Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
randunici!!
Eheeeeeeeee,gata sefa
!!!Ma pregateam de schimbat semnatura!!Yeaaaaaaah,a mai trecut o sapt cu bine,superrrrrrrr!!
Randunici,voi nici nu va inchipuiti cat de fericita sunt cand vine ziua de schimbat semnatura!!Radiez!!

Lasa,zoze,important sa fie voinic feciorul si nu mai conteaza pe unde iese!![]()
zoze,ce cos de bb ai tu mama pozat la albume,ca-i marfa?
Simo,Domnul e mare mare,auzi la ea,sa ajunga la 37s!!Yupyyyy.Vreau si eu!!

Daca nu strica movalinda pactul nostru cu 37s,chiar credeam 100% in el!!Dar tot mai cred!![]()
Dana,am ras cu lacrimi!
Simona,felicitari pt bb grasan!
Doamne,florii,imi pare rau sa aud asa vesti!Roaga-te mult la DD
ca totul sa fie bine,si sa fi dat peste un ecografist mai putin bun,caci crede-ma eu am dat de unul o data care mi-a zis o chestie de am plans o sapt si de fapt nu era nimik.Mergi la alt eco sa te linistesti si sa vezi ce ar fi!
.Mergi la Albu pe 20 ca-i super.
Alina,mama,linisteste-te te rog ca superi bble.Ofof..Nu te mai gandi la soacra,ci la bb mic.Nu poti merge la cineva in vizita sa uiti?
Alina,eu te inteleg fiindca cunosc cazuri din astea naspa cu vraji,treb sa dai acatiste tot timpul la Manastiri,nu te lasa ca treb sa crape vrajitoarea!!

Bujo 
dea Domnul un bb sanatos!!
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mami_papatot spune:
gagicutzelor, acus va las, ca trebuie sa ma pregatesc de plecare si as vrea sa las ordinica prin casa...
Pupici dulci tuturor si ne vedem mai pasarica!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
floriio spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru sprijin. Nici nu stiti cat de mult face o vorba buna.
Am reusit sa imi fac o programare la Dr. Lungu, la care mi-am mai facut eco, cea pentru triplu test si mi-a placut mult de dansul. Am reusit in timp record....azi la ora 17. Sa imi tineti pumnii fetelor sa fie totul bine. O sa va tin la curent.
Olga, dar ai nimerit-o mama pe asta cu Floricel...Asta e numele meu de familie de fata. M-am si mirat cand am vazut. Acum ma numesc Costache, iar prenumele este Ioana. Floriio vine de la Floricel Ioana. Apropo de tiz, spune-i sotului tau ca nu o sa il dezamagim.
La fel si tizului Raducu de Rox.
Pupici, iubitele mele mamici!
Kya, multumesc ca mi-ai dat licenta pentru motto. Am nevie de motto-ul ala...ma mobilizeaza. Pup fata si ii raman datoare.
Floriio
in 28+ cu
RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
aliceionescu spune:
Kya, te rog sa ma scuzi, numele tau mi-a scapat, involuntar! De acum o sa tin minte cine e randunica cea cu motto care m-a impresionat!
Bitza, stai calma!!! Si eu trec prin aceeasi chestie, ma rog, incep sa simt ca deja ar fi trebuit sa folosesc timpul trecut pt ca, de vreo sapt. si ceva, burtica mea a explodat, pur si simplu! Si pe mine ma intreaba lumea dc nu-i prea mica, dar eu am incredere in instinct, in bebelina mea si, mai ales, in medicul meu, care-mi spune mereu -citez: "E finuta pt. ca asa sunt fetele, de obicei". Sa nu-ti faci griji, raporteaza burta la tine, la cate kg ai luat etc, nu la vorbele celorlati. Fiecare ne percepe prin prisma celor traite pe pilea lor. Ai grija de tine!
mstela spune:
Nicol,m-ai convins cu klorane!
Mamicule,
apasat si te
si Teodora.
Flori,crezi cu tarie ca "Dumnezeu nu m-a adus asa de departe ca sa ma lase aici!" Eu te inteleg fff bine ca am trecut si eu greu cu sarcina!!
Si schimba urgent dr! ca e clar ceva in neregula cu el!!
Bine ca te duci azi la eco!Sa vii cu vesti bune!!!
bitzo,paranoia,mamaa??
Tie ce-ti veni?Ce nu mai sunt cu burtici mai mici si au acolo un bebeloi??Asa o fi conformatia ta.
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
hagiyannis spune:
Clar e si in functie de cat te-ai menajat in perioada ecografiei.. cu acest col ma refer.
Cat despre burta.. pe mine m-a intrebat doctorul miercuri la ecog cand am intrat pe usa "aa.. mai sunteti insarcinata!? cam mica.."
Pana si doctora ginec m-a intrebat k unde e burta.. k mereu se pacaleste la mine pana o dezveleste si vede k e ok pozitionata.
Nu am luat nici f mult in greutate.. vreo 8 kg.. nu puteam sa le pun pe toate in burta k sa fie lumea multumita, nu?
Mary 32+
mussara2000 spune:
Neata tarzie si de la noi.
Am intrat si am inceput sa va citesc dar nu va puteam prinde din urma.
Flori----- sa dea Domnul sa fie bine la ECO de astazi noi iti tinem pumnii, sunt sigura ca vei veni cu vesti bune, dar pana atunci trebuie sa te calmezi ca sa nu dai incaractura negativa si la bebel, daca mergi stresata sigur bebele va avea 300batai/min, asa ca prima lectie e sa te calmezi, si dupa rezultat se va vedea ce e de facut. Capul sus.
Ali---- eu cred ca ar trebui sa discuti cu sotul , sa-i explici anume la ce te poate expune supararile, explicai ca acuma bebele e pe primul plan si sa fie de partea ta si asa o sa invingeti tot raul,dar el este persoana la care trebuie sa ceri o jumatate de rezolvare si jumatatea 2 e la tine, sau invers.
Stela --- eu in fiecare sear am o bucurie ca bebele a mai stat inca o zi , dar cand vine de schimbat ziua nu mai rezist si o schimb cu jumate de zi inainte, cred ca si ziua de nastere ii voi face-o tot timpul cu o luna inainte
CE BUCURIE E PE NOI
Fetelor va pupacim pe toate randunicile si sa aveti o zi minunata.
multi

36 SAPTAMANI
CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU
IULIAN
Ali_bia spune:
fetele
Papacioasa mersi mult de PM, daca vrei sa mai vb cu mine ma gasesti pe mess: alina_bia1984
Prin ce am trecut eu pana acum pot scrie o carte...
Pe scurt: soacra-mea nu m-a vrut de la inceput, si mai ales ca am si ramas gravidutza(si in ziua de azi nu recunoaste ca are baiat insurat si cu copil, si ma cunosc toti, abia acum in vara i-am cunoscut cat de cat restul familiei
). Va dati seama:si azi, cand Bianca e mare imi tot spune ca trebuia sa vin la ea sa avortez
, e dusa rau cu pluta....Am stat la ea 2 saptamani, cand Bianca avea aproape 1 anisor si pe mine m-a pus sa dorm cu fata in dormitor, iar sotul sa doarma cu ea in sufragerie
(socrul era plecat..)..practic eu nu am voie nici in ziua de azi sa fac
cu sotul meu
, tre sa cer acordul ei....M-a intrebat o randunica de unde stiu ca umbla cu asa ceva,,pai stiu, ca banuiam eu la inceput si pe urma a recunoscut ea.....ca a facut, face si va face ca sa ne desparta...
Sotul ii mai zice si el din cand in cand cate ceva, dar nu prea pune piciorul in prag
Stiti de ce?? pt ca o data i-a spus-o: de ce nu ne lesa in pace , de ce face vraji iar ea a inceput sa se dea cu capul de usa dar tare de tot si e si din metal...am zis ca-mi sparge usa..deci e nebuna....a vazut si Bianca asa ceva si a ramas marcata ca si azi imi tot aduce aminte ca bunica se dadea cu capul de usa....si mai si arata...Asa ca daca ii mai zice ceva asta nu e in toate mintile...odata s-a dat moarta pt ca nu se duce sotul la ea...si socrul suna din strainatate ca disperatul o saptamana....
Sunt multe de spus ,dar v-am zis ca scriu o carte
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
simonette spune:
Floriio, am ramas muta cand am citit mesajul tau si am tot incercat sa scriu dar mereu a aparut cate ceva! Ma bucur ca intre timp fetele te-au sustinut si te-au incurajat sa nu stai asa cu indoiala asta in suflet, sa iei masuri si sa mergi cat mai rpd la alt medic... Eu sunt sigura ca este vb de spre o eroare de masuratoare, dar pt linistea ta ma bucur ca ai gasit loc la dr. Lungu chiar in seara asta! Sunt alaturi de tine, tzin pumnii si astept sa ne dai vesti bune! Nu ezita sa pui cat de multe intrebari...tot ce te framanta! Doamne Ajuta!!! 

si te
cu drag!
Ali, fata mea...e greu sa ai o asemenea soacra!!! Incearca sa faci si tu tot ce e de facut ca sa nu se prinda de tine vrajile scorpiei... cum ar fi sa porti chilotii pe dos, dar cel mai important sa mergi la biserica, sa ti se citeasca moliftele Sf Vasile, stiu ca Vinerea se face lucrul asta si stiu ca sunt de mare ajutor!!! Roaga-te la D-zeu sa indeparteze de la tine toate farmecele, blestemele, influentele negative si toti dusmanii stiuti si nestiuti...Doamne Ajuta si tie!
Mai erau fete suparate dar nu mai tin minte cine...va rog sa ma iertati, nu prea sunt in apele mele
In orice caz...sunt alaturi de orice randunik si ma
la DD sa ne fie bine la toate!
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 10 zile!!!!
Olgutzika spune:
Floricel
, bafta multa!!! Roaga-l sa masoare si IR-urile, ca-s importante daca se confirma retardul de crestere. Si ai incredere ca o sa fie bine, chiar daca gaseste ceva nasol si Lungu. Exista solutie, tratament, si bebe va recupera linistit. Si vezi ca si tu esti esti tiza fii-mi!
Bai gagici, dar ce burti or vrea oamenii astia sa aveti??! La Mami e prea mare, la voi prea mica...gura lumii sloboda!!! Nu puneti la suflet, important e ca-s bebicii micii bine si ca voi va simtiti bine. Ar fi culmea ca Stela care e o subtirica sa isi compare burta cu a mea, care eram cu 10kg peste greutatea mea normala, cand am ramas insarcinata. Foarte bine si foarte sanatos ca sunteti inca subtirele si ca nu v-ati ingrasat! Eu cred ca vor sa faca niste complimente, dar nu realizeaza ca gravidele sunt sensibiloase, nuuuu?
Olga
36+ cu
Ioana-Sofia