Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Buna dimineata fetelor !

CristinnaAr imi pare rau de cele intamplate , dar nu iti priede curajul , fii tare si mai incearca si daca vrei sa vb noi suntem aici

8+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata si de la mine, fetelor!

Ce faceti? Eu ma simt super bine astazi! Nu ma mai doare nimic. Pana la urme se pare ca era vorba despre o iritatie a colonului, din cauza acelor musli. Va dati seama ca adca as fi simtit ca e cave in neregula cu bb, as fi fugit la spital. Dar era o durere atipica, fara legatura cu bbl.

Cristina, imi pare sincer rau! Cuvintetele sunt de prisos, in astfel de cazuri, stiu asta! Dar , suntem alaturi de tine!

Bine ati venit, burticutelor noi!

Va pup!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ma bucur ca ai descoperit ce era

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dragele mele!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.
CristinaAR imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat mai ales ca noi doua aveam acelasi DPN si in plus si eu sunt tot din Arad.Fii tare si incearca sa treci peste asta.
Eu ma simt cam tot la fel, noroc ca saptamana asta am fost in vacanta si parca e putin mai bine cand stai acasa.Acum 2 zile m-a chinuit teribil o durere de masea...efectiv groaznoc.stiti cumva ce se poate lua in astfel de cazuri?Ca pana ajung eu la medic prin 20 mai este.

Diana
10+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

fetelor !!!!!!
sunt atat de fericita !!!! ieri i-am auzit inimioara cum batea ca la un iepuras speriat !!!! m-a impresionat enorm !!!

7 +

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neata

ma bucur ca va simtiti bine

eu dupa prima zi de serviciu m-am ales cu inca 2 sapt de conc medical
poate o sa stau cele 9 luni in pat, bb merita
ma ingrijoreaza ca deasupra operatiei de cezariana a inceput sa se umfle burta, pana ajung la ginecolog sa intreb : aveti idee o fi de la bb sau e altceva ?
in cate zile iese rezultatul de la sumarul de urina si urocultura ? eu nu le-am facut si luni as vrea sa merg la medic dar ar fi fost bn daca aveam si analizele de la urina (oare dc le fac maine pana luni dupa-masa or fi gata????)
CristinAR imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. fi puternica !

in rest, multa sanatate la toata lumea

10+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

CristinaAr, imi pare foarte rau ca treci prin asemenea momente ! vreau sa-ti spun ca am vazut un documentar unde se dezbatea subiectul sarcinilor oprite din evolutie si cel al avorturilor spontane. acolo se spunea ca exista cercetari care atesta ca, corpul femeii respige embrionul atunci cand acesta nu este sanatos iar dezvoltarea sa nu ar fi una normala. este o selectie pe care o face corpul nostru, respingand un organism nesanatos. nu m-am exprimat prea fericit dar sunt convinsa ca vei avea un copil sanatos si ca embrionul cel bun, sanatos se va fixa acolo unde va fi mai bine. sunt alaturi de tine si sa ne ajute Dumnezeu pentru ca toate "minunile" astea mici el le pune la cale. ai incredere ca va fi alaturi de tine si iti va da puiutul tau.
important este ca ai ramas insarcinata. am multe prietene care sunt perfect sanatoase si nu reusesc sa ramana insarcinate. asa ca, bon courage, cherie !

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

[quote]Originally posted by oanasm

off...bebiii imi pare rau ca nu e bb! (dar cine stie!?..poate...poate...)
delphinas bine ai venit si sarcina usoara! da-ne te rog DN, UM DPN sa te trecem pe listuta!..primele 10-12 mesaje sunt moderate..asa ca scrie repejor mesajele sa vb mai live

D.N.: 13.10.1982
U.M.: 25.12.2007
D.P.N.: 30.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hellou fetili, io nu prea am nimic de declarat... sunt binisor, bebe e cuminte, sapt viitoare ies analizele si ma duc sa le fac si pe cele generale... cam atat
Cristina, cuvintele sunt de prisos. Sanatate multa si putere sa treci peste si sa iti dea DD un bebe cat mai curand.

Va pe toate

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Imi pare tare rau pt tine CristinaAR, dar sper sa nu-ti pierzi speranta si ai sa vezi ca intr-o buna zi totul va fi bine. Din cate stiu eu, nu ai voie sa ramai insarcinata timp de 6 luni. Si eu am pierdut 2 sarcini pana acum, una la 6 luni si cea de-a doua la 5 saptamani si uite ca dorinta de a avea bb e foarte puternica.
Azi voi merge din nou la eco, e dr mea de garda si mi-a zis sa vin dupa amiaza ca e mai libera si putem sta sa ne uitam la bb cat vrem.
In ceea ce priveste pofta de si eu am cam devenit mai lenesa si asta doar din grija de a nu-l zdruncina prea tare pe bb. Oricum ii multumesc lui DD ca am un sot tare intelegator care mi-a zis ca daca ar trebui sa nu facem dragoste 9 luni de zile ca bb sa fie bine, 9 luni sta fara.
Mai vb. Acum va pup dulce pe burtici si va doresc sanatate multa voua si la bb. MA duc ca am o sedinta de la 11.45

Mergi la inceput