Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Neatza! ceaiul verde e gata, cine doreste?
Vikinga, asteptam dansul promis si pozele, un prognostic?
Violeta, imi pare rau pentru vesti,
, cu ajutorul lui Dumnezeu veti trece cu bine, amandoua.
Marilena, ma gandesc la voi,
. Sa ne povestesti cum a fost.
cine s-a mai trezit?
mephala30 spune:
Tamara, Alicia, puteti confirma participarea la concurs? Si raport saptamanal, marti?
CRISCOSTY spune:
Neata! M-am trezit, sunt la datorie cu cafeaua in fata
Tare frig azi la noi, am venit congelata la servici, brrr
Fetele, multumesc ptr. gandurile bune, a fost o perioada grea dar peste care am trecut, sunt momente in care ma gandesc si doare, dar ma uit la Dany si trece.
Violeta iti doresc din suflet sa iti implinesti visul, sunt convinsa ca v-a fi bine. Si eu am trecut prin situatie asemanatoare si am reusit. Daca vrei sa mai vb despre asta da-mi pm, sa nu intram in detalii aici. Sanatate multa si Dianei!
Cuscra ma gandeasc la voi azi
Sigrid bine ai revenit
Ma apuc de treaba...o zi buna va doresc
Crys si Dany
Tamara spune:
buna fetelor!
imi cer scuze, am intrat cam o data pe zi, dar sunteti infernale....scrieti la greu si mi-e tare dificil sa tin pasul cu voi....reconfirm participarea la concurs, fetelor, intrasem cand faceam echipa de una singura acum vad ca sunt cu fetele de bantuie pe la scandinavi, cu americance,cu liris....m-am scos! avem echipa, avem valoaaaaaaaaaaare
vikingo mama, m-ai omorat cu belly-ul tau, cu pozele tale, cu aspiratiiile la silicoane.....daca ai stii cate avem in comun :-) tu chiar ai cateva miscari de-alea buricoase ???
liris, ruxi pupici si voua
zuzu, imi pare rau pentru puia mika, dar cu Dumnezeu inainte va fi bine... sa stii totusi ca sanatatea danturii depinde si de gene, nici eu, nici tati nu am avut probl cu dintii, iar ai mei gemeni sugeau bibe cu lapte si noaptea pana la 3 ani, de se strangea laptele de la caldura.....efectiv noaptea trageau si pe sec din tetina aia imputita....am scapat intr-un final , insa fara probleme cu dintii
pe de alta parte cunosc un cuplu de gemeni cu 3 luni mai mari ca ai mei care de la 3,6 ani nu mai au dintzuci, pentru ca se cariasera si innegrisera rau
asa ca depinde
ieri a fost a treia zi consecutiv de porceala, a treia zi cand m-a scos sotzul la restaurant si-am incercat porcarii....promit sa ma potolesc SOLEMN
azi am inceput cu cafea, continui cu salata cu ton si gratar de vita
inca nu mi-am achizitionat eliptica
va dau un link super, poate il stiti deja
n-am apucat sa pun poze noi, sper sa reusesc azi-maine
pupici
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2
Tamara spune:
revin mai tarziu cu linkul nu-l mai gasesc
pupici si celorlalte fete si haideti sa ne batem in kg pierdute
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2
mamica dulce spune:
Buna dimineata !! Mai , eu va stiu de-o vesnicie si tot am ramas masca cand am vazut ca e deja pagina 7 din nopul capitol. ieri la pranz cand am intrat ultima data era pag 18 din celalalt. Mare minune!!!!![]()
quote:
Sigrid sa inteleg ca facem parte din aceeasi echipa?
Zuzi, eu si Sigrid suntem inseparabile la concursuri, asa ca trebuie sa iei pachetul complet la oferta

Fetelor....aseara s-a intamplat minunea, mi-am luat cuptor mare si frumos, sunt asa de happy, dar parca subit mi-au secat toate ideile in legatura cu ce-as putea face in el
Am uitat sa va spun ca aseara, ca sa sarbatorim cuptorul am pus mana pe telefon si am comandat cate o pizza

Am mancat numai jumate si m-a iertat cantarul...
carina spune:
un pui mare
cartofi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
2 cepe rosii
2 capatani de usturoi
1 conserva ciuperci
400 g stafide
ulei
unt pentru uns
condimente pui
Mod de preparare
Se curata puiul se condimenteaza si se fac crestaturi in el, in care se introduc bucatele de usturoi si stafide;
Se spala foarte bine o sticla care se umple cu apa;
Puiul se introduce pe sticla, sticla urmand sa stea in picioare in tava, daca pulpele sau aripile se departeaza foarte mult, ele se pot lega cu sforicica;
Pe langa sticala/in interiorul puiului se mai introduc bucatele de usturoi, stafide si un pic de unt;
Se curata legumele, se taie bucati potrivite si se aseaza in tava (cartofi, ardei, ceapa, stafide);
In centrul tavei se pune sticla cu puiul, se mai adauga condimete, se stropeste cu ulei si se toarna apa in tava cat sa se acopere legumele;
Se da la foc mic, avand grija cand introduceti tava ca sticla plina cu apa si pe care este puiul sa incapa in cuptor;
Nu se deschide 30 de min cuptorul;
Dupa 30 de minute se incepe ungerea puiului - cam din 5 in 5 minute - cu unt;
Pe final - cand puiul este gata - se incepe ungerea cu bere astfel incat friptura sa capete o crusta frumoasa;
Cand este gata, se scoate tava si se impinge puiul de jos in sus pentru a fi scos de pe sticla;
Se aseaza intr-o tava impreuna cu garnitura din tava.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mamica dulce spune:

carina, sarumana, ma duc sa cumpar puiul sa-l infing in sticla![]()
Dar pana se face puiul nu se fierb legumele prea tare(mai ales daca sunt taiate mic? Ca daca e pui mare ma gandesc ca dureaza vreo 2 ceasuri. Eu ma gandeam ca se pune puiul o ora si apoi legumele pe langa, si inca o ora impreuna. Bine ca mi-.ai spus, abia astept sa-l fac.
mephala30 spune:
ca tot vorbiti de pui, azi fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17905/Pui-surpriza/" target="_blank">pui surpriza, cred ca e tare bun,