Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

noapte buna bebici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetele acum a am vb cu sotul meu si a zis ca ma aduce si mine la intalneala deci daca nu intervine nimic (Domne fereste!) semnez si eu prezenta.
Teo sa sti ca si eu gandesc ca mama ta, cat de dependenti sunt de noi acesti ingerasi, si stau de multe ori si ma uit la printisorul meu si ma gandesc cum am dat eu nastere la asa o minune, si totodata sunt asa de mandra ca eu singurica (bine cu sotu') am fost capabila sa il fac asa <MARE>. ESTE CEA MAI MARE REALIZARE A MEA. Nimic din ceea ce am facut pana in prezent nu mi-a adus atata satisfactie, as sta ore intregi sa vorbesc despre EL. Am lacrimat azi cand am citit povestea Biancai Brad, am plans cand am citit povestea Ritei si ma doare sufletul de tragedia Nanei. De cand il am pe Cris am o slabiciune aparte pentru suferinta micutilor si a parintilor lor.
Va pup pe toate!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Anissia, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau ca motivul a fost asta.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

sa inteleg ca nu prestam schimbul 3 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna mamicilor si papanasi scumpi!
Suntem si noi proaspat parinti de Sabina Teodora, ce are 3 luni si jumatate si zic proaspeti pentru ca fetitza noastra a venit abia acum a venit la noi si speram ca in curand sa finalizam si actele de adoptie.
De 2 saptamani o avem acasa si tot de atunci invatam alaturi de ea cum este sa fi parinte si ce trebuie sa face ca sa-i fie cat mai bine micutzei noastre. Si suntem foarte fericiti!
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi, eventual sa putem recupera impreuna ce-am pierdut si sa ne punem pe picioare...Sabina insa este micutza, are 4270g (nascuta cu 2500g), dar speram sa recuperam repede!

Va citesc si deja m-a ajutat f mult acest lucru si va doresc multa sanatate micutilor vostri si impliniri alaturi de ei!

Diciu si Sabina Teodora(20.10.2007)

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Nana, tu chiar nu trebuie sa te simti nicicum daca noi iti impartasim tristetea! este ceva normal si omenesc! Noi suntem un grup atat la bine, cat si la rau! suferintele fac si ele parte din viata! noi iti suntem alaturi, conteaza pe asta si lasa-ne sa va ajutam!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreaiosif mi-a dat PM despre intalmneala, draga mea, iarta-ma dar am conexiune de kko aiic la munte si nu pot deschide , am ioncercat sa-ti raspund si n-am reusit, sper ca acuma ai inteles unde e intalneala! sa stiti ca scriu deconectata mesajele..si dupa aia...Dumnezeu cu mila, daca ajung, bine, daca nu....

Andreea11, acuma daca tot te-ai necajit cu locatia(Batistei nr 23, deocasmfata....sper sa ramana ala locul, ca vad ca ne strangem multicele!! ceea ce e super cool! sa te mai dascalesc un pic cu luatul in brate.
zici ca esti mai timida...habar n-ai cum ai fi fost daca nu erai cocolita de parinti.Ai fi fost mult mai nesigura pe tine, cu multe frustrari si fara curaj.
eu am citit multe pe tema asta si un lucru e clar: copiii carora li se raspunde imediat nevoii de afectiune cresc mult mai siguri pe ei si devin mai independenti. Rasfat nu exista....decat mult mai incolo.Eu as zice ca abia dupa 2 ani incepe rasfatul.Pana la varsta aia sunt bebelusi, au nevoie de mama lor pt cea mai micas chestie.Au nevoie de coclit,m cum zici tu.
De la 2 ani in cepe o perioada f naspa, e asemuita cu prima adolescenta.
Atunci, cand fac mici crizute,. au nevoie de si mai multa afectiune, dar si de fermitate.
Daca se tavalesc pe jos in magazin ca vor masinuta sau papusa, nu trebuie indeplinita cererea, dar trebuie managaiatio, luati in brate..nu lasati singuri.
Pt ei e un cutremur sa nu poata avea imediat ceea ce vor...si nici nu pricep ei ca nu-i bine ciocolata la 2 ani jumate. De aceea nu trebuie lasati sa gestioneze singuri situatia asta!!
cel mai bine e sa previi scenetele prin distragerea atentiei, dar daca totusi se intamapla, de oboseala, trebuie ajutati sa iasa din vrie.
sunt f f necajita ca la noi in tara se practica jap jap 2 palme la copilu care boceste....sau face o nazdravanie./ Am comis-o so eu, dar dupa 3 ani jumate, am rezistat eroic pana atunci. Insa nici acum nu-mi iert cele cateva scatoalce....
ma rog, am divagat putin, chestia e ca in niciun caz nu va deveni mai barbat daca nu-l iei in brate.va deveni doar mai frustrat si mai temator....in general copiii neluati in brate sunt cei care devin mai agresivi la scoala etc\etc.
acuma, exista copii si copii.Unii stau cu placere singurei in patut si cate o ora, altii vor companie. Cand copilul are nevoie de contactul fizic, trebuie daruit fara preget.daca vrea lasat in pace, il lasam in pace.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

bine ai venit Diciu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by diciu

Buna mamicilor si papanasi scumpi!
Suntem si noi proaspat parinti de Sabina Teodora, ce are 3 luni si jumatate si zic proaspeti pentru ca fetitza noastra a venit abia acum a venit la noi si speram ca in curand sa finalizam si actele de adoptie.
De 2 saptamani o avem acasa si tot de atunci invatam alaturi de ea cum este sa fi parinte si ce trebuie sa face ca sa-i fie cat mai bine micutzei noastre. Si suntem foarte fericiti!
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi, eventual sa putem recupera impreuna ce-am pierdut si sa ne punem pe picioare...Sabina insa este micutza, are 4270g (nascuta cu 2500g), dar speram sa recuperam repede!

Va citesc si deja m-a ajutat f mult acest lucru si va doresc multa sanatate micutilor vostri si impliniri alaturi de ei!

Diciu si Sabina Teodora(20.10.2007)

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

diciu bine ai venit printre noi

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Diciu, bine-ati venit!
sa ne pui si noua poze cu tiza mea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput