Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Teo, felicitari pentru bebelusul mare!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by teomaria

No-spa e pentru contractii, dureri abdominale, vaginale.Se pot la pana la 4/zi

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Si pe astea cum le disting ? Ca nu ma pricep.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Pur si simplu te doare ...cred
No-spa Indicatii: Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale. Ca adjuvant: in spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul cardiei si pilorului, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica si meteorism, pancreatita); in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent); in dureri de cap de origine vasculara (migrene).

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Claudia nu fii pesimista. POAte bb nu a patit nimik, poate nu e nimik asa grav. Sa dea DD sa fie bine.
Cat e de indicat sa iei vitamina C?

6+ o mazarica mititica

Te iubesc mazarica mititica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

buna fetelor

nu am mai intrat de o bucata de timp ca am tot avut ceva treaba pe la servici. dar de citit mai citesc...

voicu_bebi ai aflat daca e sarcina sau nu? eu mi-a facut un test de sarcina mi-au iesit cele 2 liniute, dar nu am putut sa fiu linistita si sa cred pe deplin pana nu m-a dus la medic pentru confirmare...lucru pe care l-am facut in ziua imediat urmatoare.
parerea mea este sa faci si tu acest lucru pentru ca vei afla si te vei linisti....ori e ori nu e...asa numa te framanti. iti doresc din suflet sa fie, pentru ca am vazut din ce spuneai ca iti doresti!

delphinas FELICITARI!!! iti doresc sarcina usoara si sa iti schimbi ritmul de lucru, in special daca este un ritm stresant. munca de teren ,... ce am mai citit si eu pe acolo... cereti drepturile!!!

codruta27 sunt normale durerile asemanatoare celor de ciclu, si eu am avut in perioada dintre sapt 4-7, dar apoi au disparut. nu am luat nici un medicament caci mie medicul asa mi-a zis.

CristinaAR imi pare nespus de rau...

nerantula apropo de lipsa chefului.... si eu m-am confruntat cu problema, dar acum a trecut, suntem fericiti..!

a rose FELICITARI!!!
te-au mai durut maselele?? eu stiu ca nu-i bine sa iei medicamente de nici un fel, in special in primul trimestru de sarcina, oricum discuta cu medicul si vezi ca-ti zice. sper sa nu te chinuie prea tare..

freshanana iti doresc rabdare multa sa poti sa stai in pat daca asa trebuie pentru bebelul tau. trebuie sa te sacrifici, dar pana la urma ne gandim ca merita caci e sufletel care va face parte din viata noastra acolo. si trebuie sa-l protejam... Sa te ajute DD sa depasesti perioada...poate se fixeaza bine sarcina pana la urma si poti sa-ti reiei din activitati, daca nu ...cum zicei si tu...merita repausul ...caci sti pt ce o faci!

nerantula pt anemie... probabil ca ti-a prescris medicul un complex de vitamine. si cred ca trebuie sa ai grija ce mananci. sa-ti faci multe sucuri proaspete de fructe si salate de legume proaspete. cafea dimineata pentru tensiunea mica stiu ca ajuta caci sunt in aceaisi situatie, dar cola nu prea ti-as recomanda. am ceva impotriva ei.:-D

ignatica FELICITARI!!! sa ai o sarcina fara probleme.

ancadragoman in orice conditii de munca se poate reduce programul? intreb caci eu am un servici care nu ma solicita fizic, in pricipiu stau la calculator toata ziua. mai fac miscare sa nu anchilozez. deocamdata fac fata bine.

oanasm ma treci si pe mine pe listuta??? iti mai dau datele mele: DN: 26.09.1977, UM 29.11.2007, DPN: 4.09.2008

perfect_wife nu-ti fa probleme, nici eu nu am avut nici un simptom. doar pieptul ma durea un pic, in rest senzatie de rau, de oboseala...nimic. aveam emotii pana am fost la medic si i-am vazut inimioara ca mi se parea foarte straniu sa nu simt nimic. dar pana acum totul a fost ok.

si salut in continuare restul echipei!!!

imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru de atat timp...

despre noi...noutati: a inceput sa ni se vada burtica....ma tot mandresc cu ea la lume, si de cele mai multe ori lumea se amuza...spunand ca aia nu e burta, dar este, eu stiu, si sunt mandra!!!

saptamana viitoare vom merge la medic din nou, abia astept caci cum spuneati si voi ma apuca uneori tot felul de ganduri "paranoice" si Doamne ma rog sa fie bine pentru noi toate, sa avem copii sanatosi si voiosi.

va pup pe toate, sarcini usoare si tinem legatura.

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nocom

ca tot vorbeati de paranoia.....

astazi parca nu mai am nici un simptom de gravida, nu imi mai simt burtika, nu ma dor sanii, nimik!!!! Mi-e teama de ce-i mai rau....

6+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

nocom eu nu cred ca lipsa simptomelor NU inseamna ca e ceva rau, astea te mai lasa, te mai apuca. nu te ingrijora prea tare, iar daca esti chiar nelinistita da o fuga la un ecograf si vezi, sa te poti calma.
bafta multa.
pup.

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

delphinas,
am citit dimineata ca bei ceai de cretisoara. am citit pe net, pentru vreau sa beau si eu un ceai, care sa nu aiba contraindicatii - sunt dependenta de ceai si sufar enorm in lipsa - si am vazut ca este CONTRAINDICAT in primele luni de sarcina. dupa luna a 3 -a este indicat. vad cu voi nu aveti decat 6+. sper sa nu va faca rau.
elevit este un complex de vitamine pentru femei insarcinate. din cate am inteles, atat vitaminele cat si calciul este recomandat sa fie luate mai tarziu putin. despre constipatie, cred ca vitaminele au si acest efect...

rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boo

Amisor unde se gaseste ? Nu prea am inteles ce ai zis, scuza-ma

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

http://reclama/produse.php?categorie=Accesorii+gravide

pe site-ul asta! si pe mine ma tenta..inca ma mai gadesc. sper ca acum se va vedem site-ul.

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Alinushca, eu stiu ca in sarcina no-spa se ia cam la orice fel de dureri abdominale... inclusiv cele care seamana cu durerile menstruale. Adica mai ales pentru alea.

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by Amisor

quote:
Originally posted by Boo

Amisor unde se gaseste ? Nu prea am inteles ce ai zis, scuza-ma

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

http://reclama/produse.php?categorie=Accesorii+gravide

pe site-ul asta! si pe mine ma tenta..inca ma mai gadesc. sper ca acum se va vedem site-ul.

AMIcu BEBE10+

Amisor, mai poti verifica odata linkul, pls, lipseste ceva din el si nu merge.

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput