Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ne inscriem si noi printre copilasii bolnaviori,

a inceput cu o usoara febra,curge nasu-putin si de sambata tuseste.
i-am dat Panadol -3 zile si de sambata ii dau sirop de tuse Stodal.

nu stiti sa-mi explicati cum e tusea seaca? si ce siropel este bun pt astfel de tuse.

nu are febra, nu stranuta iar de tusit mai rar si parca mai mult noaptea decat ziua!eu zic ca suntem mai bine deci nu cred ca are rost sa mai merg cu ia la pediatru, e vesela in rest,a mancat.

Sorana se joaca foarte mult cu un Puzzle (sunt niste ursuleti ) cu literele alfabetului(decupati dintr-o placa lemn),ii rastoarna si porma ii aranjaza la loc.

nu facem deloc progrese cu olita,nu mai stiu cum si ce sa fac,am crezut ca v-a fi mai usor avand in vedere ca e foarte receptiva si atenta in rest.

Madutza,Feli-sanatate !

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La poll=ul zilei: pina sa vina in Romania nu a avut jucarie preferata. Aici i s-a pus pata pe un bebelus made in China ordinar, caruia ii si cade capul pentru ca este cusut prost de trup, primit de la Mos Craciun. Il cheama Puiu, pentru a se deosebi de Baby cu care am venit din America. Si Puiu trebuie sa mearga peste tot cu noi.

Cu olita, eu una sint distrusa total. Nu vrea si pace. Cred ca o sa fim printre ultimii.Bunicii nu au energie sa spele dupa ea, si on consecinta o lasa cu scutec, dar se streseaza saracii mult sa o pun pe olita.

Si in continuare suzetzim, in continuare numai la nani-nani. Cind se trezeste o pune cuminte la loc pe noptiera.

O victorie mare insa incepind de ieri: nu mai bem lapte din biberon, ci din cana cu cioc!!! A venit asa pur si simplu deodata.

Cu somnul, la fel ca la Dimitrie: cu bunicu doarme de n-are treaba,cu mine ioc.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap multa sanatate ambilor bolnaviori! Sucul de mere ma indoiesc ca e bun la burtica stricata pt e acid. Incearca eventual compot daca nu vrea ceai de menta sau apa plata.

madutza of, de la constipatie era! Deci mai bun dr de garda decat Vestita, a uite ca te-a scos din belea. La cate faze ti-a facut Vestita ... sincer de mult ma mir ca incamergi la ea. Mi se pare de un prost gust infinit: nu-mi dau seama ce are, mergeti si la colegii x si y si platiti-i si pe ei, dar si pe mine, chit ca habar n-am ce are copilul.
Eu ii dau Nataliei in continuare Nestle Junior, pana la 3 ani.

Feli sanatate Ilincai, sa nu se complice treaba!
off topi: dr P si-a schimbat programul: mai are marti dupa masa si vineri dimineata in alta parte; acolo mai e doar o zi[ parca joi. Iti dau detalii pe gmail daca vrei.

soanso la Silvia pe tuse seaza a mers foarte bine Prospan, e sirop din extraxt de iedera. Mai e bun si Paxeladine, dar e mai "invaziv" ca sa zic asa, mai chimical; se da numai daca tuseste f tare, chinutor.

Gandacel succes la servici, sa-ti fie de bine intoarcerea!

anda cand mai ai dispozitie de o astro de bebeu?

maria ultima suta placuta!

V-ati hotarat la nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara!
Acum am venit si eu acasa.
Azi noapte a fost ok, multumim de urari, nu a facut febra deloc. Insa ciudat era ca desi fruntea ii ardea, in popnet avea maxim 37,3.
Insa in dupa-amiaza aceasta a facut iar 37,8. Nu-i dau nmic sa vedem ce se intampla. Si a inceput sa vorbeasca putin pe nas. Asta numai din cauza ca Salinul s-a stricat acum cateva saptamani, uite ca se vede diferenta.

Lavi da, cum sa nu da-mi detalii. Stai sa intru si pe gmail ca nu-l folosesc decat ca sa vorbesc cu tine.

Madutza wow, horror. Stii care e raspunsul meu la intrebarea ta - dr recomandata de Lavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Vai, Madutza,horror povestea ta cu Orlando. Saracutul de el.Bine, ca pana la urma s-a gasit un doctor-chiar daca nu unul renumit sa isi dea seama ce are. Am citit ca Lactuloza e f buna in caz de constipatie, dar nu stiu cat timp se poate da. Tine-ne la curent.

Jucarie preferata Kriszti nu are , are multe dar niciuna nu este preferata. Atata tot ca seara cand se culca vrea in patur armata lui de mutunache, 3 ursuleti, o vacuta, un catel si Micky Mouse.

Vineri seara am fost la un chef cu colegii de la Proiectare , initial am spus ca stau vreo 2 ore si sa vina sotul dupa-mine pe la 8 seara. Cand l-au vazut insa colegii pe pitic nu au vrut sa ne lase sa plecam asa ca a fost musai sa mai stam.Kriszti s-a distrat de nu imi vine sa cred. A fost super-prietenos cu colegii mei, desi nu ii stia deloc. A dansat la un loc cu noi., n-avea taine.

Noi am scapat de boala pana acum in iarna asta.Sper ca nici pe viitor sa nu avem probleme. Avem inca probleme cu constipatia, desi a avut o saptamana destul de linistita, ieri a avut un episod cam nasol. Dar a pana la urma a reusit sa dea afara. Chiar in olita, dar nu vreau sa il stresez.Io ma bucur daca face kk indiferent unde.

Madau, ce s-a intamplat? Esti bine? Nu te mai amari atat.

Sanatate multa le doresc copilasilor bolnaviori si numai bine....ma duc ca am de spalat tone de vase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bic deci nu te-ai intors acasa?

Madau esti mai bine?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc tuturor celor care v-ati interesat de mine..sunteti niste super dragute, miliarde de . Din pacate vestile sunt tot rele, pe scurt domnu' a fost prins cu mata-n sac, acum s-a mutat de acasa la o verisoara de-a lui, cica sa-si adune gandurile, nu vrea sa divorteze dar nici nu stie daca poate sa ramana alaturi de noi...o balarie ce sa zic ma mult. Cica a rupt vineri seara dupa discutia noastrea relatia cu parasuta dar eu mai am unele indoieli, spre binele lui ar fi sa nu ma fi mintit iar si in ceasul al treispelea, macar atat bun simt sa aiba dupa tot ce a facut, ca altfel il bate D-zeu daca m-a mintit in fata din nou. Eu sunt terminata, Miruna idem...suntem singurele amandoua si ne plangem una pe umarul alteia. Pitica plange seara dupa tasu', ca sa vina acasa, eu plang de amarul ei si tot asa. Ce sa va mai zic, am inima franta in mii de bucati...parca e un cosmar din care astept sa ma trezesc, sper sa realizeze cine ii e familia si sa vina acasa sa discutam. Nu va mai incarc cu ale mele...am vazut ca ati intrebat de noi si am zis sa stiti ca inca mai traim. INCA. Azi am avut mari probleme cu tensiunea, am avut 11 cu 9, am crezut ca mor si ramane fata singura, nu i-am spus domnului ptr ca n-am vrut sa creada ca-l presez cumva...n-am mancat de 3 zile..sunt rau. Pup, sper sa revin cu vesti mai bune in viitor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau asculta aici la mine ca si eu am trecut recent prin stres major cu nemancat, tensiune, tahicardie, dureri de cap etc:

1. ia un Extraveral (contine extract de valeriana = planta + 20mg fenobarbital, destul de putin, o pastila uzuala de feno are 100 mg); bea un ceai "Somn linistit" de la Fares. Dupa astea n-o sa mai ai nici tensiune nici senzatia de stomac strans si lipsa de pofta de mancare: asa ca:

2. pune mana si mananca, copilul asta are nevoie de tine!!! Pe 2 picioare, cu corpul si capul intreg.

3. Scoate-o pe Miruna din casa la un MacDo sau alt loc de joaca, sa va mai relaxati amandoua (ocazie cu care pune mana si te imbraca si te aranjeaza; nu uita un parfum bun, la mine are efect clar de ridicare de moral)

4. Barbatii sunt niste copii mari imprevizibili, pe care ne bazam mai mult sau mai putin in diverse perioade din viata noastra. Uneori facem echipa si tragem impreuna la aceeasi caruta alteori nu.

5. Poate sa se prabuseasca tot in jurul tau. Pana esti in viata, ai 2 maini, 2 picioare, 1 cap si mai ales un copil pentru care sa lupti - nu-i nimic pierdut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau mii de pupici.din experienta iti spun ca se intorcea la tine si dc nu era Miruna.inteleg cum te simti, imi amintesc prin ce am trecut.si cealalta era prietena mea.parca ma apasa ceva pe inima.stii cine e parasuta?cred ca Marius a fugit de rusine.foarte frumos ca l-a acoperit verisoara lui.
hai ca va povestesc mai incolo cum fu la Moeciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri nu l-a acoperit vara-sa....s-a dus sa stea la ea ca n-are unde altundeva...a zis ca isi doreste sa vina acasa la noi, dar ca acum nu e sigur daca poate face asta...si trebuie sa-si puna gandurile in ordine, de aia s-a dus la ea. Ea saraca l-ar trimite si maine acasa. O stiu pe parasuta da, ea ma stie pe mine, pe Miruna...am zis ca nu-mi doresc decat un singur lucru..sa-i dea Dumnezeu pe lumea asta tot atata durere si suferita cat a provocat. Si sunt convinsa ca va plati odata pt tot. Am asa un feeling ca totusi nu s-a terminat cu aia, el imi zice ca da, dar asa simt eu acum..sper din suflet sa ma insel, ar fi mojic sa minta in continuare. Nu stiu ce sa mai zic, ma suna zilnic, vorbeste frumos, doar ca nu vrea sa vina acasa. Ceva il tine...ce? Nu stiu.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput