Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

quote:
Originally posted by perfect_wife

Salutare, fetelor! Am si eu doua intrebari. In primul rand, cum pot face sa ma inscriu si eu pe listutza voastra cu viitoare mamici de octombrie? Iar in al doilea rand, si cel mai important, la 5 saptamani de sarcina e oki sa nu ai nici un simptom, doar durerea si tensiune in zona sanilor? Ma gandeam ca ar trebui poate deja sa apara greturi, oboseala, etc ...?

This is the begining of a beautiful friendship

In primul rand, BINE AI VENIT SI SARCINA USOARA!!

ca sa ai datele pe lista, nu trebuie decat sa le scrii aici si sigur se va gasi cineva sa te treaca pe lista!

cat despre simptome...eu zic ca esti in grafic, adica greturile apar de obicei dupa sapt. 6. la fel si oboseala, somnolenta. ca sa stai linistita, poti sa citesti pe la primele capitole, sa vezi viitoarele mamici de septembrie ce ziceau la o varsta a sarcinii ca a ta

scrie insa repede 10 mesaje ca sa scapi de moderate si sa putem sa vedem si noi in timp real mesajele tale, ca asha apar mult mai tarziu decat le scrii

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

July, parca mi-esti sora!
si eu ma tot framant daca o fi bine bebe...desi nu am nimic care sa-mi indice ca n-ar fi...dar nu l-am mai vazut de pe 19 ianuarie...

la mine au inceput sa cam dispara gretzurile, isna a aparut durerea de spate, oboseala...nu mi-e dor de greturi dar parca imi indicau ceva...

am citit insa la explicatiile despre saptamana in care suntem si zice ca alunecam f usor dintr-o extrema intr-alta, din punct de vedere al emotiilor

ai sa vezi ca va trece si perioada asta, insa eu cred ca mereu ne vom face griji de acum inainte pentru sufletelul pe care-l purtam, pana ne obisnuim cu el si pana ne obisnuim cu noul statut.

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna
Vad ca vorbiti despre efectele elevitului, utrogestanului, greturi si constipatii. Acidul folic ce efect are?

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Acidul folic ... eventual pofta de mancare, ca e un fel de supliment nutritiv.

7+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Acidul folic ... eventual pofta de mancare, ca e un fel de supliment nutritiv.

Aia o am si fara acid folic...
La prima sarcina inainte cu o saptamana de a afla ca-s insarcinata mancam ca poarca, ma si miram unde incape atat, cand am aflat ca am bb in burtica am dat vina pe el...de fapt am si pus 3Kg in primele 6 saptamani de sarcina.

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Buna seara viitoare mamici!

Sint si eu mamica, viitoare mamica de octombrie (cred). As vrea sa ma alatur si eu 'clubului'. Desi sint la o "virsta frageda", doar 2 saptamini, tind sa cred ca momentul mult asteptat va fi octombrie.
Mai am o fetita de 2 ani, nascuta tot in octombrie. Ce date ar mai trebui? Ultimul CM, spre rusinea mea nu stiu, intre 17-19 ianuarie cred, dar stiu sigur ca "evenimentul" s-a intimplat pe 30 ianuarie. Data nasterii: 14.01.1976.

Sa aveti parte de sarcina usoara si o nastere la fel!

Oana si Andra (21.10.2005) + 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelorrrr....am emotii mari...maine merg la dr dupa 2 sapt de medical si tot maine incep si serv desi nu am niciun kef......dar nici nu mai pot sta acasa...mi-a fost f rau si am crezut ca ma urc pe pereti pana seara....macar de era vara....

July si cluadinna si eu am tot felul de senzatii si stari...ma gandesc ca daca bebe nu e bine...pt ca si data trecuta aveam simptome in continuare si bebe era oprit de 4 sapt din evolutie....apoi...parca de 2 zile s-a mai diminuat intensitatea greturilor...iau metoclopramid in fiecare zi...sper sa nu-i faca rau lui bebe...voi ce stiti???si...colac peste pupaza mi-a intrat si pisica in calduri....si toata noaptea nu doarme ci se vaita...sper sa ajung cu ea la dr s-o injectez....

revin maine seara cu vesti...sper sa fie buneeeeeeeeeee...pupiu allllll!!!

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramonzca, multa bafta maine la doctor si o saptamana usoara!
Nu poti evita metoclopramidul? Din cate am vazut pe net parerile sunt impartite: ba ca se poate administra in sarcina fara probleme, ba ca numai la nevoie, ba deloc .. eu nu l-as lua, cel putin nu asa des ... desi si pe mine ma necajesc greturile :(
Oana_G, bine ai venit si o odisee minunata! Varsta sarcinii se calculeaza de la ultima menstruatie, pana la determinarea ecografica mai precisa, deci oricum 2 saptamani e exclus. Ar fi ideal sa-ti poti aminti prima zi a ultimului ciclu (poate iti amintesti ceva legat de ziua aia, intotdeauna uritii vin cand iti e lumea mai draga, poate iti amintesti partea 'draga' :) ). In functie de aceasta data trebuie sa iti calculezi data estimata a nasterii si cu astea vei fi trecuta in lista.
Perfect_wife, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara si lipsita de griji. Despre simptome, roaga-te sa ramana asa, si eu ma gandeam ca nu prea am acum vreo 2 saptamani, acum le am si as vrea sa nu. O sa iti vina si tie randul poate, iar daca nu, considera-te norocoasa!

7+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza
andy ce mai faci? nu te-am mai vazut de ceva vreme pe aici
july sper ca esti ok..si gandurile negative au trecut
perfect si oana bine ati venit si sarcini usoare va doresc
ramo tinem pumnii pt azi la dr, te asteptam cu vestile bune
va urez o saptamana faina de tot, fara gretzuri si ganduri gri

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Oanaaaaa, si eu ma duc azi la doctor. La un doctor nou sa vedem sa testam, ca ultimii doi la care am fost... brrrr... nu as vrea sa le vad fetzele in timp ce eu ma chinui din toate puterile sa nasc Si de asemenea aflu rezultatul la HCG. Acu navighez spre munca.... bleah!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput