Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup si eu fetelor
Cristinaimi pare tare rau de ce ti s-a intamplat...multa sanatate iti doresc si putere sa treci prin astfel de momente.
Vorba Monicai..in rest nu prea am nici eu noutati de raportat..azi am facut 8 saptamani..greturi nu am, iar starile de oboseala apar doar seara. Doamnne ajuta sa fie bine in continuare!
Saptamana viitoare iau si eu rezultatul la analize.
Va pup pe toate

+7+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Maria, felicitari pentru cele 8s!AMR32s
Azi e o zi superba aici, deci o sa ies la plimbare

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

freshana dar nu te-ai simtit bine azi la servici...sau...? legate de analiza de urina, eu am primit rezultatul in aceeasi zi, dupa ora 2 (la synevo am fost)
maria felicitari pt cele 8s! si eu tot sapt viitoare merg sa scot analizele...cele pt toxo, rubeola cmv..
bitza si aici e ozi faina de tot!
eu si azi merg la inot

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

oana serv meu presupune stat pe scaun 8 ore
si nu am putut sa stau pt ca simteam junghiuri abdominale si craempe si dureri (ca cele dim perioada menstruatiei). si in picioare nu pot lucra ca la noi se lucreaza numai la computer
asa ca dr de familie a decis sa mai stau acasa
eu as fi vrut sa merg la serv dar mai imp e bb
sper ca dupa 2 sapt o sa fie mai bn. mai incerc o data

10+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu stau 8 ore la serv pe scun in fata calculatorului. Mai am cateodata dureri ca la cm, dar tin foarte putin si sunt foarte rare.
Sper sa nu am probleme... eu chiar vreau sa merg cat mai mult la munca. As innebuni acasa. Atata ca mi-e somn si m-as culca uneori.

In concediu e altceva ca e si sotzu, da de una singura...

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

ana si eu tot 8ore PC......si am si eu crampe..dar ma mai ridic..mai fac o plimbare scurta; oricum, cel mai important e bb..si daca dr a zis ca e mai bine sa stai acasa...asta e! te si odihneste-te!

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

multumesc
sper sa nu innebunesc...

10+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pai de ce sa innebunesti, ana? Stai acasa linistita, nu te stresezi, nu te agiti. Sunt multe mamici care fac asta!

Ne ai si pe noi!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

ana si eu as sta acasa!..ca n-am chef de lucru chiar deloc!...nu cred ca m-as plictisi, ca de fel sunt o fire activa si-mi gasesc mereu ceva de facut!...mai ales ca vine caldura

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Observ ca majoritatea dintre noi avem un job cu cate 8 ore in fata calculatorului. Si eu sunt in situatia asta. Eram in concediu cand am aflat ca sunt insarcinata, am 2 zile de cand am revenit la munca si am observat ca scaunul imi este foarte incomod. Am nistre crampe si dureri de burtica cam nasoale. Azi deja am sunat la medicul de familie si mi-am facut programare. Un concediu medical cred ca ar fi bine venit, mai ales, avand in vedere ca ultima sarcina am pierdut-o din cauza serviciului. Si plus de asta sunt implicata si intr-un proiect ce implica vreo 3 luni de cercetare de teren. Nu prea cred ca am eu tupeu sa merg in teren pe vremea asta si sa caut poctoave de caii morti si sa pun in pericol siguranta lui bb.
Am niste emotii tare mari ca azi o sa-l vad pe bb la eco. Sper sa fie bine. Imi doresc asta din tot sufletul meu si va doresc si voua multa sanatate si sa aveti grija de voi.
Pupici pe burtici

Mergi la inceput