Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
rose sunt niste picaturi cu sare de mare, homeopate cica sunt foarte bune. DAr cel mai bine intrebi medicul.
Eu nu am nimik de declarat. M-au sunat cei de la synevo ca mi-au iesit o parte de analize, si ca la visrusul herpetic nu au kit si mai dureaza cateva zile. Miane ma duc sa le iau pe restul si stau cu morcovu. Tot maine ma duc sa imi ia sange si urina sa-mi faca dr meu la spital restu de analize... of
Nici eu nu prea am simptome da sincer sunt linistita. Stiu ca bebe e ok la mine in burtik. O sa ma duc in jur de 20 februarie sa-l vad din nou... 

POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
Codruta27 spune:
Rose, cel mai bine il intrebi pe dr. Dar, daca situatia e foarte grava, si nu poti lua legatura cu el, eu zic ca e ok sa intrebi si in farmacie. Apa de mare nu e contraindicata. Cand iti ofera ceva farmacista, cere si tu prospectul!
Vreau sa va urez si eu, tuturor fetelor noi, bun venit, si sa dea DD sa aveti bebiti sanatosi, norocosi si destepti!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by AlexaM
voicu_bebi - la mine in a treia zi de intarziere mi-a iesit testul cu a doua liniuta ffff slaba. Am crezut ca vad eu aiurea. Urmatoarea zi am mai facut un test si mi-a iesit parca si mai slab. peste inca 2 zile m-am dus si mi-am facut test de sange si am vazut rezultatul clar. :D
Am inteles ulterior de la dr mea ca indiferent cat de slaba iese a doua liniuta, atat timp cat iese(oricat de pala) inseamna ca este sarcina. Asta daca nu ai luat nu stiu ce medicamente care poate da un rezultat fals pozitiv.
Multa bafta si sarcina usoara tuturor!
Alexa10+
Sarcina
Alexa
multumesc frumos ca mi-ai raspuns..e bine ca mai sunt si alte fete care au fost in situatia in care sunt eu...mai ma testez zilele astea...poate poate o sa apara liniuta mai concludenta cat de cat...te pup si va urez sarcina usoara in continuare ...atat tie cat si la toate burticile!Anca..viitoare mamica

oanasm spune:
rose felocitari pt inimioara...o sa te trec imediat pe listutza...daca nu cumva te-a trecut cineva intre timp!
july si eu am vazut pe ebay aparat de ala
..ma tenteaza..nu zic nu!!!
bebi fa un bhcg!! sa te convingi ca e bb si fuga la dr!
codruta este acel loreal casting...care e fara amoniac
oana g asteptam datele tale...da te rog cand afli DPN, sa scri din nou UM si DN !
alexa
mamicuza!!! asa da!!! mai stim si noi ce e cu voi!! deja 10s!!! superrr!!! si la mai mare!
rose legat de nasul infundat..ce sa zic..intreaba-ti dr! si eu de cand cu sarcina am nasul infundat...cica e normal in sarcina...
Oana
11+ 
o noua viata
JulyMorning spune:
oana am citit ca abia dupa 12s se poate folosi, pentru ca abia atunci incepe sarcina sa urce din pelvis (desi pe aparate scrie ca se poate auzi chiar de la 10) Asa ca saptamana viitoare cre'ca ma pun pe cumparaturi. Desi i-am trimis link lu' al meu si a zis ca e exact ce-mi lipsea
si ca e prea scump... da' noroc ca userul pentru ebay este facut pe cardul meu ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S10+
JulyMorning spune:
Rinita alergica nu stiu foarte exact cum se manifesta, eu insa am probleme cu nasul iarna. Din cauza caldurii de la calorifere mi se usuca nasul foarte tare, nu prea pot sa respir desi nu e infundat. Eu ma tratez cu spray de apa de mare si pun pe calorifere cate un vas cu apa, sa ma umezeasca aerul. Ajuta un pic, nu foarte tare, dar fac si eu ce pot.
_
Fasolica de S10+
Delphinas spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
salut fetele...ce faceti?
eu am facut din nou un alt test de dimineata ,si a doua liniuta mi-a iesit asa ca un firicel fff pal...nu stiu cum sa zic abia daca se observa...are relevanta ? oricum as vrea sa mai fac si zilele astea alt test...dar a mai patit cineva asa,stiu ca am mai intrebat dar nu stiu ce sa cred daca sunt sau nu insarcinata...va pup si va urez in continuare sarcini usoare si sper sa ma alatur si eu in curand voua!
Anca..viitoare mamica
Primul meu test de sarcina nici macar nu imi dadea vreo sansa sa fiu insarcinata. Ajunsesem la concluzia ca doar in imaginatia mea sunt insarcinata. Am refacut unul dupa cateva ceasuri, iar ala iesise negativ absolut. Primele 2 au fost barza. Am cumparat apoi 2 surecheck si la primul a iesit ceva pal, ca un fir de ata. AL doilea l-am repetat dupa 48 de ore si a iesit mai bine. Cel mai bine un control la sange si acolo ti se va spune exact ce si cum. Asa risti sa dai o gramada de bani pe teste si tot nesigura esti.
Te iubesc mazarica mititica!!!
Delphinas spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Anca, te asteptam!
Fetelor, referitor la starile, temerile si trairile voastre, cred ca sunt normale. Tuturor ne ste teama ca i s-ar putea intampla ceva lui bebe, dar haideti sa fim optimiste, si pozitive si sa sustinem ca noua nimic rau nu ni se poate intampla!
Noi urmeaza sa fim nasi peste 2 saptamani. numai ca nunta este imaprtita, pe 23 feb la Bucuresti, si pe 1 la Craiova. Si mie mi-e teama de cele 2 nopti nedormite. Pe langa asta, cred ca ar trebui sa ma vopsesc. Dr. mi-a dat voie dar cu vopsea fara amoniac. Aveti vreo sugestie?
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Sincer nu te-as sfatui sa te vopsesti. Toate vopselele au chimicale, aplicate pe cap pot ajunge imediat in sange si urgent la bb. Eu de 5 ani ma decolorez si ma fac blonda. Inspiratia si DD m-au determinat ca ultima data sa ma fac o culoare apropiata de cea naturala a mea, adik saten inchis. Cunosc multe burtici carora li s-a interzis sa se vopseasca. Oricum cine te iubeste, te iubeste si nevopsita. POti sa-ti gasesti o coafeza buna care sa te aranjeze in asa fel incat sa nu iasa asa tare in evidenta ca nu esti vopsita. Pupici
Delphinas spune:
quote:
Originally posted by a-rose
FETELOR !!!
spuneti-mi, va rog, ce pot sa fac ca am o rinita alergica, am nasul tot timpul infundat. picaturile clasice nu le mai pot lua si am stari de sufocare, mai ales noaptea.....
voi ce leacuri mai stiti in sensul asta? nu ma pot odihni si is tot mai obosita. plus ca, respirand preponderent pe gura, incep si durerile in gat .....7+
rose
Pt nas infundat poti lua olynth spray. Pt mine e cel mai bun fata de picaturile obisnuite. Iar pt durerile de gat, iti recomand septogal. E natural si are efect. Sau mai poti incerca cu sirop de muguri de pin. Calmeaza durerile. Sanatate maxima
JulyMorning spune:
quote:
Originally posted by Delphinasquote:
Originally posted by a-rose
Pt nas infundat poti lua olynth spray. Pt mine e cel mai bun fata de picaturile obisnuite. Iar pt durerile de gat, iti recomand septogal. E natural si are efect. Sau mai poti incerca cu sirop de muguri de pin. Calmeaza durerile. Sanatate maxima
Delphinas, mie si doctorul si la farmacie mi-au interzis orice fel de picaturi de nas... nici macar cele facute din plante si uleiuri volatile (pinosol parca le zice). Doctorul mi-a zis ca pot lua un puf de olynth daca chiar nu pot respira, dar altfel nu!
_
Fasolica de S10+

.