Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi hainele Bufi arata foarte bine dupa spalare, as fi fost foarte curioasa cum ar fi aratat dupa curatarea la Marriot, poate straluceau sau se calcau singure...... sau faceau o silueta de top model...acest aspect probabil ca nu il voi cunoaste niciodata, dar ma gandeam sa ii sugerez finei mele sa le duca ea la Marriot la curatat dupa botez
Cu desuzetarea stam bine, adica seara la culcare o cere si i-o dau plina de glicerina; acum nici macar nu o mai baga in gura; o pipaie sa vada daca are ceva pe ea. Cum are solutie pe ea mi-o da inapoi ca nu ii place. Ziua daca le gaseste le baga in gura, deci dorinta si dependenta exista, numai replusia il impiedica sa o ia seara. Asa ca le-am pitit. Inca nu le arunc, le mai pastrez pentru situatii de maxima urgenta.
Cu unghiile false e super misto, adica am o manichiura de invidiat, am french in gel, adica ma pot da cu orice oja si dupa ce o sterg imi raman unghiile french ceea ce e super misto.Ale mele sunt construite din gel, nu sunt lipite de unghie. E un procedeu mai putin invaziv. Eu nu mi le-am facut prea lungi ca nu imi era comod, dar si asa abia m-am obisnuit, ca eu nu am mai avut unghii lungi de la nunta mea, adica acum aproape 6 ani, si atunci erau naturale....Deh tineretea, acum incepem sa ne tunnarim ca pe masini sa aratam rezonabil. Procedeul e unul destul de lung, adica a durat vreo 2.30h sa mi le puna, insa trebuie sa ma duc la intretinere doar 1 data pe luna, deci merita. Eu una sunt super incantata......
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Noi de alaltaieri seara n-avem apa calda nici caldura..s-a spart o teava cica pe undeva si nu stiu ce dracu' pazesc de n-o repara, e un frig in casa de mori, noroc cu AC, sper sa nu raceasca maimutza ca-i strang de gat

Azi am fost la Tara piticilor si i-am luat Mirunei o pereche de ghetute si una de pantofiori...e tare mandra de ele, abia am convins-o sa le dea jos cand s-a culcat

Alte noutati n-avem de pe frontul de vest...

Miha ma bucur ca-ti plac unghioasele, singura chestie nasoala la ele e ca atunci cand le vei da jos vei avea unghiile naturala varza...la mine a durat cam 6 luni pana s-au refacut, am stat cu tratamente cu o groaza de nebunii. Insa sunt ok, mai ales daca nici nut-i cresc alea naturale ca lumea. Unde ti le-ai pus? Eu mergeam la Perfect Nails.

Am bagat niste pulpe la cuptor, altceva n-am avut chef sa fac, ca-s nedormita ca lumea, pe la 3.30 tremuram de frig

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau mi le-am pus la o tipa din Republica Moldova, are ea un salon. Eu nu intentionez sa le dau jos. Si daca renunt la unghii imi pun pe ele gel de protectie ca s anu se mai rupa, este un procedeu nou si iti cresc unghiile ca lumea. Eu nu mi-am pus acum ca ale mele erau de marimi diferite, adica 10 degete 10 marimi de unghii, si unele rotunde unele patrate dupa cum si unde se rupsesera. Oricum ale mele erau varza asa ca mai rau de cat erau nu cred ca se poate. Si nici nu mi le-a pilit prea mult, ci foarte putin.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Constat ca nu aveti chef de vorba, ceea ce ma intristeaza peste masura si ma vad obligata sa inchid taraba pe saptamana asta si sa va urez week-end placut.
Tania ne-ai uitat de tot. Sper ca sunteti bine cu totii.
Va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut, fetelor!
Eu am decis sa-mi iau masina de paine, dezamagita fiind si de produsele Spicul (care aveau o paine feliata destul de buna, dar in ultima vreme s-au prostit de tot).
E ditamai hardughia, acum se chinuie sa faca o paine rapida ("doar" in 2 ore) si face destul zgomot, deci e exclus s-o punem noaptea la treaba.
Revin cu concluzii despre eficienta hardughiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mersi fetelor pt raspunsuri,e clara treaba ... am nimerit la un med. de fam.......,oricum nu e o pb sa-i fac analize fetei oricand si la orice ora si nu am nevoie de decontarea lui prin acest program,dar as fi vrut sa fie corect ,mai ales ca nu mi-a prescris in astia doi ani nimik gratuit fetei!cand merg cu ia la vaccin ii zic vreo doua!

sunt happy -azi am terminat stresiunea ,drept cadou am dat o comanda pe LR...

Sorana e bine ,asteptam sa vina sotzu sa petrecem un weekend linistit toti trei!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc pt intrebari

Sunt varza cu 2 job-uri, ma asteapta un we de pomina cu examene in ambele zile. Si de luni de la capat. Dar macar merg pe un singur job, deci vacanta curata fata de acum

Am inceput sa ma adaptez, sa fac cunostinta cu proiectul incet-incet... ce sa zic, dupa o saptamana sunt incantata de alegera facuta.

Deja e bine, a inceput lumea sa socializeze cu mine, in primele 2 zile m-am simtit stinghera pe acolo.

madutza bafta multa la analize! Sa nu iasa nimic ingrijorator!

feli sunt curioasa cum iti iese painea. A crescut? (O vezi prin gemulet?) Daca nu iti creste, nu te impacienta, poate fi din cauza drojdiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele mele fac parada modei acum , probeaza rochite.

Cica la Silvia: "Hai Nati sa ne imbracam altfel, ceva cu stil!"

Mergi la inceput

Dumnezeule, un dresor a fost atacat de lei la Circul Globus. Cica sa mai duci copiii la astfel de spectacole!

Mergi la inceput

Lavi da, a crescut, am folosit drojdie uscata Pakmaya. Acum sa vedem ce gust va avea. Mai are 10 minute

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput