Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Salutare, randunele!

Abia acum am terminat si io de citit din urma.
De dimi am fost de ne-am depus de buletin.. ne-am tras in poza si gata, umblu pe strazile minunatei kapitale in deplina legalitate..
Floriio, nu te panica. Eu am fost in ianuarie la un alt doctor decat Iosup - ca n-am mai apucat programare la el - care mi-a facut ecografia la acelasi aparat si m-a vazut mai bine decat Iosup: mi se lungise colul si mie, dovada ca am stat cuminte in pat..etc. Miercuri acum, m-a pus la punct Iosup ca m-a gasit cu colul mai mic decat ma gasise tot el in decembrie - 2.66.
Si eu sunt panicata putin, pt k nu prea iau in greutate, bb e inca in schema, dar mai mica cu o sapt decat varsta ei (bine, niciodata nu a fost mai mare), placenta grad 2-3.. si tre sa stau la orizontala, contractii si pastile, deh.
Ideea e sa vezi o alta parere.. pana la urma e vorba despre un aparat care nu masoara singur, ci la indicatiile unui mouse condus de un om! In final si mie mi-e greu sa cred k in decembrie am avut col de 2.94, ianuarie 3.4 si februarie 2.66.. o fi el moale da nici chiar asa..
Trebuie sa ai multa credinta in Dumnezeu si sa nu te lasi batuta!

Ali, fazele astea cu vrajile soacrelor sunt cam nasoale. As vrea sa zic ca nu cred in prostii din astea insa am mai auzit povesti. Din pacate cand cineva e pus pe rele nu prea poti sa il opresti.. decat intr-un singur fel - cu multa ruga si credinta. numai asa nu te atinge raul trimis. daca ignori nu prea inseamna ca nu te afecteaza. In primul rand Dumnezeu te apara pe tine si pe copil - care are propriul inger pazitor de sufletel nevinovat. Si e foarte posibil intr-adevar k sotul tau sa nu "vada" nimic.. barbatii abia vad chestii evidente.. d-apai ceva atat de subtil k influentele negative ale propriei mame.. deci numai tu poti sa te ajuti si pe el sa il "ghidezi". Si preotul ajuta dar sa nu-ti creeze o dependenta si iluzia k e suficient.. pentru k cel mai mult de munca ai tu de fapt.
Parerea mea.. nu ca mi-ar fi cerut=o cineva.

Va pup si multa bafta!

Mary 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bujo, felicitari!!! Si odisee caat mai lunga, si un bebe sanatos si miscacios!! Sa fiti sanatosi amandoi!!! Si sa vi se alature cat mai repede si Mary !

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

olgutzika, daca la mine te refereai ca sa ma alatur lui bujo la odisee....nu se mai poate....poate voi face parte din odiseea de nov-dec...si asa m-as bucura....ar avea sotul meu 2 scorpionasi in casa...ha ha ha....l-ar manca de viu, saracutul de el.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Maryb, multumesc si iti doresc succes si tie cu sarcina. Stiu prin ce ai trecut si tu...
Bitza, imi pare rau ca te-am ingrijorat si pe tine. Dar tu ai totusi 106 cm in talie. Eu am doar 86 la buric si 90 sub. Dar nu asta e un etalon de cum creste copilul.

Floriio in 28+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

flori, ca de la Raducu la Raducu...
linisteste-te..vb fetelor, suna-l pe Iosup..
plus ca e f cunoscuta treaba ca bebelusii evolueaza in trepte, cateodata au bum-uri de crestere, apoi mai stagneaza..cateodata apare ca ar fi mai mare decat varsta lui, cateodata pare mai mic...
asa ca pana nu ajungi la un dr f bun care sa iti spuna exact cum sta treaba, nu te mai lua dupa toti netotii!!!

_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

din pacate, vad ca nu este o zi chiar buna la odiseea voastra astazi....multe fete au framantari....imi pare nespus de rau dragele mele....eu va pup si va strang tare in brate.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

la toate randunicile!

Suntem si noi pe aici, citim, citim, dar nu apucam sa scriem.

Incurajari pentru mamicile suparate! Flori iti dau e licenta de la motto . Hai capul sus si incredere maxima!
Ali asta e de la mine pentru scorpie!

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna, randunici! Va citesc de f. mult timp dar nu am indraznit sa scriu.
Sunt si eu o viitoare mamica (34 sapt. si 2 zile) si as vrea sa ma ajutati sa vin si eu pe crenguta alaturi de voi.
DN: 14.02.1972; UM:14.06.2007 DPN: 11.03.2008 (cezariana programata)
Sunt din Galati dar sarcina a fost urmarita si voi naste in Bucuresti, Sp. Municipal, Dr. Tufan Aurelia.
Va doresc nasteri usoare, BBei sanatosi, frumosi si norocosi.

Doinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

maryb, hagi, rox, pupici dulci!

bitzule , nu te mai necaji ca ai burtica mica...tu te iei dupa ce spune unul si altul sau dupa dr. tau? ca si eu de cate ori merg la salon, toate fetele de acolo incep ... ca ce burta mare ai...ca sigur sunt gemeni...ca nu stiu ce...si uneori ma enerveaza ca insista asa de aiurea...auzi tu, am gemeni, de parca eu nu am vazut la eco ce am acolo...

Kya, vad ca ai scos si tu nasucul din ascunzisi! Pupici dulci si pentru tine!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mary H, din pacate, colul asta e destul de mobil. Conteaza cat de mult mergi pe jos inainte de eco, cat de mult stai in fund inainte...A explicat Naty in capitolele trecute, ca e pana la urma un tesut elastic, so...Oricum, da, e o mana care manevreaza un mouse, deci supusa greselii!

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput