Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)
Raspunsuri - Pagina 15
adriana_m spune:
Eu tot pe aici sunt cu o cana de ciocolata calda. te invit.
Da, joi e valentine's day. de abia astept. Robert va avea la gradinita o petrecere si trebuie sa merg sa-i cumpar felicitari. trebuie sa dea la toti copii cate o felicitare si va primi si el de la toti. De abia astept. Cu prajiturele, suculet, bombonele, baloane. Ei se distreaza mai bine ca noi. daca o sa ma prind intr-un final si eu cum se pun poze aici o sa trimit poze de la petrecere.
pupici
lulu_boches spune:
Adriana_m, o cafea nu se poate?![]()
Pai Valentine's day, la gradi?Astia se indragostesc de mici![]()
Eu is aici, tot "pasare de noapte"![]()
noi
Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
TREZEALA! Am pregatit cafeaua si va astept!
Mai aseara nu am mai avut loc la calculator
mi-a luato sotul inainte ![]()
Adriana , cand incepeti copii se tin de degetele ex :
eu cu Teo ne tinem de degetele ea pe mine eu pe ea (copii tre in cerc) apoi cand zici "ne jucam cu parul" dam cu mainile prin par cand zicem "sugem biberonul" aici de fapt tinem degetul mare in dreptul gurii ca si cand am suge pe deget, "stam ca mexicanii" noi ne incrtisam mainile nu stiu cum sa-ti arat tu nu stai suparata cu mainile incrucisate? , "facem ca motanii" dam din maini ca si cand ai zgaria, si apoi zicem "dreapta, dreapta" ridicam mana dreapta sus, apoi "stanga ,stanga" ridicam stanga da dreapta sa fie jos.
Acum cantecelul e mai lung adica trebuia si sa sari pe un picior si pe altu adica "stangu ,stangu" sareai pe stangu , "dreptul, dreptul" sareai pe dreptul si dupaia "un picior ,celalalt" , sari pe un picior apoi pe celalalt "incrucisi, descrucisi" incrutisezi picioarele apoi le desfaci si la sfarsit spui "STOP" si nimeni nu tre sa miste cine misca primul pierde.
Eu acum sper sa intelegi ce am scris pe acolo. Aseara am scris numai o parte din cantecel ca eu asa ma joc cu ficamea de la un an si jumatate ca ea nu putea sari pe un picior si uite asa . Mai daca nu te descurci vino la Teo ca stie sa ti-l cante tot si-ti explica ![]()
Teo 
Perlute
R
addiana spune:
neatza!
lulu merci ca ai corectat cantecelul cu urechea
...chiar ma gandeam dupa ce l-am scris ca nu suna prea bine!!![]()
si la podul de piatra sunt niste "miscari", dar nu mai tin minte prea bine stiu ca se tin copii de mana si apoi isi dau drumul ca se darama podul...dar mai departe...
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu prin zona, dar iar am mult de lucru, asa ca nu o sa stau prea mult azi cu voi.
Deocamdata tot ce vreau eu sa va rog este sa cititi ce a scris Ramona aici si sa incercam sa o ajutam cum putem. E foarte important.
P.S. Mii de scuze ca nu pot sa stau azi prea mult cu voi, dar promit ca recuperez cand ma eliberez. Daca am fost plecata o saptamana, acum se cunoaste, trebuie sa recuperez din urma.
Va multumesc in numele ei si va pup pe toate. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
"La multi ani!" lui Andrei al lui acina. Sa fie sanatos si sa creasca mare alaturi de parintii sai! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MIKYCRIS spune:
am venit si eu la o 
acina la multi ani lui Andrei al tau!sa creasca mare,sanatos,cuminte si sa si bucure parintii![la multi ani] [la multi ani] [la multi ani]
20+
MIKYCRIS

Diana