Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
Intr-adevar este foarte frumoasa aceasta meserie, dar implica teren si pe vremea asta nu-mi ardemie de inghetat prin sate sa culeg folclor. Eu stia de reducerea programului de lucru de la sarcina anterioara. Oricum directoarea mea e o tipa super si nu cred ca se va impotrivi. Imi pare rau ca va trebui sa renunt la un proiect la care am muncit tare mult si mi-am dorit enorm sa castige si sa-l pun in aplicare. Dar sanatatea mea si a lu` mazarica mititica e mai importanta decat orice.
Pupici
+ o mazarica mititica
Te iubesc mazarica mititica!!!
oanasm spune:
delphinas pare fain jobul tau! reducerea programului de lucru poti sa o ceri oricand..n-am aici lefea..e la servivi 'norme metodologice de aplicare a legii nr....privind protectia maternitatii la locul de munca'..asa cumva e denumirea...daca vrei sa o cauti..sau daca vrei iti spun mai exact luni..sau ti-o trimit pe adresa de mai..ca e pe pc de la servici
..eventual am sa trec pe prim pagina luni, legile ce tin de gravidute!
va las ca plec incet la inot! vb mai tarziu1
Oana
11+ 
o noua viata
CristinaAR spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari si pentru sustinere, deocamdata nu pot vorbi despre cele intamplate fiindca sunt necajita si nu as vrea sa va necajesc si pe voi.
Trebuie sa va traiti bucuriile sarcinii si clipele frumoase care vor urma. Va voi citi mesajele in continuare si voi incerca sa invat de la fiecare cate ceva pana voi fi pregatita sa o iau din nou de la capat.
Felicitari noilor venite si sarcina usoara tuturor
Pupici 

CristinaAR
alinushca spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Fetelor sa stiti ca puteti reduce programul la 6 ore fara sa vi se reduca salariul,eu asa am avut de la inceputul sarcini
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
CUM ?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
freshanana spune:
buna
OUG 96/2003 :
Art. 13. - Īn baza recomand#259;rii medicului de familie, salariata gravid#259; care nu poate īndeplini durata normal#259; de munc#259; din motive de s#259;n#259;tate, a sa sau a f#259;tului s#259;u, are dreptul la reducerea cu o p#259;trime a duratei normale de munc#259;, cu men#355;inerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglement#259;rilor legale privind sistemul public de pensii #351;i alte drepturi de asigur#259;ri sociale.
Normele pt OUG 96:
aRT 2 c) salariata īn#351;tiin#355;eaz#259; angajatorul, depunānd, īn copie, Anexa pentru supravegherea medical#259; a gravidei #351;i l#259;uzei, completat#259; corespunz#259;tor de medic, la compartimentul resurse umane din cadrul unit#259;#355;ii, īnso#355;it#259; de o cerere scris#259; care s#259; con#355;in#259; informa#355;ii referitoare la starea proprie de maternitate, īn conformitate cu art. 2 lit. c)-e) din ordonan#355;a de urgen#355;#259;, #351;i, dup#259; caz, solicitarea de a i se aplica m#259;surile de protec#355;ie prev#259;zute de aceasta;
sper sa ajute
codrutza nicio veste ? nicio poza?
eu sunt nerabdatoare sa merg la control dar tb sa astept 3 zile pt analizele alea de urina. si le-am facut la synevo-medicover, nuj de ce dureaza asa de mult
10+
http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png
freshanana spune:
scuze pentru lierelele "speciale". eu cd am dat copy -paste apareau normal
sper sa se inteleaga ce am copiat
10+
http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png
oanasm spune:
alinuschaaaa vii cu o veste buna!?

ana si eu tot la synevo am facut analizele..si rezultatul l-am primit in aceeasi zi..
codruta hai cu vestile!!!
cristina
ma bucur ca mai intri 

!!!!! sa sti ca daca simti nevoia sa povestesti...sunt aici
!
Oana
11+ 
o noua viata
Delphinas spune:
Cristina trebuie sa fii tare si sa te sustina foarte mult sotul si ai sa vezi ca incetul cu incetul o sa treaca si aceasta durere. Eu cand am pierdut sarcina, am simtit cand s-a desprins, cum s-a eliminat. Eram in spital cand l-am eliminat. Dupa asta am avut o buna perioada o senzatie de vina, dar datorita sotului meu am reusit sa trec peste. El a fost mereu cu mine, chiar si acum cand am vazut mazarica la eco. 6 luni nu am avut voie sa mai raman insarcinata, dar din octombrie nu am mai rezistat si am renuntat la pastile. Simteam ca daca mai iau o luna ajung la capatul rabdarii. L-am implicat pe sot in orice, sa vada si el cum e, sa nu ma trezesc peste ani si ani sa-mi reproseze ca mai stiu eu ce am facut, ca anume am facut sa-l dau afara. Consider ca implicarea sotilor in chestii mai profunde, chiar feminine, e foarte bine venita. Asa vad si ei cat ne e de greu uneori, asa pot sa ne inteleaga mai usor.
Burtici, eu am o problema....inca nu am anuntat familia ca sunt insarcinata. Data trecuta imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, am batut toba tare si.....am patit necazul. De data asta am fost mai precauti, pana nu am avut confirmarile ca suntem in grafic pana acum, ca totul e bine, nu am vrut sa spunem la nimeni. Si azi vb cu sotul meu, care si cum sa zicem ca avem bb.Chiar radeam cu el, cand i-am anuntat ca ne casatorim, nu aveam atatea emotii. Oare cum sa fac?![]()
Te iubesc mazarica mititica!!!
oanasm spune:
delphinas noi am anuntat familia la 10s si un pic...tot din motive de genul..sa nu cumva Domane fereste sa se intample ceva..sa asteptam sa treaca primul trimestru! ..desi acum...imi dau seama (auzind de unele cazuri aici sau la tv) ca se poate intampla oricand ceva...nu ai o garantie ca dupa ce treci de trim I va totul ok..asa ca am hotarat sa anuntam ma repede de 12s, cum vroiam initial..i-am anuntat printr-o ilustrata (o gasesti la pozele mele de la semnatura)..am pus-o in plic si le-am inmanat-o..au fost ff incantati..si au zis ca o vor pastra ca amintire!![]()
Oana
11+ 
o noua viata

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)