Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
ANDREEA11 spune:
Florile sunt pentru toate fetele!!!
si pentru
Anissia imi pare sincer bine ca ai revenit si nu te-ai tinut de cuvant. Chiar imi lipsea prezenta ta!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
sim_stoian spune:
Andreea11, chiar nu a fost nimic intentionat. Am crezut ca ti-a dat cineva PM sau ai vazut in paginile din urma de asta nu am mai zis nimic. Stiu ca rezisti la 'tavaleala' ca doar te-a pus si Annisia la incercare, deci nu ma gandeam ca te sifonezi imediat. Te asteptam marti.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Sabina spune:
andreea, deci te-ai lamurit cu locatia.
acu serios, daca me strangem multe poate e bine sa ne gandim mai bine unde ne ducem....ca aia cica au 30 de locuri cu totul.
Lia, la multi ani si sa ai parte doar de fericire de-acum inainte!
si mai da-ne vesti despre Miruna!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Buna!
Exceptand faptul ca sunt fff obosita si ca adorm indata de la tratament,sa o parafrazez pe Roxana,si mie mi-au secat cuvintele....
E mult prea trist ce se intampla in lumea asta si bebelushii sunt cele mai nevinovate fiinte total dependente de noi!
Mami a mea plange mereu cind se uita la Mihnea,si eu o intreb :de ce?Si-mi raspunde:imi e asa mila de el ca e mic si neajutorat;daca-i dam noi sa manince,maninca,daca-i spalam e curat,daca-l plimbam si ne jucam cu el se bucura!Singur nu poate face nimic!
Ma rog,am o doza mai mare de melancolie,mi-e cumplit de dor de el,am inceput sa si plang in timp ce v-am scris...
Nana,iubita noastra,oricand poti conta pe noi!
Rita,Dumnezeule,de unde aduni atata putere?Esti o femeie tare puternica!
Stau de multe ori si ma intreb oare de ce ma lamentez din nimicuri?
Nu se merita,adevarata suferinta e in alta parte si n-ar trebui sa fie nicaieri!
Aberez,dar poate intelegeti voi!
Roxana,vorbim maine ca acum sunt rupta!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
Ma retrag si eu, nu imi mai arde de nimic.
Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
bikmaria spune:
andreio 11am si eu un racusor acasa (fimiu)si cunosc materialul ,nu te supara draguta ,si tine aproape ,fetele sunt niste dragute si nu are nimeni nimic cu tine ,uite eu am intrat in grupul lor de 4 luni si am reusit s-o impresionez pe LUY cu numarul meu de mesaje trimise ,asa ca dute la intalneala si lasa supararile
andreioANAIST eu te-am pus absenta ,dar acum ca ai aparut ,iti spun BUN VENIT ,si-ti motivez si absenta
LIA_B La multi ani !sa fi fericita !
prisi spune:
si eu ma duc in pat, oricum am insomnii si nu o sa dorm pana pe la 1
somn usor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bernix spune:
Of, Anissia, ce veste ne-ai dat...
Si-mi pregatisem un speech i seara asta, dar am ramas fara cuvinte.
Nana, ma rog alaturi de tine pentru Andreiul tau iubit! Doamne-Doamne are grija de copilasi, ai incredere si sperantza ca sufletzelul tau va invinge suferitza si se va face bine!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Fetele, nu ma uitatzi, ca vin si io la intalneala de martzi, cu ot cu Degetzica.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi