Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-am vazut ca ai fost inaintea mea dar te-am invitat din nou
nu vrei?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

ba da vreauuuuu

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna, fetelor!
Azi n-am putut sa vin la cafea, ca sunt racita si am baut un ceai.Apoi am hoinarit pe net in cautare de materiale si abia acum am ajuns si la voi.
Da' nu stau mult si-o iau din loc.Nu de alta, dar acus trebuie sa ma duc dupa Alex la gradi si sa-i pregatesc ceva sa pape...
Pup...si poate revin.

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu pe aici.sunt in curatenie generala ca ne mananca furnizile daca nu fac.l-am prins si pe sot pana acum ca tre sa plece la examen ca ia luat un elev sala si datoria il cheama.asa ca raman sa termin eu.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu pe-aici, chiar daca n-am mai scris azi, am avut multa treaba de azi dimineata. Azi am fost si cu piticul la doctor, ca nu i-a trecut raceala, nu am putut sa-i facem vaccinul antivaricela, ne-a amanat pana peste 2 saptamani, sa se faca bine.

Fetelor, eu sunt pe-aici, chiar daca mai am treaba, revin.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu pe aici, dar cu treaba prin casa! si am o lene, am strans putin si am facut o ciorbita, dar bineinteles ca treaba mai e!!! mi-a aparut igrasie la baie intr-un colt si ma oftic!!! poate nu uita sotul sa cumpere o solutie ceva!

va si mai revin... ca doar trebuie sa mai fac o pauza, nu??!!!

Mergi la inceput

Gina sanatate la piticul mic.
Kati tu te-ai suparat pe mine? Ca vad ca nu mai scri. Hai ma ca nu bat la tine....eu bat la Gina ca a promis ca-mi va scrie in engleza ceva hi hi

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-cum sa ma supar pe tine

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ramonel, mersi mult. Sincer, n-am uitat de tema de la "varsatoare", dar nu pre-mi vad capul de treburi, cum ma mai eliberez un pic, o sa scriu.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Kati mersi! Pai daca te suparai pe mine....haaaaiiiiaaaa, prin calculator intram si hhhhaaaaaaiiiiiiaaaa ...stiam si karate
Gina te iert , te inteleg ca esti ocupata.
Dau cate o cafea ca eu plec acum, da?
Va las pe masa.
Va pup pe toate!

Teo
Perlute
R

Mergi la inceput