Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Oanaaaaa, si eu ma duc azi la doctor. La un doctor nou sa vedem sa testam, ca ultimii doi la care am fost... brrrr... nu as vrea sa le vad fetzele in timp ce eu ma chinui din toate puterile sa nasc Si de asemenea aflu rezultatul la HCG. Acu navighez spre munca.... bleah!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

tin pumnii azi hcg!!! sa iasa bine...adik mare!

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

oana

iti trimit datele pentru a ne trece si pe noi pe listutza :

DN 24.06.1978
UM. 19.12.2007
DPN 24.09.2008

. iti multumim frumos !

credeam ca sunt singura "paranoia". vad ca nu e asa. sa ne ajute DD sa fie bine cu bebeii nostri si sa povestim cu drag si cand o sa avem buticile mari !!!

va doresc tuturor o saptamana superba !
7 +

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Buna
Vad ca vorbiti despre efectele elevitului, utrogestanului, greturi si constipatii. Acidul folic ce efect are?

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Acidul folic este foarte benefic, acum se formeaza tubul neural al bb-ului si asta cica ajuta foarte mult. Asa mi-a zis mie dr gineco.

Te iubesc mazarica mititica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July te inteleg perfect, si eu am ganduri din astea. Mi-e si frica sa ma gandesc prea mult de fapt. Incerc sa vad partile bune. Dar asa mi-ar placea sa am o gaurica in burta prin care sa vad ce se intampla acolo ... Nici eu nu am greturi, nici sani mariti, nici alte simptome. Doar mi-e somn. As dormi non-stop. Daca asta se poate considera asta simptom, atunci e din plin
Eu sambata dimineata m-am trezit cu o chestie ciudata. Adica la sfarcuri de vedea ca si cum ar fi curs ceva care s-a uscat, si se facuse un fel de coaja galbuie. M-am cam speriat. Am ajuns eu la concluzia ca ar putea fi colostru, dar totusi asa devreme ???? Ciudat ...
A, si vestea buna este ca m-am cantarit si nu m-am ingrasat deloc din decembrie si pana acum. Ma gandesc ca e bine, dar pe de alta parte evident m-am gandit ca poate ceva nu e ok
Incerc sa ajung la o eco zilele astea ca nu-mi place sa stau asa ca pe jar. Mai ales ca joi seara plec pentru cateva zile din tara si vreau sa fiu sigura ca e totul ok.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

neatza, fetele!
Multumesc ca sunteti aici si cu o vorba buna . M-am mai linistit, nu chiar de tot, dar cred ca pot supravietui pana lunea viitoare cand merg la doctor. N-am fost la urgenta si nici nu vreau sa merg. Incerc sa stau linistita, sa nu agit bebe prea tare
Claudinna nici eu nu l-am vazut de 2 saptamani si ma gandeam ca daca n-am avut asa simptome accentuate de sarcina oi scapa si de rollercoster-ul emotional... sper sa fie doar asta. Sigur o sa ne facem griji tot timpul... mai ales cand avem cel putin o experienta neplacuta in trecutul nostru...

ramonzca las ca vine ea vara si o sa fim cu burta pana la gura si o sa vrem racoare
oanasmmultam de intrebare, is ceva mai bine cum ziceam. Ale naibii ganduri, nici la piscina n-am mai vrut sa merg din cauza lor
alinushca tinem pumnii pentru bhcg si sa-ti gasesti un medic ca lumea.
Fetele, multi

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am o nedumerire .. poate imi explicati voi. Cum se poate ca in cazul in care sarcina sa fie oprita in evolutie noi sa nu ne dam seama ? Adica ciclul nu vine cat de cat imediat ? Sau daca iei utrogestan atunci nu vine si gata ? Nu prea pricep Poate ca n-ar trebui sa ma gandesc la asta, dar totusi nu pricep.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo buna ideea cu gaurica in burta... tre sa inventeze astia ecograf la purtator, neaparat.
Iti tin pumnii daca te duci la eco, sper sa te linistesti si sa scapi de gargauni

_
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

boo tinem pumnii pt eco! unde mergi? tu mergi la Paris?
july ma bucur ca esti mai bine! off Doamne ..ca duse suntem (sper ca nu te superi..si eu sunt tot asa..adik..paranoya)..chiar ma gandeam sa merg la un eco pana vinericand am programarea..off off, mai mai
delphinas
..sunt cateva gravidute care n-au mai scris demult!..sper ca sunteti bine mamicilor!!!! mai dati un semn de viata..k!?

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Boo, sarcina oprita din evolutie nu e urmata neaparat de un avort, organismul nu o recunoaste ca pe o sarcina ne-viabila si sa o elimine. In unele cazuri simptomele persista, desi sarcina e oprita. La mine pana si bhcg se dubla la 48 de ore, la control uterul era marit, nici urma de sangerare. cam asta e cu sarcinile oprite din evolutie.....

_
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

oana cum naiba sa ma supar... stiu ca-s dusa rau. Io stateam si ma gandeam cum sa fac sa merg pe 4 august la concertul Iron Maiden... deci iti dai seama ca prea sanatoasa nu sunt. Nu vreau sa ratez asa ceva, cre'ca imi iau scaun pliant si tot ma duc

_
Fasolica de S10+

Mergi la inceput