Mamici de septembrie-octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
musettepink spune:
Buna burtici!
Delphinas noi am anuntat doar persoanele f apropiate,pur si simplu le-am zis dar la altii nu vreau inca sa zic,caci si eu ca si tine am pierdut o sarcina si la prima sarcina tot asa am zis la toata lumea si acum am zis ca mai asteptam desi cum zicea si Oana se poate intampla oricand ceva dar cred ca e normal sa avem asa o retine in a trambita vestea asta avand in vedere prin ce am trecut prima data.
Alinush vii cu vesti bune?te inscri la odiseea noastra?![]()
Burtici voi cum stati cu hainele?pe mine nu ma mai incap pantalonii,fustele nimic,as merge sa-mi iau pantaloni cu burtica dar mi se pare ca e prea devreme totusi nu am decat 9s dar nu stiu altceva ce as putea sa-mi iau.Voi cum va descurcati la capitolul asta?
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Nerantula spune:
Delphinas, noi am anuntat parintii de cum am aflat, pur si simplu nu am fi rezistat sa nu le spunem. Apoi le-am spus si prietenilor apropiati, dar pe rand ... si am realizat ca, pe masura ce trecea timpul, se mai estompa bucuria impartasirii vestii. Acum imi pare rau ca nu le-am spus atunci cand a explodat bucuria si la noi. Daca e, Doamne fereste, sa se intample ceva, ei tot vor afla, asa ca ce rost are sa mai tinem secret.
Nu am spus inca la servici, nici sefilor, nici colegilor, pentru ca nu simtim ca e momentul. Cu ei nu am / avem bucuria impartasirii.
Familiei si prietenilor le-am spus in cele mai diferite moduri, in functie si de cum stiam ca ar astepta o astfel de veste. Toti s-au bucurat foarte mult si ne sunt alaturi acum. Si ne-ar fi in orice circumstante si ne bazam pe asta.
Despre haine, inca sunt in masurile de pana acum, am luat cam 1,5kg maxim, din care cel putin jumatate de kg e trecerea de la cupa B la cupa D
. As vrea sa raman cat mai mult la aceste masuri, sa iau in greutate numai strictul necesar pe perioada sarcinii, ceea ce cred ca nu voi reusi, dar macar incerc.
7+
Liniuta noastra
alinushca spune:
Musette, pai daca o fi eu incerc sa vin... poate e cu noroc! Luni aflam.
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
bitza2008 spune:
Buna seara! Vad ca este ceva activitate aici!
Musette, nici pe mine nu ma mai ajung pantalonii, zilele astea vreau sa-mi iau o salopeta ca am eu ideea asta ca daca esti gravida tre sa porti salopeta!pupici
10+
alinushca spune:
Am si eu o intrebare jenanta pentru cele care consuma progesteron pe paine...
De cand m-am apucat de ele ies afara asa de moale cum n-am fost eu o viatza intreaga... chiar aveam probleme cu subiectul si acum e totul grozav? O sa dureze? A mai observat cineva ?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
claudinna spune:
alinushca, eu iau utrogestan cu trei luni inainte de a ramane gravi, atat cat se da la negravide, ca sa zic asha, iar de cand am ramas gravi iau zilnic. nu am constatat o asociere intre progesteron si tranzitul intestinal...adica acum in sarcina, ma confrunt si eu ca toata lumea cu problema constipatiei, insa nu f grava...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+
perfect_wife spune:
Salutare, fetelor! Am si eu doua intrebari. In primul rand, cum pot face sa ma inscriu si eu pe listutza voastra cu viitoare mamici de octombrie? Iar in al doilea rand, si cel mai important, la 5 saptamani de sarcina e oki sa nu ai nici un simptom, doar durerea si tensiune in zona sanilor? Ma gandeam ca ar trebui poate deja sa apara greturi, oboseala, etc ...?
Nerantula spune:
Nici eu nu cred ca exista vreo legatura intre progesteron si (lipsa) constipatie, desi ar fi fost super sa fie.
Uoooooooof, greturi am vrut, greturi am! 
Nu maaaaai vreeeeaaaaaauuuu! 
7+
Liniuta noastra
maria2004 spune:
Va pup dragele mele!!! 
Astazi am trebaluit toata ziua pe la bucatarie..drept urmare ma incearca o durere de spate destul de serioasa, asa ca o sa incerc sa nu mai fac nimic azi. In rest suntem bine..tot fara greturi si simptome prea evidente.
alinushcate asteptam cu drag la noi..tinem pumnii stransi pentru luni
codrutate asteptam cu vesti
oana
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa.
+7
+puiutul Maria (23.12.2004)
maria2004 spune:
Nerantulaimi pare rau de greturile pe care le ai...sper sa treaca cat mai repede. Eu pot sa ma consider o fericita intrucat nici la prima sarcina si nici acum nu am avut nici macar urme de greturi.
Desi acum n-ar fi prea tarizu sa apara![]()
va pup
+7
+puiutul Maria (23.12.2004)