Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Boo spune:
Amisor unde se gaseste ? Nu prea am inteles ce ai zis, scuza-ma

Buburuza
asa creste Buburuza
andy_galro spune:
Ciao fetele!!!! Nu prea am avut timp sa intru ca am avut sesiune, acum am terminat cu examenele dar plecam un pic in concediu pt. ca mai incolo cu burta mare nu voi putea merge. Vom sarbatori ziua indragostitilot la Paris!!!!! Abia astept!!!! Va doresc o odisee norocoasa mai departe si va mai scriu cand ma intorc pentru ca in concediu vreau sa ma plimb si nu stiu daca o sa am timp de net. Va pup!!!!!!!
7+
teomaria spune:
Buna ,fetelor!
Acum ne-am intors si noi de la control si ...in sfarsit ne-am mai linistit.Am un dr. nou, de treaba,care mi-a facut internare de zi in maternitate pentru mai multe analize: secretii, sange, beta hsg,etc.M-a consultat pe masa si-apoi am facut si eco , dar abdominala(a zis ca radiaza mai putin decat intravaginala), si-a trebuit sa beau 1l de ceai(am luat de la sala de mese)ca sa am vezica plina si ...in sfarsit i-am vazut inimioara pulsand, avem 14mm (acum 2S era de 3,2mm), deci suntem mari
si corespunde pt.8S.Rezultatul la beta hsg =92.110.mUI/ml.Restul analizelor le iau sambata.Am facut si progesteronul, poate nu va fi nevoie sa mai iau utrogestan.Oricum a zis sa reducem utrogestanul de la 4 la 3/zi.Daca iese bine progesteronul le reducem mai mult pana la deloc. Mi-a mai zis sa am tot timpul , nu in casa , ci in geanta, no-spa, scobutil si utrogestan, ca daca ne intalnim pe strada si mi le cere sa le vada si nu le am la mine , incetam colaborarea
.Mi-a placut cum a pus problema!!
Urez si eu bun venit noilor gravidutze si la cat mai multe vesti bune!
Va pup dulce
si s-aveti grija de voi!!
www.mamanandco.fr/calendrier/signature.php?id_grossesse=10542 border=0> < /a> [/img]" target="_blank">MON BEBE
8+
testele mele
a3aminune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele(filmulet)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
oanasm spune:
nocom bafta azi la eco! sa vi cu vesti bune, da!? nasol cu durerile de burtik...au fost de la drum probabil..si de la atata vomat! te
delphinas si eu am duereri..adik crampe..nu stiu daca sunt de statul pe scaun 8ore..eu ma gandesc sa reduc programul de lucru la 6 ore...dar odata sa vad cum e bb..vineri la eco!
Oana
11+ 
o noua viata
alinushca spune:
Fetelor, cand se ia NO-SPA ? Care sunt simptomele ?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
teomaria spune:
No-spa e pentru contractii, dureri abdominale, vaginale.Se pot la pana la 4/zi
oanasm spune:
teomaria felicitari pt. bb maricel!!!! sa va traiasca si sa creasca mare mare
Oana
11+ 
o noua viata
teomaria spune:
Oana, 
Delphinas spune:
Felicitari teomaria. Trebuie sa fii foarte fericita.
Si ieri si azi mi s-a intamplat un lucru cam ciudat. Am avut o perioada de cateva minute in care parca eram beata. Ma simteam ametita, parca nu aveam control asupra picioarelor, nu vedeam nimic clar in fata ochilor, dar a trecut. Chiar nu stiu ce ar putea fi, dar azi la 16 merg la medicul de familie si vedem noi ce si cum.
Te iubesc mazarica mititica!!!
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Eu n-am mai trecut pe aici de o vreme. A avut puiutul meu gripa si apoi am luat-o eu. A fost foarte urat cu febra mare, etc. S-ar putea ca bebe din burtica sa fi fost compromis... NU stiu, asteptam urmatoarele consultatii. Saptamana viitoare am programare la triplul test. Si o s-o tin inde-aproape cu toate analizele posibile. Vom vedea.
Deci fetelor, sa nu patiti ca mine, luati vitamina C, stati prin casa mai mult si feriti-va de contact cu prea multe persoane; pastrati distanta la un metru pana trece furia asta cu gripa si trimestrul 1 de sarcina. E mai bine asa.
Oanasm, cand ziceai ca ai urmatoarea consultatie? Saptamana asta? Sa fie numa de bine iti doresc!
Va urez sarcini usoare si fara probleme!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
11+
iata minunea 2