Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Astazi nu am fost prea vrednicute! Rusinica! Rusinica! Rusiniiicaaa!!!

Sa-mi tineti pumnii ca la 6 am intalnire cu bb!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

iti tinem pumnii
sa nu uiti sa pui poza !!!

10+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, va pup! Sa aveti un weekend minunat!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Eu tocmai am ajuns de la intalnirea cu bb. E frumos bobu de mazarica. Azi nu am mai avut asa mari emotii si nu mi-au mai dat lacrimile. Am luat si pastilutele, adic acid folic si utrogestanul.
Am omis sa va spun si voua, in cazul in care nu stiti deja, e foarte bun pentru fixarea si mentinea sarcinii, ceaiul de cretisoara. Am mai bine de o saptamana de cand beau acest ceai si vreau sa va spun ca ma simt chiar foarte bine. Acum nu va suparati, dar ma duc sa fac nani, nani coca mamii ca azi la serv cand imi era somnic nu am avut unde sa dorm.
Va pup dulce si aveti grija de voi si de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Pup Codrutza, mult succes la intrevedere

6+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bitza, multumesc de incurajare, sper sa se schimbe si la mine ceva , altfel stiu pe cineva foarte nefericit (referitor la subiectul ... ). Bafta la analize!

Codruta, ce bine ca a trecut cu bine! Din pacate si (in)digestia noastra are o gramada de toane in perioada asta si mai avem parte de surprize . Succes la intalnire , vezi sa nu te topesti de tot de drag si dor

Diana, nu cred ca poti face mare lucru pentru durerea aceea, imi pare rau. Azi am intrebat si eu medicul ce as putea lua in caz de migrena ... mi-a raspuns in gluma ca un ciocan peste degete, ca sa uit de durerea de cap

Rose, felicitari! Sa nu se opreasca vreo suta de ani inimioara aceea!

Delphinas, bine ai venit si o odisee minunata de aceasta data! . Vezi cum faci sa scapi de teren, desi miscarea este indicata, dar sa fie si placuta. Ce bine ca vine primavara, o sa fie o placere sa vizitam copacii infloriti din parcuri ..
Aaaa, acum am vazut, felicitari pentru inimioara!!! sa fie sanatoasa 100 de ani!

Maria, felicitari si sa treaca usor pana la 40!

Oana, te invidiez cu inotul, dar eu tot nu ma incumet ... poate ma indrept spre ceva mai de acceptat pentru mine ...

6+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, tocmai m-am intors de la consultatie la medicul de familie si sunt cam amarata .. analizele nu-s prea grozave, am iesit cu anemie accentuata (din cauza de lipsa vitamine si calciu), tensiune foarte mica (7.5 cu 5), glicemie sub limita .
In plus sunt suspecta si de o infectie in secretie, ceva gen candida sau pe-acolo ... uooooooooof
Stie cineva cum se mai poate creste tensiunea?

6+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nerantula, nu fi amarata!
Anemia , cu supliment de vitamine trece, tensiunea cu cafea si ceiut trece si ea.
Moasa zice ca si eu e posibil sa am candida(ma mananca)
Banuiesc ca si dr ti-a zis sa nu te alarmezi ca mai rau faci!linistita pt bb!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nerantula, mie nu mi se pare atat de grav.

Cu anemia si glicemia se rezolva, cu suplimentele adecvate.

Tensiunea creste daca bei cafea, cola.

Infectia e mai problematica daca te deranjeaza pt. ca se poate trata doar in trim. al II lea. Si mie mi s-a spus ca am o 'secretie urata' dar ca tb. sa astept sa depasesc primul trimestru pentru tratament.

Ai sa vezi, va fi bine.

6+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mie moasa mi-a zis ca ginecologul imi va da o crema cu care trece.
Cumnata mea a avut si ea infectie tot in trim1 si ginecoloaga a zis sa faca bai de sezut cu amoniac. I-a trecut!
Deci stai linistita toate trec!

10+

Mergi la inceput