Nou stil de viatza (177)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni noi ramanem fara cadouri da lasa sa ma simt eu un pic mai bine sufleteste si dupa sa vezi tu ce facem si ce petreceri tragem noi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am citit repede cele 3 pagini scrise de cand nu am mai intrat, si vreau sa-ti spun Gusta ca ma doare sufletul pentru tine, ma gandesc si am sa ma rog pentru voi! Multa putere si Domnul sa fie cu voi!

tzuni, hai la noi in echipa; nu cred ca fetele vor avea ceva de obiectat! Numa' sa te tii de slabit, ca noi avem de gand sa castigam concursul! A timp pana pe 12 sa te mobilizezi!

rolo, sorry, nu vazusem ca ai aparut!
ruxij, tare bancul! si pe bune!!! ar fi de ras, daca nu ar fi de plans!!!
Delidana, hopes, carina, mamico,mephala, zuzi, criscosty, eftimie, tamara, puskin,, si restul fetelor de la subiect pe care din nestiinta le-am omis:!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

ma bucur ca nu m ati uitat si mereu va amintitzi de neserioasa de mine.Vreau la concurs , chiar vreau sa ma pun pe treaba.

Am inceput o scoala de limba germana , la 6 dim ma scol si ma intorc la 15.00, copilul mi-l ia o vecina de la gradinitza , sunt mereu pe fuga, dar macar sper sa pot invatza limba asta , ca deja am cosmaruri .

Zuzi imi pare rau cu anestezia , va tin pumnii si o sa fie bine, multi copii au baut lapte si nu au patit asa , nu te mai invinovatzi.

pup toate fetele

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am vazut www.imdb.com/title/tt0389722/" target="_blank">filmul asta, numai bun inainte de culcare, .
Sper sa nu visez vampiri....

Sigrid, bine-ai revenit.

Daca n-aveti nimic impotriva, nu sunt abtineri, , echipele vor fi formate din 4 fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Zuzi, mersi de cadou. Cam tinerel pentru gusturile mele da' merge.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Cu placere! Din "pacate" asa l-am gasit aici in .

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni ti esti proaspat mamica nu nu stiu daca pot sa te-ncurc iar Gusta azi e tare Under Pressure! Nu cred ca s-ar bucura de nici un cadou de genul asta. Dar maine cand scapa cu bine de "teroarea" spitalizarii ii facem un party pe cinste, da? cu tot tacamul si si si participam toate ca doar e weekend. Trupa s-a Inteles?

Gusta curaj si sunt alaturi de tine si printesa.

Sigrid sa inteleg ca facem parte din aceeasi echipa?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Nu am disparut si-mi pare rau ca nu am fost si eu la petrecerea de ieri de la Tzuni . Ma iertati?

Ieri am fost la film cu nepotica mea Bianca. Mai fetelor nu am mai stat la o coada la casa de bilete de cand eram la scoala primara! O jumatate de ora am stat si ne holbam amandoua pe prompter cum scade numarul de locuri libere. Intr-un final am obtinut 2 locuri pe randul 2 central. Am vazut (la dorinta nepoatei) " Busola de aur ". Mai fetelor mie nu mi-a placut de loc, dar sunt multumita ca i-a placut Biancai. Asa ca am ajuns tarziu acasa si moarta de obosita.

Azi am fost la doctor.
Vestile nu sunt bune:
Sora-mea Diana, nu este bine, are colul deschis asa ca maine si week-end-ul asta sta la pat, la orizontala, iar luni dimineata se interneaza 5 zile. Ii va face perfuzii cu Gynipral (nu stiu daca am scris corect), iar daca dupa 5 zile nu se inchide colul trebuie sa-i faca serclaj. Asta este, trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca va fi bine si sa ne rugam la El. Oricum s-a cam terminat cu serviciul, pt. ca banuiesc ca va trebui sa aiba grija pana la sfarsit.
La mine treaba sta in felul urmator:
Trebuie interventie chirurgicala pentru chistul de 7 cm, care va fi scos, iar daca este lipit de ovar s-ar putea sa taie si din ovar. Il va scoate si pe cel de pe ovarul stang (care este mai mic), dar se pare ca el ar fi cauza sterilitatii mele. Acest chist este endometriazic. Dupa operatie va trebui 3 luni sa fac tratament cu anticonceptionale (nu-mi place deloc lucrul acesta), dupa care voi incepe iar incercarea de a ramane gravida. Se pare ca dozarile de anticorpi pe care le-am facut si au iesit negative arata ca trompele sunt ok (cel putin asa mi-a spus). In rest uterul este normal si colul la fel. Deci astept sa-mi vina ciclul (in jur de 14 februarie) dupa care imediat dupa trebuie sa fac interventia. Si nu o mai lungesc deloc.

Va las acum, dar sa stiti ca sunt alaturi de voi (si in noul concurs am sa fac galerie de pe margine) si citesc toate paginile. Sincer nu ma asteptam ca echipa noastra sa iasa castigatoare. Felicitari tuturor fetelor care au slabit si succes in continuare.
Va tin la curent despre situatia sora-mi, nu stiu daca ea poate intra week-end-ul asta.

Pupici tuturor

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mey scrieti prea mult Am citit mai pe mijloc mai pe diagonala, dar nu-s in stare de prea multa concentrare, ca astatzi iar am avut antrenament cu boxerita, ne facu KO.Nu mai stiu ce si cui sa raspund doar ca am citit intrebarile puse mie, va salut in grup si merg la nani.Cris imi pare tare rau ca ai trecut prin acelasi cumplit episod pe care o viata ti-o poate da, ca si Bianca Brad..Citind site-ul ei am realizat ca nu se prea face nimic pt romancele in situatia asta, nu-mi inchipuiam ca lucrurile stau asa..Zuzi, Gusta toate gindurile mele bune.Ruxij, Liris, colgele de echipa va salut:)PS: cind "implinesc" 70kg am sa imbrac costumul de belly si ma pozez pe toate partile, la 66KG fac un dans artistic de toata frumusetea pt voi:) Asa ca sa fiu si eu mindra de mine, nu ca o ratza bucalata de toata jena Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Inca un "Pilates" arabescAarata bestial tipa, asta aprops ca dansatoarele de belly cica tre sa fie grase. No no no, nu mai e moda nici la ei. Asa se arata acum in bransa deci nici acolo nu mai avem loc. Daca aveti rabdare sa va uitati pina la sfirsit, de la jumate in colo e intersant, sport curat. La inceput muzica e enervanta, sorry.http://www.youtube.com/watch?v=oyesYrQM_J4&feature=relatedVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Liris ca ziceai de silicoane, tipa din clip, are niste silicoane care-i vin taaare bine! Citisem si eu subiectul despre silicoane, ca tot intreba lumea cum se simte cind pui mina:)), ei bine eu am pus si se simte mai tare, dar bine:) Cind termin de slabit si mi se duce decolteul de tot(poate totusi am noroc), mi-as pune si eu daca as putea sa bag 3000€ sub perna si sa ma trezsesc dimineata cu decolteu frumos, sus si tare Si fara sa doara, ca am inteles ca dupa operatie vreo saptamina nu-i usor deloc. Nu-s deloc viteaza la aspectele astea.Chiar ca fug la somn, am zis ca mai dau de fetele de peste ocean pe aici:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput