Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

AJUTOR FETELOR!!!! Sunt disperata...acum a plecat de la noi asistenta, s-a uitat in gatutul fetei (ca e cam ragusita ) si plus ca e fornaita la nasuc, si concluzia: aRe rosu in gat - cica trebuie sa ma duc cu ea la cabinet, sa o vada medicul, sa ii dea antibiotic!!!!! Asa micuta????N-are saracuta nici 3 saptamani, cum sa ii dau antibiotic???? A incercat sa ii scoata mucisorii, cu pompita, dar n-a iesit nimic, si a zis ca sunt coborati in caile respiratorii, nu sunt in nas, tocmai de aia, ca sa nu ajungem la injectii, trebuie antibiotic!!!! Sunt terminata, e prea micuta pentru asa ceva...dati-mi un sfat : a mai patit cineva? Cum ati tratat? VA ROG!!!!!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adryana, in primul rand, calmeaza-te! O mamica panicata nu duce la nimic bun! Daca micuta e ragusita, poate avea laringita si da, asta e periculoasa (poate sa treaca in cateva zile fara tratament, dar se poate ca bb sa se sufoce dintr-o data, nu ai cum sa stii din-nainte), e musai sa mergi urgent la dr! Daca pediatrul considera ca e nevoie de antibiotic, nu-i un capat de lume, o sa-i dai antibiotic si-o sa se faca bine!
Eu sper ca totusi sa nu fie chiar asa grav!

Mergi la inceput

...si inca ceva: in caz de adevarata urgenta, suni la 112 si ceri ambulanta. Vor veni si va vor lua la spital si aveti prioritate la consult, la camera de garda. In niciun caz nu-i o idee buna sa mergi pe cont propriu si sa stai sa astepti cu nou-nascutul in brate pe la usi...
...noi am asteptam o data la usa la urgenta, nu cu foarte multa vreme in urma (in toamna), mai bine de o ora, cu copilul placinta in brate, cu febra peste 39!!! (cu termometrul adus de-acasa, la subrat), timp in care intrau "cunostintele" ... ca de... aveau "programari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

bisous, daca se muta la tine povestea e tot bine!

eu vineri nu sunt sigura ca pot veni, a venit o prietena buna din Italia si ar veni atunci, ca mai vine si mama sa ste cu bebe si putem si noi sta de vorba ca fetele... dar mai vedem, mai vorbim pana atunci!

apropos de contul de e-mail, eu va dau o solutie eleganta (zic eu cu modestie )
pe yahoo exista serviciul de My briefacse, unde putem uploada direct fisierele, le putem si organiza pe categorii -alimentatie, muzica, pt parinti, etc...
si atunci nu s-ar mai pune problema de mailuri, identitati etc.
imi pare rau ca pe forumul de DC nu se permite atasarea de fisiere la mesaje, cum se poate pe alte forumuri -eu mai activez pe alocuri pe Softpedia. dar am rog, acolo se pune problema de schimuri de drivere, etc., ca intre softisti...
daca e ok, poate prind o zi mai libera si ma apuc sa fac sa vedeti cum arata. acum o sa fac un preview, si sa fie accesibila usor zona de fisiere.

Madaluta, sa stii ca uneori si mie mi se pare asa mare bebe... si eu care vreau sa creasca mai incet...

am poze noi cu jmekeru'
e una in care isi merita renumele de Prabushila...

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

monica e o idee super! cand ai timp, poate ne si explici ce si cum sa facem! ....eu n-am timp sa stau sa-mi fac alt cont sau sa descarc/reincarc pe userul comun toate fisierele pe care le-am trimis acolo si n-as vrea sa le sterg de acolo, ca-s info utile!
de fapt, eu o rugasem pe mada sa faca ea putina ordine pe acolo (cel putin in ceea ce priveste mesajele de la mine), cand avea timp...
in acest caz, nu m-ar mai deranja absolut deloc sa fie publica si parola! asa ca, daca puteti ajuta cumva, astfel incat sa ne simtim toate confortabil, va rog frumos chiar si va sustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Angi am vazut la mamici de ian februari k faci invitatiile de botz.noi avem botezul pe 22 martie si tre sa dam comanda de invitatii si nu stim unde.u unde le-ai facut?si Wrap-ul de unde l-ai luat.
Ma uitam la cateva poze cu pupi si seamana foate mult cu Iannis.

Mav merci frumossssss.

Va pup pe toate si am pus poze noi cu Iannis
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai, Moni ce dulce e Serban si cum doarme el cu mana sub cap!!! E mortal de frumos!!

Mada, ce bine ca s-a rezolvat cu firma!!!

Jojo, si Pupi papa non stop si la intalnire i-am dat sa pape, sper ca nu s.au suparat fetele pe mine. Sau tu nu alaptezi?

Adryana, ai grija, mergi la dr!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu chiar ma apucasem sa retrimit mailurile alinei prin contul comun( nu stiu de ce dar apar k fiind trimise de un anume michael scofield( nu inteleg ce e cu numele asta, da ma rog..nici nu trebuie sa inteleg atat timp cat nu mai apar numele noastre)...
nu e nimic dc aplicam alta metoda..numai sa invat sa o folosesc.Oricum din doua metode fiecare alege pe care vrea. unele pot chiar sa-si pastreze identiatea, nicio problema. ma bucur k au existat solutii pana sa se supere lumea pe aici....
Momentan voi sterge si postarile mele de acolo si le voi retrimite prin una din metode....

Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

adriana,

noi avem rosu in gat din maternitate! si la o luna cand a venit a zis ca tot asa, inca mai avem

si-a dat seama ca mucisorii sunt la plamani pentru ca a ascultat-o? doar ca n-au iesit cu pompita nu cred ca e suficient sa zici de antibiotic.
mergi la medicul tau daca ai mai mare incredere decat in serviciul de urgenta, si antibioticul nu e capat de tara, gandeste-te ca u fost mamici care au facut tratament si in ultimele saptamani de sarcina, exista antibiotice care sunt safe.

eu iti recomand ca daca iti e teama sa nu ii dai decat dupa ce primesti 2 pareri.
Mai mergi si la un alt medic, la Dr Dumbrava care am inteles ca nu se arunca la antibiotic, sau la un homeopat

fata

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eris, in legatura cu Wrap-ul ti-am trimis PM, dar iti scriu si aici. Intra la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625 gasesti toate info necesare si cum se leaga si cum se face, tipa care a facut subiectul - adita - e cea care mi l-a facut si expediat.

Invitatiile le-am facut la Agentia Meritage au fff modele superbe si convenabile, intra aici pt mai multe amanunte www.meritage.ro

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput