Mamici de martie-Aprilie 2008!!(89)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Buna gagicute!
Eu acum sunt la mama, sa ma rasfete si pe mine putin
, mi-a facut icre si gogosi bune
Mai...ce citesc eu pe-aici...
Flori, imi pare tare rau ca esti ingrijorata pt. bb...iti tin pumnii pt. eco de dupa-masa si sa dea DD sa vii cu vesti bune!
Ali 

...nu stiu ce sa mai zic si eu...au zis fetele destule...e nebuna, clar! Am ramas muta! Roaga-l pe preot sa-ti citeasca moliftele Sf. Vasile, cum a zis si Simonette!
Le felicit pe celelalte randunici care au fost la control si bebeii sunt bine si ele la fel!
Mai stau putin la mami si apoi plec spre casa sa bagam un somnic!
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Aoleo, uitasem sa schimb semnatura 
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Olgutzika spune:
Simo, sper ca nu esti in butoi si tu!!!
Ali, iertare, dar e nebuna!!! Eu tot cred ca tu si sotul tau aveti solutia problemei. Imi place de Mamicel cum a rezolvat situatia: halt, vedeti-va voi de viata voastra, si eu de a mea! Nu vreau sa va vad si sa va aud!! Mai marcheaza si copilul ala pe viata....Indepartati-o, ca nu va face bine!
Ela, cred ca nu s-a auzit pana la Naty racnetul meu
! Sper sa fie bine, incepusera sa imi placa vestile bune despre ele venite constant
.
Mai am o camasa si gata!
Olga
36+ cu
Ioana-Sofia
delphin spune:
Sunt aici si incerc incet incet sa ies din starea mea de 2lei.
Floriio, curaj si nu-ti mai face ganduri negre...sa zicem ca gasesc o intarziere de crestere...se recupereaza prin regim hipercaloric si perfuzii cu glucoza. Am avut si eu astfel cu bb1. nu trecea bine sangele prin cordonul ombilical...la 32 de sapt. avea 1,200kg. Dupa o saptamana de perfuzii luase 200g...si l-am nascut sanatos tun, la 3 kg. dar nu mancacios...mancarea nu e punctul lui forte!
Olgutica, baga limba in gura....sunt aici...de ceva poturi...ce sa-ti zic...Frantza e una din tarile europene destul de scumpa...daca ti-ar aduce ceva hainutze ca sunt soldurile...sau cum ziceai, poate cercelusi, dar la fel, aurul e scump in Fr.
Sa se trambaleze cu carutz si alte alea pe avion, mai mare deranjul...mai bine sa-ti aduca ceva tie ca sa te resfeti...un parfumel sau o crema de corp...nu stiu ce sa-ti zic...merge cu avionul vine cu avionul inapoi..;da' tu de ce nu ai voie cu avionul...am vazut ca ai ceva pb cu trombofilie...alte alea, dar nici cu ciorapi medicinali nu ai putea sa mergi in avion...2 ore nu e imens si-ti clatesti si tu okii! Sunt pe aici daca ai intrebari!
Simonette, gospodina...piciorusele tale ce zic? Pai e frumos ce faci? I-ti recomand si tie ciorapi medicinali pt. circulatie...cred ca sunt la farmacie...mie mi-a prescris dr. sa port 2 saptamani inainte de operatie si 6 dupa...am fost si mi-am luat ieri...sunt super sexi in plus...ciorapi cu banda adeziva dantelata![]()
Zozelici cu sclipici...chiar asa? Nimic nu va place?...incercati cel mai bine sa cautati intre numele care rimeaza cu numele vostru de familie...noi asa am inceput sa cautam..
Cu calcatul hainutzelor de bb...mai am inca 2 masini...am constatat cu stupoare ca am spalat pt. bb, cu tot cu lenjerii si paturici, 4 masini mari...al meu sot zice ca nici 5 bb la un loc nu au atatea haine...asa o fii!
, dar eu acum n-am cumparat de cat 6 pijamalutze flausate si cam tot atatea bodiuri...a si un saculet de dormit si cateva bluzite de bumbac cu manecutza lunga, subtiri, pt. serile mai racoroase de vara!Restul am totul de la seb.
In rest...amenajez camera de oaspeti in camera mama si copilul, caci acolo vreau sa-mi instalez "vastele apartamente de noua mamica". dar noaptea dorm in patul conjugal![]()
Va pupacesc pe tote fara nici o exceptie...milti ani cu sanatate randunoiului de cory...
si nu pot incheia mesajul fara un gand bun fetelor noastre movalinde, si celor pedepsite la pat!
Frumoasa foc printzesuca...e micutza si mare in acelasi timp...nu stiu de ce eu mi-o imaginam mai micutza...dar e o luptatoare! D-zeu sa e aiba in paza! Multumim Pertrica, randunoi de Naty!![]()
pozici
bb2
burticutza
clauclau spune:
Buna randunici, hop si eu, am venit mai devreme de la doctor dar am stat putin sa ma odihnesc la televizor.
Si acum sa va dau vestile : bebitza e bine, colul inchis , de 35mm, lichid amniotic in cantitate corespunzatoare varstei sarcinii, placenta gradul 2 de maturare. La biometrie, masuratorile sunt bune, IR-urile la fel, nu mai are esarfa de cordon si este cu caputul in jos. In schimb, e cam micuta zic eu, are 2550 g. Doctora a zis ca nu-i nici-o problema, pana la nastere o sa mai ia aproximativ 500 g. Doar ca eu aveam impresia ca este mai maricica...
In rest, rezultatele la secretii si culturi au fost bune. Urmeaza lunea viitoare, pe 18 controlul preanestezic , testul non spres si consultatie, dupa care peste inca o saptamana mergem frumusel sa nastem.
Cam astea sunt vestile...
Nu am citit nimic din urma, acum imi fac o cafeluta si vin la lectura. Sper ca sunteti bine toate, va pupic. 

http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 17 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Kya spune:
Sa va zic ce am mancat eu aseara? SORICI!
Nu o zic ca sa va bag in boale pofticioase, ci ca sa spun ca exista de cumparat in piata la Obor!!! Eu de mult tot caut, si n-am gasit pe nicaieri.
Dar ieri mi-a cumparat mama din piata 2 bucatoaie maaaari, iar soriciul e foarte fraged si moale. Yummy!
Kya
30+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 10s
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Offf, fetelor am dat gata o Poiana aerata cat timp am citit ceva 9 pagini scrise...
Flori, ma bucur ca ai gasit programare pt astazi. Sper sa te linistesti si ssa fie totul bine cu bebe. Sunem alaturi de tine, dupa cum vezi!
Simo, bafta la doctor! Sa vii cu data stabilita!
Va pup pe toate, eu ma duc in patulet sa stau nitel si ma intorc mai tarziu.
Ioana
37+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Clau, felicitari pt vestile bune! Fetelor, banuiesc ca stiti ca greutatea copilului este estimata si ca exista un procentaj de eroare. Chiar am vazut la cineva o eroare de -+ 200 gr!!! Deci fetele cu bebei mari sau mici, greutatea lor nu e sigura 100%. Asa ca, draga Clau, nu te supara ca Rebecca este micuta, ca s-ar putea sa ai o surpriza... si parerea mea e ca ia mai mult de 500 gr in 2 saptamani.
Kya, ai grija cu soriciul!! Nu iti face bine daca il mananci fara noi!!
Am halit si eu o bucatoaie acum vreo 2 saptamani. Mi-a luat cineva din hale din Ploiesti, stiind ca mor dupa el!! Asa ca, Olgutz, daca iti place stii unde gasesti![]()
Ali, vreau sa stii ca sunt alaturi de tine. Nu cred in vraji si asemenea lucruri... si poate ar trebui si tu sa faci la fel, ca sa nu mai aiba sorti de izbanda soacra asupra ta!
Ioana
37+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mami_papatot spune:
hai ca eu tot n-am plecat si la 2 am proramare...ordine ioc, noroc ca nu e mare balamucul...intre timp am lins aproape un l de sus de fructe si simt ca plesnesc...
Kya, cum ti-ai pus tu albinuta la nume? ca evident vrea si mami de Honey Bunny una...![]()
clau, felicitari pentru vestile bune din tolbitza!
pupe bubu, delphin, simonette...
fug, fugutza, sper sa nu intarzii...
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mami_papatot spune:
nu pot sa ma abtin, ali, e incredibil ce povestesti tu acolo...a mea ia sanax, si nu stiu cine naiba ii da asa ceva fara reteta, si ii tot spune lui florin ca ea nu poate dormi decat cu medicamente...femei tampite ce sunt...
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png