Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

July, mie tocmai sentimentul asta mi se pare un simptom clar de sarcina . Eu zic sa te bucuri de lipsa simptomelor, asa mi-am dorit si eu greturi acum vreo doua saptamani si acum nu stiu ce sa fac sa scap de ele si ma gandesc ce bine imi era fara! Nu toate sarcinile au simptome, sunt multe femei care afla ca-s insarcinate spre trimestrul trei, tu esti o mamica norocoasa fara simptome! Oricum, multe din acestea sunt date de medicamentele pe care le luam (ex. utrogestan da somnolenta si greata, elevitul constipatie) si nu de sarcina propriu-zisa, iar intensitatea lor tine de toleranta organismului.

Asa ca linisteste-te si bucura-te de sarcina ta, ca acum ajungi sa nasti si te intrebi cand a trecut perioada asta frumoasa, ca tu nu ai apucat sa te bucuri de ea!

7+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aa...july sa sti ca nici eu nu am greturi si nici nu am avut! nu am vomat nici macar odata! doar sanii sunt ceva mai umflati si mai sensibili (dar sensibilitatea variaza in 24h...asa am observat la mine), uneori sun constipata..si seara ma cam balonez! aa..si ma trezesc mai greu dimineata!...cam astea ar fi la mine starea de gravida pana in prezent!

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

offfffffff.... e o posibilitate... paranoia data de sarcina .
Multumesc fetele, sunteti minunte
Doctorul meu nici nu mai lucreaza la nici un spital de stat asa ca n-ar avea unde sa ma primeasca acum, m-ar trimite la polizu...
oana, nu ma doare nimic, sangerari nu am, doar in vreo 2 seri mi-au mai aparut niste pete portocalii, nici macar maro... si sigur nu erau secretii "normale"; adica asa mi s-au parut. Dar herghelegiu la ultima eco mi-a zis de placenta, ca s-ar putea ca placenta sa se insereze un pic mai jos, ceea ce ar explica sangerarile din sapt 6-7 pe care le-am avut. Si mi-a mai zis ca daca nu mai am sangerari, dar nu sunt abundente si se opresc singure nu am de ce sa-mi fac griji. Dar eu iau utrogestan, care stiu ca opreste sangerarile... d-aia mi-e frica... daca nu e ceva in regula cu bebe si eu de la utrogestan nu-mi dau seama???
Mda.... paranoia is my middle name....
Scuzati, cre'ca incerc sa ma conving singura ca am motive sa fiu optimista..

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

July, ca sa te linistesti ti-ai mai putea face un test de sange si sa vezi ca valorile bhcg sunt cele corespunzatoare varstei sarcinii tale.

7+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

nu tine nici cu bhcg... la sarcina oprita din evolutie am facut cate 3, la interval de 4 de ore si cresteau bine merci, erau in grafic, desi sarcina era oprita de o saptamana...

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

july doar un eco ar fi relevant..cred! du-te la urgenta, daca asta te-ar linisti...macar vezi ca bb e bine si nu mai stai asa in stres! sau daca nu vrei azi la spital, du-te maine la cabinetul dr tau pt un eco!

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Tocmai am luat acidul folic si utrogestanul si ma simt maIai bine. July vb cu dr sa-ti faca injectia aia de mentinere a sarcinii. Exact asta a avut si o colega a mamei si dupa injectia nu a mai avut probleme. Sau un sfat naturist: ceai de cretisoara. Eu ma simt super bine de la el. Ajuta farte mult la fixarea sarcinii si impiedica avorturile spontane.
Zambeste si va fi mai bine.

6+ o mazarica mititica

Te iubesc mazarica mititica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am cautat si am gasit pe net: progesteronul are intr-adevar efect diuretic. Ma minunam eu cum de-odata merge treaba struna E adevarat ca la mine se si absoarbe foarte tare si il iau vaginal.
Cine are probleme cu constipatia... mai suplimentaeza niste Utrogestan

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Alinushca, bafta maine la test!
Despre utrogestan, daca ai descoperit ca are efect diuretic tot nu se leaga de constipatie, pentru care ar fi trebuit sa existe efectul laxativ.
Dar, oricum s-ar numi, daca la tine merge asa, sa te tina!

7+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetelor eu impotriva constipatiei mananc multe fructe. pe mine ma ajuta ....cum mananc fructe, cum fuga la baie...nu stiu daca e universal valabil dar poate ca merge si la voi....Va pup!

7+

Mergi la inceput