Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
Buna ziua burtici!
Va multumesc pt sfaturi. Noi am fi vrut sa le spunem ieri vestea cea mare la parinti, dar ne-am razgandit zicand ca o sa le spunem azi. Dar azi eu m-am trezit ca nasol, am visat si foarte urat si am deci sa mai amanan acest moment. Acum scriindu-va aceste randuri, mi-a venit ideea de a le spune de martisor. O sa fac eu o felicitare mai speciala cu o mazarica care isi anunta bunicii ca va veni pe lume.
Azi am o stare cam nasola, nici pofta de mancare nu prea am avut. Simt o greata generala in tot corpul.
dar nu-mi vine sa vars.
La capitolul haine stau bine inca. Haina de iarna nu-mi mai vine la piept, dar am inlocuit-o cu alta, in rest stau bine.
Va pup dulce si aveti grija de voi si de bb
+ o mazarica mititica
Te iubesc mazarica mititica!!!
Nerantula spune:
"Cum activez mesajele private?
Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Atentie: in perioada de proba sau daca sunteti suspendat, nu puteti folosi mesageia privata."
7+
Liniuta noastra
oanasm spune:

musette si pe mine ma strang un pic panatlonii in talie...dar inca merge!
..aaa..am mai vazut burtici fff frumuoase de 9s! asa de fain li se veedea burtika...
alinushca 

pt luni!!
bitza sa ne arati si noua poza cu salopeta!
nerantula nasol cu greata..banuiesc...las ca trece ea in cateva saptamani!
maria mai incet maica..nu te obosi prea tare! sper sa nu ai greturi!!
delphinas super ideea de a-i anunta de martisor!!! mai e un pic pana atunci!..nasol ca te simti aiurea...poate trece in curad!..a...as avea o rugaminte..sa-ti treci nr de sapt in care esti gravi....sa nu tot intrebam...sper ca nu te superi!

Oana
11+ 
o noua viata
Delphinas spune:
Am baut un ceiuc cu lamaie si parca parca mi-e mai bine.
6+ o mazarica mititica
oanasm spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
Am baut un ceiuc cu lamaie si parca parca mi-e mai bine.6+ o mazarica mititica
Oana
11+ 
o noua viata

JulyMorning spune:
Neatza si de la mine, fetele!
Eu de ieri am un sentiment tare nasol de neliniste, ca bebe nu e bine :( Nu stiu de la ce mi se trage, nu prea am nici un motiv foarte plauzibil. Am senzatia ca sanii ma dor mai putin, ca nu sufar de constipatie... si asa nu aveam eu simptome, acum am senzatia ca mi se estompeaza... ca se duc de tot. La control abia pe 15-20 trebuie sa ma duc, la urgenta nu-mi vine sa merg si chiar daca merg, unde sa merg... am si bocit nitel azi, nu stiu ce sa fac.
Ma scuzati ca va bat la cap cu chestii d-astea, sper sa nu va supar prea tare 
_
Our future determines our past
Fasolica de S10+
Delphinas spune:
oana sa stii ca nu sunt suparacioasa. Mai ales ca sunt nou pe aici, trebuie sa ma conformez regulilor casei.
Stiti ce imi face mazarica asta a mea? Nu ma lasa sa dorm mai mult de 8.30, trebuie sa ma trezesc si sa-i dau de mancare. E fixata ca la 8.30 sa isi ia masa. Si daca vreau sa intarzii macar 5 min, nu se poate, face scandal.
Stiti de ce ii zic eu lu bb meu mazarica? CAnd am fost la eco cu sotul, dr a zis ca e mic bb, ca o molusca, iar sotul a zis ca e cat un bob de mazare. Si uite asa bb se numeste mazarica.
6+ o mazarica mititica
Delphinas spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Neatza si de la mine, fetele!
Eu de ieri am un sentiment tare nasol de neliniste, ca bebe nu e bine :( Nu stiu de la ce mi se trage, nu prea am nici un motiv foarte plauzibil. Am senzatia ca sanii ma dor mai putin, ca nu sufar de constipatie... si asa nu aveam eu simptome, acum am senzatia ca mi se estompeaza... ca se duc de tot. La control abia pe 15-20 trebuie sa ma duc, la urgenta nu-mi vine sa merg si chiar daca merg, unde sa merg... am si bocit nitel azi, nu stiu ce sa fac.
Ma scuzati ca va bat la cap cu chestii d-astea, sper sa nu va supar prea tare
Incearca sa te linistesti, ca astfel nu ii faci bine lu bb. Nici pe mine nu ma ma i dor sanii asa tare ca la inceput, iar simptomele s-au mai diminuat, dar nu am intrat in panica. Fii optimista, sa ai incredere in tine. DAca simti ca ceva nu e bun, suna pe dr si vb cu el/ea. El e cel mai in masura sa te sfatuiasca. Mie dr mi-a zis ca daca ceva nu e in regula, sa o sun e fiecare data si sa merg la spital si mai bine sa ma trimita ei acasa si sa-mi spuna ca sufar oleak cu capu decat sa fie ceva grav. Vezi cum te simti si cel mai bine vb cu dr.
_
Our future determines our past
Fasolica de S10+
oanasm spune:
july si eu chiar ieri m-am confruntat cu o stare de genul asta...si a fost fff nashpa! eu ii spun "paranoia"
in cazul meu..apoi imi zic ca eu l-am vazut pe bb la 9s6z si era bine..deci ce naiba...incerc sa fiu cat mai rationala...aseara m-am gandit la chestii frumoase, de genul: cand se va naste, cum il voi tine in brate...si a fost bine!
asa ca...incerarca si tu sa te gandesti la chestii frumosae..si mai ales sa fi rationala..te doare ceva? nu te simti bine? sangerezi? (eu asa imi pun problema..si atunci ma gandesc de unde naiba scot tampeniile astea ? cum ca bb nu e bine?)..si eu tot pe 15 merg la dr..si nu mai am rabdare...a fi bine totul!!!!! cred ca deja am intrat un pic in rolul de mamici si asta e..ne facem griji! te
si hai sa lasam prostiile la o parte! ![]()
Oana
11+ 
o noua viata