Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
a-rose spune:
Fetelor !!! 

multumesc muuuuult pentru raspunsuri ! deci apa de mare... cum ies de aici dau fuga la farmacie ! cred ca o sa incerc si ceva inhalatii...cel mai dificil este cand mananc...cu nasul infundat si manac incontinuu. inclusiv acum, in timp ce scriu. 
suna tare bine aparatul ala... la mine e inca prea curand dar abia astept sa vad cum functioneaza la voi ! ce placut trebuie sa fie sa-i auzi inimioara ori de cate ori ai chef / dubii... sper sa nu dea si erori si sa intrati in panica !
pupi
rose
Delphinas spune:
july despre olynth puf era vb. Scuze.
Buna burtici. De dimineata de cand am ajuns la serviciu ma tot chinuii sa va scriu, dar am avut o groaza de facut. Am anuntat sefa care s-a bucurat ea intr-o parere, dar pe de alta parte ii parea rau ca va trebuii sa plec si avea baza in mine. Dar nu am fost eu prima si ultima angajata, asa ca...pe primul loc bb.
Apoi am anunta echipa de proiect ca voi fi nevoita sa plec si toti imi ziceau sa nu renunt, ca iau niste bani in plus la leafa. Ce sa le fac daca au deja copii, dar au uitat cand nevestele le erau insarcinate renuntau la orice numai ca sa stea cu ele. In fine.
Oana multumesc ca ai intrebat de mine. SUnt bine si mazarica.
Si pe mine ma apuca cam des paranoia asta, dar imi revin repede; de fiecare data ma gandesc cat de mult o doresc si ca fac orice sa fie bine, imi amintesc prin ce am trecut data trecuta, zambesc si imi trece. Sotul meu mereu ma suna si ma puna sa zambesc.
Vreau sa va spun ca dupa avortul spontan de data trecuta am ramas cam cu traume. De fiecare data cand merg la buda, ma uit pe absorbantul zilnic sa vad daca nu cumva am urme de sange, si cand vad ca e in regula, respir usurata.
Va pup dulce burtici si va doresc tot binele din lume.
Te iubesc mazarica mititica!!!
Nocom spune:
Salutare burtici,
Era sa va zic Neatza, asa de dusa sunt....
a-rose, am vazut de curand reclama la un aparat de camera, se numeste olynt Therapy, si se baga in priza, si iti emana non stop ceva solutii. NU cred sa fie contraindicat in sarcina. Poate te interesezi despre el...
Eu fetelor, am avut ieir o zi de cosmar. In week-end am fost la munte, am stat mult in frig si in vant caci am fost cu piticu si el vroia toata ziua afara pe derdelus... Dar asta nu-i nimic. Ieri inainte sa plecam de la munte am mancat bine si apoi am plecat la drum. Politia din Brasov oprise intrarea pe DN1 si ne-au trimis pe ruat ocolitoare Cheia. Drumul ala e numai cu serpentine... Mi-a fost groaznic d erau, am oprit de cateva ori sa dau la boboci, iar cand am ajuns acasa m-au apucat niste dureri infioratoare de burta, parca erau contractii de nastere, si m-au tinut vreo 5-6 ore!!! Dupa multe ture de mers la WC, am scos tot din mine si parca pe la 12 noaptea m-am mai linistit si am apucat sa dorm un pic. Nu stiu daac bebe e bine, nu-mi treceau durerile cu no-spa, cu nimik!! La 6 ma duc la eco sa vad daca s-a intamplat ceva, sper ca nu.
6+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
Nocom spune:
ca tot vorbeati de paranoia.....
astazi parca nu mai am nici un simptom de gravida, nu imi mai simt burtika, nu ma dor sanii, nimik!!!! Mi-e teama de ce-i mai rau....
6+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
blue22eyes78 spune:
Buna ziua viitoarelor mamici,
Sunt noua pe aici si sper sa ma primiti si pe mine ca viitoare mamica de septembrie 2008.
Am intrat in a 10a sapt de sarcina si pana acum nu pot sa spun ca a fost totul asa de grozav, ba cand mi-era rau, ba cand aveam si eu o zi mai buna. In special cu gretzurile nu prea ma impac...dar asta e, ma gandesc ca este doar un mic sacrificiu pentru a putea aduce pe lume o mica fiinta. In rest doresc tuturor viitoarelor mamici sarcina usoara si nastere si mai usoara...si sper sa ne mai auzim. Eu am cateva intrebari si cine stie poate aflu cateva raspunsuri.
O zi buna,
Narcy
a-rose spune:
delphinas,
imi pare rau de ce ti s-a intamplat. eu nu am trecut prin asa ceva, am ramas doar acum insarcinata insa sarcina este una cu probleme(2 fibroame). eu iau utrogestan, ovule la greu. deja m-a saturat de ele. tu nu iei nimic?
stiu ca daca ai sangerari e de rau. eu am cosmarul asta noaptea. visez ca am hemoragii intense. ca si tine, de cate ori merg la baie rasuflu usurata. ![]()
![]()
o sa fie bine. am convingerea asta![]()
pupi
rose
Codruta27 spune:
Nocom, bafta la echo! Stai linistita, nu-l stresa pe bebe! O sa treaca si aceste 3 luni de incertitudini, si apoi ne linistim!
E posibil ca acele dureri sa fi aparut de la efortul sutinut de a vomita, de la starea de rau, cin estie! Nu te mai stresa, bine?
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
a-rose spune:
nocom,
eu de multe ori ma intrebam daca e bine bb, pentru ca simptomele, care ma chinuie efectiv, dispareau cu desavarsire. dar nici nu apucam bine sa-mi pun intrebarea ca a doua zi imi era iarasi rau. inclusiv sanii, parca nu mai erau asa de tensionati.
cat priveste escapada de la munte...eu zic ca ce se putea intampla era sa te alegi cu o raceala zdravana, care, desigur este contraindicata total acum...nu cred sa aiba efect asa de direct si imediat asupra puiutului din burtica. plus ca nu ai avut sangerari sau alte semne alarmante. cred ca drumul "te-a intors pe dos".
mult succes diseara ! iti tin pumnii !
rose
Delphinas spune:
Thx rose. Eu iau utrogestan pastile si acid folic. Am auzit ceva de evelit sau elevit cum s-o mai fi chemand. Pt ce e si cat de bun? Daca provoaca constipatie nu mi-e recomandat, desi pot folosi ceiuri laxative, dar nu in exces.
La mine primul semn ca sunt insarcinata e ca am avut scaun regulat dimineata. O data l-am scos pe sot pe sus din baie din cauza.......![]()
Eu tocmai mi-am schimbat scaunul. Am constat ce cel ergonomic mi-e foarte incomod. Avem niste dureri groaznice de burta.
Nocom incearca ceai de cretisoara. Eu asa beau cand ma mai apuca cate o durere de burtica. POti sa-l indulcesti daca nu-ti place gustul lui. Sa dea DD sa nu fi patit nimik bb. Sa ne anunti.
6+ o mazarica mititica
Te iubesc mazarica mititica!!!
Amisor spune:
quote:
Originally posted by Boo
Aparatul era ceva de genul asta : http://www.target.com/Bebe-Sounds-Prenatal-Heart-Listener/dp/B000056JOB
Pe alt site tot despre aparatul asta intr-adevar scrie "BebeSounds works best in the late second and third trimester of pregnancy"
Ma rog, eu daca gasesc tot imi iau![]()
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
aici gasesti aparat de ascultat bebei
AMIcu BEBE10+