Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Imi cer scuze ca am scris asta aici, domnul n-ar fi de acord sa ne expunem viata pe net, dar mi-e greu, al dracului de greu. Parca s-a surpat pamantul sub mine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau scenariul e acelasi.ma gandeam ca l-a acoperit pana acum, nu in ultimele zile.din experienta pot sa-ti zic ca cealalta a divortat de barbatul ei pana la urma(si ea era casatorita) ptr urmatorul amant de dupa Sorin.avea cu al ei 2 copii, vila pe 1 mai...si a lasat totul ptr unul care a batut-o si la o petrecere.so sa stii ca sunt pedepsite cela care fac asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri sa dea Dumnezeu, dar vezi tu, raul deja a fost facut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Madau, cred ca-l tine departe, deocamdata, rusinea de a da ochii cu tine, acum ca stii adevarul. Nasol f nasol, sper sa-i vina mintile la cap si sa vina in genunchi la tine.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

dupa ce am aflat am slabit 8kg intr-o luna. cred ca are dreptate Lavi cu tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, eu sunt cat se poate de contra medicamentelor. Dar am avut zile in care n-am mancat mai nimic, tremuram efectiv; simteam foame(stomacul gol) dar strans in acelasi timp, nu intra nimic. Nu puteam sa dorm de tremurat. Dupa un Extraveral la nevoie, incepeam sa gandesc mai realist si mai la rece, nu mai tremuram, reuseam sa mananc, sa dorm, samd.

Madau, eu tensiunea am avut-o 135 cu 105, si pulsul peste 100 in repaus. Mi-au luat-o asistentele in spital si au zis e mare pt varsta mea, dar in special cea mica e prea mare, ca atunci inima teoretic se odihneste. Daca voiam chemau si cardiologul .

Si acum umblu cu o pastiluta in geanta ca nu se stie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Am citit cele scrise de Madau.Am revazut pozele de la ziua Mirunei de la 2 ani.Este o frumusete de fata! Trebuie sa protejam copiii de nebuniile vietii;nu trebuie sa-i facem sa sufere , si daca unul dintre noi e atat de stupid incat sa faca sa planga un copil nevinovat atunci nu merita zambetul copilului.

madau trebuie sa incerci sa te detasezi si sa privesti lucrurile cu obiectivitate;care parinte si-ar abandona copilul doar ca sa-si adune gandurile?Eu respir prin Flavia.

De regula, adevarul are 2 fete, atunci cand e povestit de fiecare, dar faptele sunt aceleasi.Ar trebui sa existe un punct de plecare comun de unde sa incepa comunicarea.

cred ca bat putin campii, dar parca as trai eu evenimentele.

sunt alaturi de tine si ma rog pentru voi sa fie asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau-ai grija de tine ,pt tine si mai ales pt Miruna.esti tanara,frumoasa ,desteapta ,te descurci singura ...nu te darma, ca nu revolvi nimic.cel putin stii adevaru, chiar daca doare, e mai bine ,decat sa te consumi ca vezi doamne nu ai calcat camasile la timp si ceaiul a fost prea rece.o sa-si de-a pumni singur.parasute mai gasesti .....ce-a avut el ,mai rar.
miri a avut dreptate.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madau, ti-e greu, ti-e foarte greu, dar fii puternica pentru Mirunici. Ea nu trebuie sa te vada ca plangi, ea nu trebuie sa planga!!! Offf, ce greu e sa si poti face asta. Cel care pierde cel mai mult e sotul tau, sa dea cu piciorul la o familie minunata.
Multi pupici de la noi!!!!

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ofofof, Madau, nu doresc nimanui sa ti se intimple ce ti se intimpla tie! Am trecut prin asa ceva si stiu cum e. Am si divortat din cauza asta. Am suferit de credeam ca nu voi supravietui. Mai bine de juma' de an am plins aproape zilnic. Dar nici nu aveam copii care sa ma sustina moral, cum ai tu acum. Editez ca s mai adaug: "el" era "iubirea vietii mele" - puahh - am invatat ca nu exista asa un termen. Oricind poti avea surpriza sa se iveasca cineva si mai si, care sa fie si mai "iubirea vietii tale" decit cea de dinainte. Nu merita nini sa te omori asa din cauza lui!

Nu vreau sa scriu mai multe, pentru ca eu sint cam vehementa cind vine vorba de asa ceva. Dar parerea mea e ca daca a facut-o (cu plecatul de acasa e cel mai grav cred eu), o va mai face. Exista deja un precedent.

Cum a scris si pumba, esti tinara, frumoasa, desteapta, ai toate viata in fatza si o minunatie de copil pentru care sa merite sa traiesti acea viata! Restul sint caractere pasagere in filmul vietii tale.

Mergi la inceput