Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Adriana " Podul de piatra s-a darimat"
a venit apa si l-a luat ,
vom face altul pe riu in jos
altul mai trainic si mai frumos, iti spune ceva??
mai era un cintec frumos "Se invirt moristile"...., il caut si ti-l trimit.
ca si mincare.... e greu copii de 3 ani si specific romanesc.
ca sos poti folosi sosul de la spagheti usor modificat( adica fara carne sau Deastea).

Mai poti da copilor o salata de cruditati , fara maioneza , sau foarte putina , in care sa pui un pic de piept d pui fiert , sau ceva sunca de praga.

daca imi vion ceva idei , nu voi ezita sa ti le dau

Kytzy , asa sa faci!!

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Salutare, mamici si burtici.CAre da o cafea?
"Deschide urechea bine/Sa vedem ghicesti ori ba/Cine te-a strigat pe nume/Hai ghiceste nu mai sta./
Fa o mamaliga cu branza

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Multumesc mult fetele de ideei. Ala cu ursuletul si cu ascute-ti urechea bine suna bine. Dar ala cu ursuletul nu stiu cum se joaca.
Ma gandeam sa am mai multe jocuri, cantece la mine si aleg acolo care merge si care e cel mai simplu. Trebe sa fie cu cuvinte cat mai simple. Pt copii o sa fie un pic mai greu ca trebe sa-i invat in romaneste pe toti.
Katiapam multumesc de site. O sa-l studiez sa vad ce gasesc si acolo.
Addiana as face eu sarmale dar alea sunt greu de facut si sa nu cada greu la stomac la copilasi.
Ramyteo astept orice ideei, sugestii de orice, mancare, cantecele, jocuri.
Nu trebe neaparat sa fac sos. Sa fac ceva simplu. Cat se poate de simplu. Adica sa nu stau foarte mult la bucatarie. O sa duc de acasa toate legumele taiate, carnea, tot. Si acolo pot sa le fierb, coc. Deci merge orice. Eu m-am mai gandit la supa de pui dar m-a intrebat educatoarea daca poate sa inmoaie ceva in ea. Ma dispera astia cu inmuiatul lor. Astia nu stiu ca supa se mananca doar asa
Si ceva cantacele in care sa faca si miscare copii? Aveti vreo idee? Stiu ca era un cantecel cu ratusca si te tot miscai cu mainile, fundul, dar nu mai stiu cum era. Parca era cand eram eu copil.
Multumesc inca odata de ideei fetelor si va mai astept cu altele daca mai aveti. Trebe sa fac sa-mi iasa ceva frumos sa ramana impresionati(sa vada ca si noi stim sa ne distram).
Va pup

Mergi la inceput

Lulu_boches m-am gandit si la mamaliga cu branza dar cica s-ar putea sa pice greu si asta. Ca era si simplu de facut. le faceam niste gogolosi in care sa pun cascaval si le dadeam asa. Ca branza bune nu prea gasesc pe aici. Jocul asta suna bine. Il copiez si intreb la gardi ce zic de el. Nu prea stiu daca toti copii stiu numele la toti copii.
Gbutucica la cantecul asta merge ceva miscare? Se poate face ceva? Ca e usor cantecelul si il si stiu. Nu are nici multe cuvinte. Eu fac o salata de cruditati cu mar, morcovi, telina, masline, porumb fiert si maioneza. Mie imi place tare mult salata asta. Poate as putea sa fac o deasta si sa pun in ea si ceva carnita daca merge. O fi reteta romaneasca asta? Ca nu vreau sa fac ceva si astia sa aiba si ei la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_mire spune:

Mai fete nu ma mai pot abtine sunt la Mire ,la soramea si sincer wow am citit ce ati scris, Doamne sunt atat de dependenta de dc!!!!!
Sunt Ramy, mei.

Copii tre sa se tina de degetele si sa cante da acum cum iti zic melodia....
degetele mititele
ne jucam cu parul (faci cu degetul prin par)
sugem biberonul (mimezi ca ai biberon)
stam ca mexicanii (incrtisezi mainile)
facem ca motanii (dai din maini)
stanga, stanga, dreapta ,dreapta (ridici mainile sus pe rand)
o manuta cealalta stop!

Da in momentul in care zici tre sa si faci si asa invata si care ii stanga si care ii dreapta.

Ps mai scriu da acu tre sa ma pregatesc ca vine sotu dupa noi adica tatal Teodorei.

Lena gata la lucru? of, mei iar pasare de noapte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo_mire

Sunt Ramy, mei.

Un trandafir cu un boboc

http://www.youtube.com/watch?v=arR3vtrSFgI
http://www.youtube.com/watch?v=zFCP9647QsY

Chiar ma gandeam ce gauta Mire la acest topic

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Ramy super cantecelul. Simplu, cu miscare, cu cuvinte simple. Imi place. Numa ca eu nu am inteles chiar tot ce trebe sa facem in cantecel . Ce trebe sa faca copii la inceput cu degetelele? Sa se tina ei unu de altul de maini sau fiecare de degetele? Si cum stau mexicanii? Iar la sfarsit iar nu am inteles ce trebe sa facem , sa ridice fiecare cate o manuta (staga si apoi dreapta) si apoi e gata? Vreau sa-l inteleg corect ca il pun pe lista ca-mi place mult si nici nu il stiam. O sa-l testez pe Robert sa vad cat de repede prinde si daca ii place.
Multam' inca odata.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo_mire

Sunt Ramy, mei.

Lena gata la lucru? of, mei iar pasare de noapte

Un trandafir cu un boboc

http://www.youtube.com/watch?v=arR3vtrSFgI
http://www.youtube.com/watch?v=zFCP9647QsY

Ce sa fac, ca m-a scos husbantu afara ca sa se lafaie el in tot patu

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Mai e careva "pasare de noapte", sau am ramas singura?

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Joi e Valentine's Day

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput