Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
oanasm spune:
mda....nasol cu sarcinile oprite...da io zic sa nu ne mai gandim la chestii de genul asta ca bine nu ne fac...si nici bebeilor nostri nu le pica bine sa ne gandim la prostii in timp ce ei sunt bine merci in burtik...la caldurica!![]()
asa ca...hai ca dau eu un laptic cald...cine vrea isi poate pune si un strop de cafea
si 

Oana
11+ 
o noua viata
Boo spune:
July am gasit eu pe net un aparat pe care il lipeste de burta si poti sa asculti bataile inimii bebelului. Imi trecea prin cap sa-l comand, zau. Numai ca pe site-ul ala nu se putea comanda in Europa. Dar zau ca as fi mai linistita cu un d'ala langa mine non-stop. Si nici nu era scump, ceva in jur de 30-40 dolari, parca.
Oana eu cunosc o doctorita de la Cantacuzino, Ilinca Gussi se numeste, pe care vi-o recomand cu cea mai mare caldura. Este foarte draguta si amabila. E tanara. Eu am cunoscut-o prin cineva si la ea merg deocamdata. Zic deocamdata pentru ca si ea e gravi acum si o sa nasca in aprilie. Deci profit cat mai pot
.
Vorbiti de paranoia ?? sa va spun ca eu joi am programare la Pop si ca mi-e frica sa merg direct la el
De asta vreau neaparat sa ajung inainte altundeva. De la Pop numai vesti proaste am primit in trecut, asa ca mi-e o frica de ziua de joi cum nu va puteti imagina.
Eu plec la Munchen, la Paris pleaca altcineva ![]()

Buburuza
asa creste Buburuza
Codruta27 spune:
Neata mamici cu burtici!
Ce faceti? Eu sunt super fericita. L-am vazut pe bb vineri, mic-mic, si cu inimioara care bate. Vineri aveam 6s2z, iar echograful arata 6s5z. Nu e nevoie de nimic de sustinere. Trebuie sa continui cu acidul folic, si cu no spa la nevoie.
Mi-am anuntat si seful astazi. A avut o super reactie! S-a bucurat din suflet. Off, m-am linistit cu totul. Ma apuc sa citesc din urama, ca ati fost tare vrednicute!
Va pup!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
JulyMorning spune:
oanasm cel mai tare emoticon, nici nu-l observasem in lista. Deci ne vedem in vara la Maiden? ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S10+
oanasm spune:
boo distractie placuta! fain munchenul
..fost si io pe acolo...aa..scula pt ascultat inimioarara si io as vrea
se pot folosi din s20..park...sau ala e altfel? poate gasesti in germanica!
io zic sa nu te stresezi pt joi! va fi totul ok! anul asta e unu bun![]()
codruta felicitari pt inimioara lui bb!! off..ca ne-ai tinut aici in suspans..![]()
Oana
11+ 
o noua viata
oanasm spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
oanasm cel mai tare emoticon, nici nu-l observasem in lista. Deci ne vedem in vara la Maiden?
_
Fasolica de S10+
mai sti ca nu!?

dar hai sa ne avem ca frati..toti suntem putin luati

Oana
11+ 
o noua viata

Boo spune:
Aparatul era ceva de genul asta : http://www.target.com/Bebe-Sounds-Prenatal-Heart-Listener/dp/B000056JOB
Pe alt site tot despre aparatul asta intr-adevar scrie "BebeSounds works best in the late second and third trimester of pregnancy"
Ma rog, eu daca gasesc tot imi iau ![]()

Buburuza
asa creste Buburuza
a-rose spune:
Boo,
pe langa cele spuse de julymorning, imi face impresia ca sarcina oprita din evolutie nu se elimina de obicei singura si ca, trebuie chiuretata. abia apoi vine C.M. dar, departe de noi asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noi o sa big.
. ai sa vezi la vara, cu temperaturile alea de 40 gr. ce o sa ne mai vaitam cu burtile noatre mari !!!!![]()
pupi.
rose
JulyMorning spune:
Boo, ciudat, eu la o cautare pe google am gasit un feld e doppler portabil... si costa 450$ 
Daca nu gasesti la Munchen, citisem eu pe forum de o tipa care aducea din state. Putem incerca, ca as fi si eu interesata, mai ales la 20 de $ mi se pare super fain pretul.
_
Fasolica de S10+