Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Butucica merci! Am de gand sa profit la maxim de timpul liber

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Da unde pleci Ramy?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Hai ca am venit si eu la o cafea. Cam tarziu dar merge si acum una mai slaba macar.
Am o problema mai fetelor si poate ma puteti ajuta cumva. saptamana viitoare trebe sa fac la Robert la gradi zi romaneasca. Adica sa gatesc ceva specific romanesc pentru copii, sa-i invat un cantecel specific (ceva ce cantam noi cand eram mici), o poaezie, ceva jocuri romanesti. Si sunt un pci in ceata. ca de gatit as putea eu sa gatesc o tocanita sau ceva. Dar cica sa fac ceva simplu. Ei vor un sos sau ceva sa inmoaie cipsuri in el. astia sunt nebuni. Ce mancaruri sunt alea. Asa ca ma gandeam ceva mai simplu dar nu prea am ideei. Ma gandeam sa fac o salata cu cartofi fierti, ceapa verde, ceva carnita de pui, masline, ulei, otet. Imi scapa acum numele. Dar asta e un pic cam greu de mancat pt copilasi. trebe sa fie ceva mai simplu si fara prajeli si mult de munca. daca aveti ideei nu ma uitati. Si ideei de jocuri pentru copii de 3 ani cat mai simple ca trebe sa le explic in engleza si sa nu fie prea complicat. Iar cu cantecelul iar is in ceata ca e cam greu sa-i invat pe astia mici un cantecel in engleza. Ma gandeam sa fie un cantecel cu ceva miscare ca sa nu se plictiseasca. Ca daca ii pun in fund si ii pun sa repete dupa mine sigur se vor plictisi asa ca daca e cu ceva miscare va fi mai bine.
Astept orice sugestie aveti. Nu ma uitati. Chiar vreau sa fac ceva frumos la gradi sa ramana cu o amintire placuta copii. Plus ca o sa vina copii si din alte clase poate.
Va pup pe toate si ma duc sa mai pun de o cafea. Cine vrea sa pofteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Kati ne asteapta Mire ,soramea pana la ea . Da pai cand ma intorc am sa va salut.
Ehei hai mai ca la asta ma pricep la cantecele si poezii, mai si in engleza da nu multe da?
Cand ma intorc promit ca am sa-ti scriu ceva, promit daca nu reusesc azi maine dimineata le poti copia. Eu tare mult ma joc cu ficamea si ii cant
Va pup pe toate

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adriana, cred ca e vorba de salata orientala, dupa cate ai scris, desi eu nu pun carne in ea ci peste.nu stiu ce poti sa faci pt copii de 3 ani.ma gandesc si te anunt si eu daca imi vine o idee.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

adriana-m hmmm grea problema!!!
ursuletul doarme il mai tii minte?
sau am pierdut o batistuta?
ascute-ti urechea bine???
astea sut jocuri cu cantecele, ca si mancare cam greu... la sosuri nu ma pricep, adica nu stiu sa fie vreunul specific romanesc care sa mearga cu chipsuri!!!! salata de care zici tu e cea orientala, deci nu e specific romaneasca,a noastra e cea boef sau beof-cum s-o mai scrie!
banuiesc ca trebuie cava care sa fie comestibil rece... cam greu. eu m-as fi bagat la sarmale!!! ceva mai romanesc de atat nu e! dar ma mai gandesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

hai sa ti le scriu pe astea 3 jocuri ca sa-ti faci o idee.
*
ursuletul doarme
si-a uitat de foame
ce sa-i dam noi de mancare?
lapte dulce sau cafea
sa aleaga pe cine-o vrea!

*
am pierdut o batistuta
ma cearta mamica
cine are sa mi-o deie
ca-i sarut gurita

batista-i fermecata
se afla la o fata
la o fata frumoasa
pe care o iubesc
si o nimeresc!
(asta e cam lung)

si care mie mi se pare cel mai usor, denisa mea il stia pe la 2 ani si ceva
*
"ascute-ti urechea bine
sa ghicesti cin' te-o striga
cine te-a strigat pe nume
hai ghiceste nu mai sta!"(parca asa este!!)
aici un copil sta cu ochii inchisi si ceilalti copii canta si cand au terminat cantecelul un copil il striga pe cel cu ochii inchisi si el trebuie sa ghiceasca cine l-a strigat!!! valeu...

Mergi la inceput

Adriana-m-din pacate eu sint pe dinafara,daca imi amintesc ceva sau vreo mincare iti spun
pina creste fetita trebuie sa ma documntez si eu

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Adriana-m-poate te ajuta cu ceva www.ecopii.ro/" target="_blank">site acesta

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noi ascultam Cutiuta muzicala si acolo sunt multe cantece de cand eram noi mici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput