Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitaco spune:
Salutare...salutare.
Mada.......un pupic si-o floricica sa se-ntoarca conu Marius.
Poate ca aceste zile de meditatie il vor ajuta pe al tau consort sa isi dea seama cat de mult inseamna familia si sa revina acasa spasit si cu sentimente curate.
Tu...il vei ierta....dar niciodata nu vei putea uita.
Iar daca crezi ca vei putea trai cu el in continuare fara indoiala in suflet ca situatia se va putea repeta...atunci inseamna ca a-ti reusit sa treceti peste acest hop.Va imbratisez si va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va lumineze pe amandoi si sa va ajute sa luati hotararea cea mai buna pt familia vostra.
Sanatate multa la cei bolnaviori.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
alexandrina spune:
Ina stiu de cand am plecat ca n-am apucat sa completez linkul insa speram ca n-apuci sa intri pana la noaptea noastra si ma redresez.
Iata-i.
Joy multumesc de raspuns dar n-am probleme cu cat dorm. Amandoi dorm minunat de bine mai ales noaptea. Problema mea uriasa e ca pe Mihai il adorm foarte greu de-amiaza si asta mica pare sa-i calce pe urme.
La varsta ei el adormea ori la san, ori in carucior, ori in brate dar asta n-o faceam. Am utilizat caruciorul la greu. Mai tarziu cand nu era ora de masa faceam strazi intregi imprejur uneori pana adormea. La un si o luna am trecut in patul mare apoi doua luni mai traziu am reusit sa-l culcam in patutul lui dar intotdeauna dura si ne cam certam. Acum daca il prind in momentul fix oportun adoarme intr-o jumatate de ora. In schimb daca nu e inca suficent de obosit sau e prea obosit dureaza si 90 min, cum s-a intamplat azi. Uneori renunt. De dormit doarme in medie 3 ore. Daca n-ar fi mama sa ma ajute as fi renuntat si eu cum a facut Corap.
Maria, nici ea nu poate adormi singura, cand i se face somn incepe a plange, daca o las sa planga se acutizeaza, deci nu e plans de forma. Cand o iau putin in brate sau o pun putin in carucior adoarme dusa. E drept ca intotdeauna cand o iau in brate simt ca o deranjeaza burtica dar nu stiu cum sa fac sa nu se-nvete cu leganat ca frate-su. Primul somn din zi dureaza vreo 4 ore la ea.
Seara nu am probleme deosebite sa-i culc.
Tot caut pe net, dar majoritatea parintilor au probleme cu somnul de noapte, asta de zi e secundar insa pe mine ma afecteaza mult pentru ca nu stiu cum sa procedez. Inventez in fiecare zi povesti, ii cant, il fortez sa stea culcat. Daca nu fac nimic din toatea astea se agita, isi gaseste preocupari si nici chip sa se linisteasca. Na ca m-am intins.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
miri__b spune:
si noi avem probleme. dar de alta natura.
a fost Titi cu David in parc si tipa ca nu primea el toate masinutele de la copii, toate cretele. si avea mana plina de creta, un copil avea si el una si se tavalea pe jos ca nu o primeste.asa ca a urlat o ora afara.
cu somnul nu avem probleme. mai vine la noi in pat peste noapte dc ii este frig.
fucsia ma lasa rece
mai nou imi place sa-mi asortez ciorapii cu bluzele. am reusit cu verde si cu mooov.
felicia74 spune:
Buna seara!
Azi a fost Doru cu socrul meu la dr, cu Ilinca evident, si ma bucur ca nu e nimic la plamani, doar laringele e inflamat, dar nu e caz de antibiotic. Insa din aceasta dupa amiaza chiti a devenit micul Donald Duck, vorbeste ragusit iar noi, ca niste parinti serriosi ce suntem, ne amuzam. Of, of!
Din pacate nu am vesti prea bune despre Ilenutza - azi ma sunat sa ma intrebe de unde poate lua aparat de aerosoli, ca ambii copii au bronhiolita Spunea ca Andrei a tinut-o numai in boli de la 3 saptamani, era tare obosita si suparata, vai de ea!
Anda moda asta tare ma prinde, fucsia imi place mult de tot, chiar am detsule lucruri pe culoarea asta. Si balerinii sunt super, si culorile multe-multe sunt pe sufletul meu Hi, hi, a venit vremea mea
Filme - un film dureros de frumos e Valul pictat, cu Edward Norton si Naomi watts.
4,3,2 - socant, am ramas marcata, bine ca nu am prins decat putin din acele vremuri, vai de femeile de pe vremea comunismului.
Copil la bunici - Ilinca nu plange dupa mine cand e la ei, ba chiar cand vine acasa imi zice sa plec. Lui Doru nu-i zice. Insa ea cand e la noi nu vrea sa plece la bunici, cand e la bunici nu vrea acasa, cand e in casa nu vrea afara, cand e afara nu mai vrea sa intre in casa...
Dintre "minunile" invatate de la bunica e sa-i zica "du-te, du-te" lui Basescu, cand apare la tv. Pe mine ma lasa rece-rece politicienii, dar mi se pare mare tampenie sa inoculezi astfel de idei copiiilor. Deh, chichite de batrani
Dau send si revin.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ina869 spune:
Alexandrina, ghioceii albi sint frumosi, dar ghioceii Maria si Mihai sint superbi! Asta da surpriza placuta!
Sa va traiasca crestinuta! Vai, ce-mi place locul unde ati botezat-o, este atit de rustic si interesant, rar mai gasesti asa ceva.
Mai, ce vioaie este ea la nici trei luni implinite! Daca mai asteptai o luna erau exact doi ani diferenta intre ei
Multumesc! o sa-mi pun ghioceii pe ecranul computerului sa-mi inveseleasca zilele. Ca pina sa apara si la noi, vor mai trece multee zapezi si viscole.
Mara , si eu tot asa gandesc.
Mada un gand bun, sa vii cu vesti bune cel tarziu maine, de ziua indragostitilor.
pupicele!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
pumba spune:
ina- ghiocei nu am ,..... ce le mai duc doru
tu dai zapada,eu scot cenusa si ma cred cenusareasa.... ce face statu asta in casa din omla noi nu e zapada ,dar sunt niste vanturi ,de tie frica sa nu te ia pe sus.
miha- distractie placuta,pt dna cu clapari si drum bun.
felicia- sanatate Ilincai!am vazut" Valul pictat" super.
fuchsia? mai vedem.
eu daca imi propun sa fac ceva ,tin secret,pe motive de superstitie,in cazul tau Ina,ei oricum vad situatia altfel ,decat voi si isi vor face griji in plus...... va o fi o "surpriza"
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)