Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

codruta,

ma bucur mult ca esti fericita !
eu i-am auzit inimioara joi si a fost ceva ce nu voi uita toata viata !

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo, uite ce am gasit!
http://cgi.ebay.ie/Baby-Fetal-Doppler-with-Digital-Heart-Rate-Display-BNIB_W0QQitemZ350022881717QQihZ022QQcategoryZ87169QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Daca dupa controlul de 12s totul e ok, mi-l cumpar

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele...ce faceti?
eu am facut din nou un alt test de dimineata ,si a doua liniuta mi-a iesit asa ca un firicel fff pal...nu stiu cum sa zic abia daca se observa...are relevanta ? oricum as vrea sa mai fac si zilele astea alt test...dar a mai patit cineva asa,stiu ca am mai intrebat dar nu stiu ce sa cred daca sunt sau nu insarcinata...va pup si va urez in continuare sarcini usoare si sper sa ma alatur si eu in curand voua!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July, asta pare mai profi decat ce gasisem eu. Vad ca zice ca se poate asculta inimioara de la 10 saptamani .. Cool !!!

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Anca, te asteptam!

Fetelor, referitor la starile, temerile si trairile voastre, cred ca sunt normale. Tuturor ne ste teama ca i s-ar putea intampla ceva lui bebe, dar haideti sa fim optimiste, si pozitive si sa sustinem ca noua nimic rau nu ni se poate intampla!

Noi urmeaza sa fim nasi peste 2 saptamani. numai ca nunta este imaprtita, pe 23 feb la Bucuresti, si pe 1 la Craiova. Si mie mi-e teama de cele 2 nopti nedormite. Pe langa asta, cred ca ar trebui sa ma vopsesc. Dr. mi-a dat voie dar cu vopsea fara amoniac. Aveti vreo sugestie?

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Buna ziua la burtici!

Multumesc ptr primire. Sper sa fie o sarcina usoara, la fel ca anterioara. Fara greturi, ameteli sau alte probleme. Asa va doresc si voua!

Nerantula, chiar nu-mi amintesc UM. Pe 14 sigur nu aveam, la fel si pe 25. Gindindu-ma mai bine, desi nu asociez evenimentul cu nimic placut sau ne, spun 19 ianuarie. Acum, DPN-ul ar fi ... nu stiu. Am sa calculez si voi reveni. Nu inteleg de ce ar fi exclus 2 saptamini. De pe 30 si pina azi, cam asa reiese. Am sa mai reflectez si, am sa revin cu alte informatii. Multam de sfat.

Oana 2+ si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

oana,

cred ca acum scriu si eu in timp real, ca nu mai stiam cand si pe unde apareau mesajele mele. asa ca iti mai trimit o data datele pentru lista.

DN 24.06.1978

UM 19.12.2007

DPN 24.09.2008

7+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

BUna fetele,

Sper ca sunteti mai bine.
Bun venit celor noi.

Oanasm, eu va citesc in fiecare zi...dar am scris ceva mai rar.
La mine sarcina e ok. Greturi nu prea mai am, in schimb am dureri de cap daca nu ma odihnesc bine, sau daca stau prea mult la munca.
Mai am ceva stari de irascibilitate...parca. Eu de obicei sunt f calma, insa in ultimul timp parca nu mai am rabdare si imi ies din pepeni mai repede decat ar trebui.

Draga Oana_G, numarul de saptamani de sarcina se calculeaza de la data in care a venit ciclul ultima data...adica la data conceptiei sarcina are deja aproximativ 2 saptamani. Asa se calculeaza peste tot...si medicul tot asa iti va calcula.
SArcina usoara si multa fericire.

Alexa

10+
Sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

voicu_bebi - la mine in a treia zi de intarziere mi-a iesit testul cu a doua liniuta ffff slaba. Am crezut ca vad eu aiurea. Urmatoarea zi am mai facut un test si mi-a iesit parca si mai slab. peste inca 2 zile m-am dus si mi-am facut test de sange si am vazut rezultatul clar. :D

Am inteles ulterior de la dr mea ca indiferent cat de slaba iese a doua liniuta, atat timp cat iese(oricat de pala) inseamna ca este sarcina. Asta daca nu ai luat nu stiu ce medicamente care poate da un rezultat fals pozitiv.

Multa bafta si sarcina usoara tuturor!

Alexa

10+
Sarcina

Mergi la inceput

FETELOR !!!

spuneti-mi, va rog, ce pot sa fac ca am o rinita alergica, am nasul tot timpul infundat. picaturile clasice nu le mai pot lua si am stari de sufocare, mai ales noaptea.....
voi ce leacuri mai stiti in sensul asta? nu ma pot odihni si is tot mai obosita. plus ca, respirand preponderent pe gura, incep si durerile in gat .....

7+

rose

Mergi la inceput