Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Mneatza colectie draga! Ce fac fetele dragi???
Noi suntem bine, am sarbatorit-o pe mama mea ieri. Sarah s-a distrat mumos, a fost tare cuminte desi nu a dormit la pranz decat 15 minute ca a fost zgomot de la vant si s-a trezit. Apoi seara am fost in vizita la Karina, o fetita de 3 ani si 5 luni cu care s-a suuuper jucat!!!Sa fi vazut cum se hjucau de-a mama si de-a tata si Karina o culca pe Titi in iglu-ul ei de la Ikea.Sarah a fost taaare incantata!
Feli- sanatate multa de tot Tilincutei!
Corapino- dubla sanatate si voua!
CristinaB- jucaria de baza a piticei mele e carutul de papusi. Il impinge la greu. Deja saracu' e super-dezintegrat, trebuie sa-i iau altul. Iar ieri la fetita de care va ziceam mai sus, tot cu carutul ei s-a jucat cel mai mult.
Ma apuc de treaba...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Raspuns la poll-ul zilei: jucaria preferata e iepurasul de care nu se desparte niciodata cand merge la nani si pe care il cheama "coconasu'"
maria_alexia spune:
Sanatate multa bolnaviorilor, sa va faceti bine repede!
Jucaria preferata: masinutele de tabla, micute si cu cat mai multe detalii .
Fug la munci, e ultima saptamana de serv.
Mi-a mai crescut moralul odata cu inceperea pregatirilor pentru bebelina mica - acum o saptamana n-aveam nimic-nimic pregatit, acum incepe sa se mai infiripeze cate ceva. Maine vine si mobila de baietel mare pentru Cristi, din weekend-ul viitor vreau sa incepem sa-l obisnuim in noua camera - sa ne tineti pumnii!
Am intrat in sapt. 36
Gandacel spune:
Buna dimineata, colectie! Remember us? Sper ca nu ne-ati uitat inca, asa cum nici eu nu v-am uitat pe voi. Din pacate, nu mai sunt la curent cu ce au mai facut copiii ori mamicile, am citit numai vreo doua pagini din urma. AM zilele pline, noptile incerc sa-mi incarc bateriile... De luni incep serviciul, in principiu. Adica daca nu intervine ceva neprevazut.
Noi suntem binisor acum, amandoi copiii au fost raciti saptamana trecuta. Pe cei mari ne-a ocolit cumva. Lor le-am dat vitamina C natural, ceaiuri, Nurofen seara si cam atat. Stefaniei i-am scos mucii cu aspiratorul, ca ea nu sufla ca un barbat, ca Bogdan...
Corap, incearca si tu la Andrei cu Furazolidon, la Bogdan asa a mers minunat, in doua zile era bine. I-am dat din cel pentru adulti, cate o pastiluta intreaga, i-o puneam cat mai departe pe limba si apoi ii dadeam rapid lapte, ca el aia bea dimineata si seara, nici nu apuca sa zica psss. I-am dat unul dimineata, altul seara si inca unul dimineata urmatoare si a fost ca nou dupa asta.
Cu scapatul de scutece... nu stiu ce sa zic, intr-o saptamana a facut numai la olita si una si alta, au mai fost accidente, insa dupa 2 saptamani nu am mai patit nici din alea. Avem scutec seara si la pranz, insa 90% din timp sunt uscate. Toata operatiunea a inceput la inceputul lui decembrie, iar la sfarsit era deja baiat mare! Nu stiu de ce asteptati caldura, pentru ca nu este necesar sa lasati copilul ud/murdar, trebuie schimbat imediat dupa ce a facut. Cel putin asta a fost metoda noastra, cu delicatete, joaca, placere si intelegere. Nu cred in metodele mai batranesti cu lasatul copilului ud, ca sa simta ca il deranjeaza, mi se par putin barbare. Ar face la olita pentru ca asa trebuie, ori cu joaca vrea el sa faca la olita, ii face placere sa fie laudat, pupat si apreciat. Trebuie schimbat imediat dupa ce face pe el, explicat ca trebuia sa faca la olita. Nu lasat ud, ca asta ar fi o pedeapsa, nu asa i se arata cum e bine si cum nu e bine.
Raspuns la poll-ul zilei: Bogdan are o pernuta pe care o cara cu el peste tot prin casa, afara regula este sa mearga numai cu jucarii de strada/curte. Stefania are un catelus moale, pe care deocamdata il tine doar la nani in patut. Asa a inceput "dragostea" si la Bogdan, mai apoi a inceput s-o ia cu el peste tot.
Noi de lunea trecuta stam cu soacra in casa, dupa ce am incercat 5 bone, nici mai mult nici mai putin. Credeam ca n-am sa ma mai intorc niciodata la munca, dupa cum se prezenta problema. Asa ca am incercat si aceasta ultima solutie, pentru copii e grozav, pentru mine mai putin grozav, dar nu o sa mor pana in septembrie, cand ii voi da pe amandoi la gradinita.
N-am idee cand am sa mai am timp de forum, asa ca nu promit nimic deocamdata, cum ca am sa redevin activa pe aici. Pana una-alta, mai am de organizat si casa, garderoba, dintii, plus ca voi vedea cum vor fi primele zile/saptamani cu noul program casa-serviciu-casa. Cand o sa am putin timp liber am sa mai intru sa va mai povestesc. Cele mai faine lucruri de povestit sunt cu copiii cand sunt impreuna, e tot mai dragut. Stefania sta singura in picioare, merge bine pe langa mobila, plimba premergatorul (in el nu am bagat-o decat de vreo 5 ori, dar il impinge la greu!). Se alearga unul pe altul prin casa chiuind in patru labe, Bogdan imita exact-exact orice sunete scoate ea, eu nu reusesc. El in schimb vorbeste ca omul mare, deja nu le mai pot considera "perle" ca ne-am obisnuit sa ne faca observatie, sa ne puna la punct, ne cearta ca "am uitat" una-alta... Deja seara cand se intampla sa uitam spalatul pe dinti iniante de culcare, ne aminteste el. Au inceput smecheriile gen: face o prostie si zice repede "uite ce face tati, sta iar la calculator!", adica sa-mi deturneze mie atentia la altul care face "prostii". Stefania a inceput cu alta smechereala, tipa tare de tot cand o supara Bogdan, ca sa sar in ajutor, dar cum nu sar ci ma uit la ea razand, lasa capul in jos si se uita pe sub sprancene, apoi rade!
M-am lungit ca o zi de post, ca nu stiu cand mai intru. Va pup si va doresc sanatate si zile cat mai frumoase! Pe curand.
Madutza10 spune:
Hello!!
Fetele ,am trecut printr-o perioada nenorocita ,m-a pus fi'miu pe jar ,am stat cu frica mare ca ceva nu e in regula cu el ,analizele au iesit bune ,la consultatii mi-au spus 2 dr ca e super sanatos copilul dar el avea o stare foarte nasoala ,ar fi zacut toata ziua ,era abatut ,somnolent ,fara chef de nimic .
L-am dus la oftalmolog ,i-am repetat analizele ,la psiholog (n0-am gasit in ziua respectiva pe nimeni la neurologie infantila ) ,credeam ca ar putea avea ceva neurologic ,Vestita doamna Marcu nici n-a banuit ce-ar putea fi ,a chemat inca 2 dr sa-si dea cu parerea ,cica n-a mai avut asa caz ,analize si consultatii ok numai ca stare lui nu era buna deloc,in fine ,am plecat acasa cu gand ca azi ii facem mai multe investigatii ,simbata dimineata fi'miu era carpa ,varsase o data seara ,ma duc din nou cu el la Medlife unde Marcu ma trimite de urgenta in spital sa i se puna perfuzii ca pe drum mai varsase o data si vezi Doamne era copilu deshidratat ,eu stiam ca n-are cum ,lichide bea ,mancase bine ,urc in spital ,ni se face foaie de internare iar cind l-a vazut medicul de garda si-a dat seama ca nu-i nevoie de perfuzie dar sa ramana copilu' pina a doua zi pentru supraveghere ,costul spitalizarii pe o zi fiind 450 ron,m-am enervat rau si am cerut sa pl;ecam acasa (plus ca simbata seara trebuia sa mergem la o turta ),pe drum mi-am dat seama ca starea lui e schimbata si e constipat rau de cind i-am schimbat laptele ,asa ca l-am trecut pe Nan fara lacoza ,i-am dat Lactuloza pt constipatie la recomandarea medicului de garda ,niste picaturi pentru gaze si dureri abdominale si azi copilul meu e super bine ,si-a revenit .
E a doua oara cind sint plimbata de colo ,colo fara rezultat ,am cheltuit in 2 zile 7 milioane si m-am intors acasa cum ma dusesem ,nu va spun ce era in sufletul meu ,ma gandeam la ce-i mai rau ,ma gandeam ca are ceva grav copilul meu ,ceva neurologic chiar ,sincer nu stiu unde sa ma mai duc ,nu mai am incredere in nici un medic ,aveam o dr buna de care eram super multumita ,consulta tot la Medlife dar e doar o data pe saptamana iar cind am avut nevoie nu era ,asa ca m-am reintors la Marcu ...
Imi recomandati un pediatru bun ??Nu stiu incotro s-o mai iau in caz de ceva ...
Sint super obosita de atita stat pe drumuri ,dezamagita de medici ,n-am putut dormi doua zile de frica ,de ganduri ....,bine ca si-a mai reveit puiul meu ,sint sigura ca laptele a fost de vina ,o sa-l trec din nou pe Nestle Junior ,imi vine sa-mi rup parul din cap ca i l-am schimbat ,am zis ca-i bine sa se obisnuiasca cu lichid ca-i marisor deja .
Azi ma programasem din nou la eco abdominala ,chirurg sa-i vada funduletul ca fiind constipat a tot facut cu sange si mi-era frica de vreo fisura ,joi la neurologie infantila ,iar pe 19 la endocrinolog sa vedeam ce-i cu testicolele ,ii trebuie tratament ,inca nu's coborate ,acum asta-i singurul lucru pe care am sa-l fac ,sa merg la endocrinolog ,celelalte le-am taiat de pe lista ,timpesc copilul' cu atitea medici si arunc bani de pomana ,o sa-mi bag picioarele in el de Medlife ,sint niste jepcari si incompetenti
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Mihaelutat spune:
Heloo heloo.....Dupa 3 cafele incep sa ma trezesc si sa socializez. E greu cu batranetile astea dupa ce am pierdut 2 nopti, este clar nu mai sunt la prima tinerete sa imi permit sa stau noptile hai hui prin baruri.
Botezul a iesit de milioane. Finul meu a fost absolut exempler, practic a dormit non-stop, mai putin cand l-a bagat in apa, a plans aproximativ 10 secunde, dupa care a a dormit la loc. Eu nu am vazut in viata mea un copil asa cuminte. A a dormit cand citeam Crezul, cu o manuta la sanul meu, ca m-au si fotografiat asa sexi, a dormit cat i-a facut slujba, a dormit cat l-am dezbracat, dor in apa s-a trezit, dupa ce i-a dat vinul, s-a culcat la loc. Ce sa mai un cuminte si un curajos.
Petrecerea super reusita, din cauza costumatiei mele prietenii nu m-au recunoscut, treceau pe langa mine si se intorceau cand vedeau ca stau langa George. Noroc cu el ca altfel nu ma recunostea mai nimeni.
O sa pun si poze cand vine CD de la pozar.
Taniuta daca vrei ceva de la Bufi zi la fata si se rezolva, ca doar m-am imprietenit cu vanzatoarele.
Madutza eu am mai povestit de celebra doctorita Marcu, acum vreun an si ceva. Pentru mine a fost de ajuns o vizita ca sa imi dau seama ca e idioata. Eu am renuntat de atunci la serviciile ei. Daca ti-a placut doctorita cealalta incerca sa o abordezi si sa vezi daca vrea sa iti dea nr. ei de telefon pentru urgente si altele.
Gata ma duc sa mai beau o cafea.
Mihaela
album dn Titi
alexandrina spune:
Am citit din avion doar subiectul curent. Frumoasa atmosfera pe-aici.
In primul rand o imbratisare calda pentru Buluci.
Bic, condoleante. Inteleg din raspunsurile fetelor ca mama ta a plecat. Sa se odihneasca in pace!
Madau, nici nu stiu cum sa te incurajez dar pun si eu un gand bun la DD.
Jucaria preferata: o carte cartonata cu foile puzzle. Toata ziua le scoate si le pune la loc.
Des-scutecirea - un esec probabil pentru ca m-am grabit eu. I-am luat scutecul de zi in vara si incet a invatat dar si azi are scapari voite.
Noi suntem sanatosi cu totii, eu cam obosita, dar in limite de luciditate. Copii frumosi si plini de veselie.
Daca aveti, va rog turnati niste link-uri legate de somnul de peste zi la copii atat de 2 ani cat si de 2 luni. Multumesc.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
canuta-om-sucit spune:
Bey, la mine fiu-miu nu mai vrea sa doarma de pranz acasa, la bunica-sa doarme, la mine vrea sa se joace. De ce oare?!! Ca nimic nu e schimbat.
Ca sa raspund la poll - Noi nu avem o jucarie preferata.
camelia_daniela spune:
Feli, cum se simte Ilinca???? Sper ca sunteti bine !
Of, Mada, ce de peripetii! Sanatate multa! Tinem pumnii sa fie bine-bine!
Gandacel, bine ai revenit! Sanatate multa si bafta la serviciu!
Madau draga, ce mai faci? Sper ca esti bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
buna!
Noki , sa-ti traiasca mama am vazut pozele cu voi, e scumpa foc mica roscata
Camy , ma bucur ca e bine Daria, chiar ma intrebam ce e cu voi de nu mai scrii nimic
Mada , a trecut supararea? te asteptam pe forum
Madutza , multa sanatate lui Orlando, prin ce stres ai trecut zilele astea! Tu ai schimbat laptele brusc? Eu stiu ca se schimba treptat, il combini pana ajungi numai pe laptele dorit
Alexandrina , bine ai revenit poate pui poze sa vadem si noi copii mari
Mihaela , te astept ca pe painea calda cu pozele stii ca sunt amatoare, iar cu tinuta ta m-ai facut curioasa rau, abia astept sa vad ce rochie ai avut.
De la noi nu sunt noutati asa ca va si va urez o zi buna
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil