Nou stil de viatza (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa va pun si eu un banc.

Cica unu moare si ajunge in iad. Acolo descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara.Merge in iadul german si intreaba:
- Ce ti se face aici ?
- Pai... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul german.
Omului nu-i place ce aude si incearca iadul rusesc:
- Ce ti se face aici ?
- Pai... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul rus.
Pe urma verifica iadul american, francez, etc. si primeste raspunsuri asemanatoare.
Apoi ajunge la iadul romanesc si descopera ca este o coada foarte mare la intrare.
- Ce ti se face aici ?
- Pai... te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul roman.
- Pai este cam la fel ca in celelalte iaduri, de ce vrea atata lume sa intre ?
- Pentru ca scaunul electric nu merge si nimeni nu vine sa-l repare, cuiele din pat au fost furate, iar dracul roman este un fost senator, asa ca vine semneaza de prezenta si se duce la bar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

ruxij mi-ai alungat un nor de pe frunte.Azi am o stare proasta si tu ai reusit sa ma binedispui
Zuzilici bafta Izabellei si tie forta.Sa fii puternica si sa treci peste.Stii ca aici gasesti oricand un de fete dornice sa te ajute.Valabil si pentru Gusta

Salutare fetelor din echipa3, cea cu greutate.Ce spuneti miscam cateva kile?

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sunt in zona fac bagajul de spital si mai asez ultimile lucruri.

Tzuni am vrut sa plang da nu iese nica dar ma fac eu tare de tot.Si cum ma singura in echipa se gaseste sa te ia careva si pe tine.

Da Cuscra ma fac sef de echipa si bag bice dar cred ca intai incep cu mine ca ce am facut azi se cheama porceala.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai ma, Ruxij, ca esti in SUA si de-asta spui bacuri asa de ... despre romani! Noi muncim, nu furam,suntem buni si drepti si blanzi! Ne-am schimbat de cand ai plecat!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am gasit si eu bancu' pe alt forum

Mergi la inceput

Gata copil culcat ,mami spalata si de acuma sa mai vad ce mai vreau sa fac.

Hai numai vine nimeni la un pic de vorba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, mersi de cadou. Cam tinerel pentru gusturile mele da' merge.

Ruxij, tare bancul.

Gusta, curaj!

Puskin, Khristin, .

Mik, nu te-am mai vazut de mult.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: nu-mi zici si mie cu ce te-ai porcit azi? M-ai facut curioasa.
Eu in seara asta am facut o tocana de legume de sa-ti bati copiii: ceapa, ciuperci, zuchini, ardei rosu, vinete, telina, morcov un pic de sos de soia si mirodenii. Cu salata verde merge ca unsa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai, mai Zuzi, daca astea maritate primesc tinerei d-astia, mie ce cadou imi faci? Si Gustei?

Gusta, hai sa gasim un subiect de vorbit. Io vreau sa vad "There Will Be Blood". Nominalizat la Oscar la cel mai bun film.

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

La cererea Andei am sa va scriu meniul meu azi.

ceai si cafea
niste speculas(un fel de prajitura) si 40gr covrigei
20gr ciocolata alba
1 felie de paine cu branza light si jumatate de rosie si 10 masline
50gr ciocolata bont(de aia cu umplutura de cocos)
1 pahar de lapte light
orez cu legume si 50gr carne porc
150gr inghetata
4 piscoturi

Daca stati un pic fac si calcul cate calorii am papat.Cred ca in jur de 1700 porceala curata pe mine da a fost pur si simplu un mancat pe sistem nervos nu de foame.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput