Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
claudinna spune:
delphi mama, mie acum nu-mi mai e greatza, dar oricum ma apuca pe la 9-10 dimineata si ma tinea pana seara cand adormeam....nu am varsat delok, dar nu e timpul pierdut, ca mai am pana la 3 luni:)
baile alea erau externe sau interne??
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+
Nerantula spune:
Delphinas, eu senzatia asta de 'aproape greata' o am mai ales dimineata, dar uneori si seara .. seara se manifesta mai mult ca o lipsa de pofta de mancare, nu as baga nimic in gura, desi mi-e foame, nu-mi vine sa vad mancare in fata ochilor.
In legatura cu candida, eu tot mai sper sa nu fie, am fost acum si am recoltat secretie, asistenta a spus ca nu o observa modificata, nici pe mine nu ma deranjeaza, numai ca au iesit cam multe leucocite in sumarul de urina, iar urocultura e sterila (deci infectie urinara nu e). O sa vad.
Oricum, mie doctorita mi-a interzis spalaturile in sarcina, sa nu deranjez colul, si am de gand sa o ascult ..
7+
Liniuta noastra
claudinna spune:
anca, la mine treaba cu programul nu o sa mai fie valabila, ca deja sunt in preaviz...deci o sa tot stau acasa
ce face maria?? cum te descurci cu ea?
fff important!!
totul pentru bebe
10+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by claudinna
anca, la mine treaba cu programul nu o sa mai fie valabila, ca deja sunt in preaviz...deci o sa tot stau acasa
ce face maria?? cum te descurci cu ea?
fff important!!
totul pentru bebe10+
Cum ma in preavis???Trebuie sa ai cotinuitate sa iei aia 6 mil...
Ne intelegem f bine ,ea este cuminte si mami deja a inceput munca
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
claudinna spune:
stiu anca, dar intru in somaj si se considera continuitate...m-am interesat
tr sa nu am intrerupere deloc intre data concedierii si data inceperii somajului...asta e viata, te plesneshte cand nu te astepti!
fff important!!
totul pentru bebe
10+
Delphinas spune:
Baile nu le fac intern ci doar extern. Inainte de a afla ca sunt insarcinata, foloseam si clotrimazol-intern, dar acum nu mai folosesc nimik intern. Fac doar aceste bai, de acelasi tratament beneficiind si sotul meu. E foarte important sa faca si partenerul aceste bai, daca nu le face, am mai zis, la primul contact sexual neprotejat, iti da inapoi candida.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by claudinna
stiu anca, dar intru in somaj si se considera continuitate...m-am interesat
tr sa nu am intrerupere deloc intre data concedierii si data inceperii somajului...asta e viata, te plesneshte cand nu te astepti!
fff important!!
totul pentru bebe10+
Lasa ca o sa fie bine ca orice sut in fund e un pas inainte
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
oanasm spune:

delphinas felicitari pt mazarica!!! merg acu sa te trec pe listutza! ce job ai tu?
codruta ce-ai facut la dr? e ok bb? ca nu ti-am vazut mesajul...sau ai scris?
nerantula aha...deci tu ceva gen aerobic! fain si ala! super! legat de analize...cum ziceau su fetele..se rezolva !
ignatica bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
claudinna am sa-m fac si eu analiza la urina! desi a iesit ok data trecuta (eu si beau multe lichide in general..si cica face bine)
rose felicitari pt inimioara! trimite-ne si tu datele sa te terecem pe listutza..sau n-am observat eu ?
Oana
11+ 
o noua viata
Delphinas spune:
Sunt consultant artistic de profesie. De cand pot sa-mi reduc programul de munca la 6 ore?
6+ o mazarica mica, mica
Te iubesc mazarica mititica!!!
claudinna spune:
delphi, ce frumos:) eu nu stiu treaba cu reducerea programului...
oana si eu beau ff multe lichide, mai ales de cand sunt gravi si in special apa plata:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+