vreo 4 feluri de siropuri, i-am dat antialergice, am apa pe calorifere, stam in casa de ne-am clocit, e nespalata pe cap de 3 sapt si pe corp o data la 2-3 zile... Nu se mai poate...urasc gradinita si conjunctura care m-a facut sa o duc acum iarna la gradi.

Aissa cu STODAL ai incercat?? e din gama Boiron la noi merge f bine, miere cu zeama de lamaie
multa sanatate

sil

Mergi la inceput