Nou stil de viatza (177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Fetele, mi s-a facut foame si mai am o ora pana la pauza. Pui pe sticla fac si eu, reteta este cam la fel ca cea pe care a postat-o Anda. Eu fac f. des legume la cuptor si cartofi frantuzesti.
Carmen ce bine arata puiul surpriza Cred ca il fac si eu maine. Sa ne zici cum a iesit.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

mamaaa carmen cum arata puiul ala. Da colcaie caloriile pe el cred

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

da carmen, echipa e buna, baga-ne in lista!!!
Arata super bine puiul surpriza,il fac si eu zilele astea.Spor la treaba si asteptam impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carmen, ma faci sa salivez asa de dimineata. Faceam si eu ceva de genul acela, doar ca puneam cartofii sub pui si fara brinza. Dar am sa incerc si varianta postata de tine. Cind, nu stiu....

Gusta, azi tin pumnii strinsi.

Violeta, sper ca tu si sora ta sa treceti cu bine peste probleme.

Carina, dar cum de nu bubuie sticla aia in cuptor? O salveaza faptul ca e plina cu apa?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata gagicile, ce faceti? mamaaaa cat ati scris, da am citit tot, nu mi-a scapat nimica!!!
Marilena, ma gandesc la voi, ai incredere in D-zeu si va fi bine!

Zuzi,imi pare tare rau de Isabella, nu te invinovati ca nu esti tu de vina! uite si Luca al meu bea laptele cu sticla, apa nu vrea deloc, numai in amestec cu suc de mere, si bea tot cu sticlutza, l-am dus la dr la control ( eu tot timpul ii duc cand mergem noi), si nu are nimica...iar despre spalatul pe dinti, ce sa zic, spalam doar in fata, suge pasta de pe perie, dar in spate nu ma lasa...Are Isabella suzeta? ai mei nu au avut deloc, insa copilul prietenei mele are dintii iesiti in afara din cauza suzetei!!! va tinem pumnii sa fie bine!
Violeta, ma gandesc la tine!
Mami dulce, sa-l stapanesti sanatoasa! vezi ca sunt la dm pungi de plastic specile pt fripturi, le zice "Brat Schlauch" , le gasesti acolo la pungi, folii aluminiu etc...poti face puiul in pungi din alea, sau friptura de ex, eu de cand le-am descoperit numai in pungi fac fripturile, pun toate mirodeniile, apa, vin, leg pungile la capat si la cuptor, nu-ti faci nici cuptorul murdar, ies si ft bune! pungile au ele capeti de plastic sa le poti lega! punga se umfla, da nu-i bai, nu se intampla nimica! prietena mea face si puiul tot asa, a zis ca iese super, eu nu am incercat inca! (eu am facut numai in folie de aluminiu)

imi cer scuze ca m-am lungit atat!

pupici tuturor si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: sa stii ca nu mi-am pus intrebarea asta nicodata
Anca: daca e puiul mai mare, poti pune legumele mai tarziu
Meniul meu de azi:
Dimi: cafea+ salata de fructe (50 de pomelo, 50 de pepene galben, 50 de struguri fara seminte si 100 de capsuni)+ un piscot
Pranz: salata de pui cu legume chinezesti
Seara: inca nu am ideea ca am de mers si la cumparaturi si nu stiu ce apuc sa fac.

Marilena: da de veste cum ajungi acasa te rog.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hopes, faci si tu ca vulpea care n-ajungea la struguri, si se amagea ca-s acri. Asa si tu cu puiul si caloriile.
e caloric, dar daca mananci portie mica, nu-i bai.

o sa va comunic impresiile peste doua ceasuri, .

Meniul:
-ceai verde
-o banana, o portocala
-pui surpriza
-activia de baut, fulgi de porumb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Violeta, imi pare taaaare rau! Dar zic sa nu-ti pierzi sperantele! Curaj!

Gusta, azi sunt cu gandul langa tine! Tin pumnii stransi!

nu stiu ce-am visat azi noapte, da' nu-s vesela deloc. Sper sa-mi revin pe parcursul zilei...

Revin.

Gabrielama

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Carmen
Clar asa-i, ca daca mi l-ai arata acu sigur n-as manca din cauza caloriilor.

Stie cineva cate calorii au clatitele cu branza?
Ma bate gandul sa fac in wk si bineninteles ca o sa mananc si eu

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hopes, nu stiu cu siguranta, dar banui ca 100 gr de clatite (doua buc?) au in jur de 220-250 calorii.
sa vedem ce spune si Anda.
Cum se mai simte Eduard?

Mergi la inceput