Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

diciu iti uram BINE AI VENIT ,atat tie cat si micutei
SABINA TEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Andreaiosif mi-a dat PM despre intalmneala, draga mea, iarta-ma dar am conexiune de kko aiic la munte si nu pot deschide , am ioncercat sa-ti raspund si n-am reusit, sper ca acuma ai inteles unde e intalneala! sa stiti ca scriu deconectata mesajele..si dupa aia...Dumnezeu cu mila, daca ajung, bine, daca nu....

Andreea11, acuma daca tot te-ai necajit cu locatia(Batistei nr 23, deocasmfata....sper sa ramana ala locul, ca vad ca ne strangem multicele!! ceea ce e super cool! sa te mai dascalesc un pic cu luatul in brate.
zici ca esti mai timida...habar n-ai cum ai fi fost daca nu erai cocolita de parinti.Ai fi fost mult mai nesigura pe tine, cu multe frustrari si fara curaj.
eu am citit multe pe tema asta si un lucru e clar: copiii carora li se raspunde imediat nevoii de afectiune cresc mult mai siguri pe ei si devin mai independenti. Rasfat nu exista....decat mult mai incolo.Eu as zice ca abia dupa 2 ani incepe rasfatul.Pana la varsta aia sunt bebelusi, au nevoie de mama lor pt cea mai micas chestie.Au nevoie de coclit,m cum zici tu.
De la 2 ani in cepe o perioada f naspa, e asemuita cu prima adolescenta.
Atunci, cand fac mici crizute,. au nevoie de si mai multa afectiune, dar si de fermitate.
Daca se tavalesc pe jos in magazin ca vor masinuta sau papusa, nu trebuie indeplinita cererea, dar trebuie managaiatio, luati in brate..nu lasati singuri.
Pt ei e un cutremur sa nu poata avea imediat ceea ce vor...si nici nu pricep ei ca nu-i bine ciocolata la 2 ani jumate. De aceea nu trebuie lasati sa gestioneze singuri situatia asta!!
cel mai bine e sa previi scenetele prin distragerea atentiei, dar daca totusi se intamapla, de oboseala, trebuie ajutati sa iasa din vrie.
sunt f f necajita ca la noi in tara se practica jap jap 2 palme la copilu care boceste....sau face o nazdravanie./ Am comis-o so eu, dar dupa 3 ani jumate, am rezistat eroic pana atunci. Insa nici acum nu-mi iert cele cateva scatoalce....
ma rog, am divagat putin, chestia e ca in niciun caz nu va deveni mai barbat daca nu-l iei in brate.va deveni doar mai frustrat si mai temator....in general copiii neluati in brate sunt cei care devin mai agresivi la scoala etc\etc.
acuma, exista copii si copii.Unii stau cu placere singurei in patut si cate o ora, altii vor companie. Cand copilul are nevoie de contactul fizic, trebuie daruit fara preget.daca vrea lasat in pace, il lasam in pace.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

te aprob in tot ce-ai scris mai sus, va pup dulcic chiar daca sunteti la mai mare altitudine

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Bine ai venit Dciu.

Daca nu fac vreo confuzie: (daca da, scuze)

cred ca andreea a spus ca nu il ia toata ziua buna ziua pe bb in brate si incearca sa ii distraga atentia, ceea ce mi se pare cel mai indicat. Nu ca nu il ia, ci numai cand e musai. Asa recomanda si dr. Nu zic ca eu fac asa, mai adopt si varianta asta, dar tace mai repede daca il iau in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Bikmaria
Sabina

Runa e bine, e din ce in ce mai frumusica si mi se pare mie foarte matura pentru un bebelus (la infatisare, am pus si poze). Am trecut la diversificare, cu piure de legume si fructe preparate in fiecare zi. Nu am ajuns la performanta de a inlocui o masa complet, suntem inca departe, dar nu ne grabim.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Va multumesc tuturor pentru primire!
Vad ca aici e mare activitate desi e miezul noptii
O sa incerc sa-mi fac un site cu poze si apoi o sa adaug linkul aici, sper sa ma descurc!

Diciu si Sabina Teodora(20.10.2007)

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Annisia, ma bucur atat de mult ca ai revenit! poate redevenim ceea ce am fost... si mai mult decat atat... (parafrazand un vechi domnitor).

Va spun si eu noapte buna, cu gandul la Nana!
Mi-ar fi placut sa vin cu voi la intalnire...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Urmy, ceea ce sustin dr romani nu e mereu cel mai bun lucru....
eu sunt convinsa ca de fapt Andreea il ia in brate f mult, dar la presiunea preconceptiilor isi impune sa-l ia mai putin....
si am scris cele dinainte mai mult ca sa previn o anumita chestie, multe mamici obosesc de pe la 8, 9 luni ale copilului...si ilvor singurel si independent, uitand cat e de mic....
noi, didtamai femeile de 70 de kile, nu vrem sa ne tina sotii in brate?? si nu ne ofticam daca ei nu prea reusesc, ca-s obositi, ca-s grabiti...
eh, asta cum mai e???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Diciu, felicitari pt. Sabinutza si bine ai venit tu si dulcetica ta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mie imi lipseste schimbul 3, vad ca mai sunteti cateva, da' e asa o depresie.....

Nana, multa sanatate si putere, ai incredere in instinctele de mama, ai intrebari - pune-le, ai indoieli -spune-le, ai nervi -injura-ne,
numai spune ceva, suntem alaturi !

Nana, o sa fie bine, eu sunt sigura !

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Sabina, adevar ai grait. Am patit-o pe pielea mea. Am avut o copilarie lipsita de afectiune si desi acum sunt inconjurata de f. multa iubire, golul a ramas impreuna cu o mare doza de nesiguranta. Da' ma tratez.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

Mergi la inceput