Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata' colectie!

Sint fresh , am prins 4 ore de somn ca popa, am dormit kiar bine si ma simt in forma. Am stins toate luminile si veiozele ca nu mai puteam, de acolo era buba, mie imi place intuneric bezna. Este drept ca mata s-a bulucit in mine toata si m-a cam calarit ( de frica) insa si asa s-a putut.

Vroiam s-o duc la cresa; unde s-o duc, nici nu poti deschide usile, zapada ne-a impotmolit iar!

Joy

quote:
...dar la psiholog cumva nu ar trebui sa mergi cu ea? poate reuseste sa scoata buba.

Am dus-o la pediatru, mi-a spus ca-i normal ce i se intimpla, este doar o faza care va trece cu varsta.

Alexandrina, merci pentru ghiocei, nu-i pot "deschide"

Cami ,Noki, Anda,Roxi, multumesc pentru opinii.
Scuze ca sint ambigua, nu vreau sa respire prea mult pe-afara, avem de trecut niste faze preliminare si pina nu ne-om vedea cu sacii in caruta sint mai sceptica. Deocamdata sintem in faza de 45% cu inaintare spre 50%,.
Deci s-a votat; pentru pastrarea secretului pina la finalizare.

Ma duc sa trag o sapuneala cu zapada rece, sa-mi fac inviorarea de dimi.

o zi buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Maria, daca nu se intampla o minune, cel mai sigur vin cu pozele de la botez odata cu cele de la ski. Mai am o mie de lucruri de pus la punct si nu ajung la fini sa iau pozele.
Vecina Noki fucsia este ciclamen mai elegant spus, deci este aceea culoare care cere ochelari de soare cu protectie....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miha te invidiez sincer..ce frumos sa pleci sa te relaxezi...eu n-am mai pupat de ceva vreme relaxare, sa plec pe undeva, acu in conditiile date nici atat. Relaxare si distractie maxima!

Vad ca "mister" nu ne-a sunat azi deloc, o fi de bine, o fi de rau....

Am bagat o tura de calcat, una de spalat, am culcat viermele si acu' ma duc sa meditez la nemurirea sufletului. Maine e Valentine's Day...poate o fi si ptr noi, cred ca ar fi cel mai frumos cadou.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau eu zic sa provoci singura ocaziile de relaxare.... lasa copilul cu mama ta, indiferent ca nu poate sa o culce, sa ii dea de mancare si altele, nu moare nimeni 2 zile si o tai din loc fara a sta prea mult pe ganduri....Eu am noroc ca barbata-miu are un dor de duca mult mai mare decat mine si e mare amator de escapade. Iar cu copilul eu, in ciuda diverselor proteste l-am lasat la ai mei. Oricum nu dispari de pe fata pamantului, nu fugi pe luna, nu o lasi in padure si gata, o sa supravietuiasca foarte bine si fara ca tu sa stai in preajma ei 24 de ore. Si mie la inceput imi era jena sa apelez la ai mei sau la bona din motive de varii reprosuri pe care mi le faceau ca am plecat de acsa etc, dar am ingrosat obrazul si gata. Sa stii ca ceva cercetatori, britanici sau americani, spuneau ca orice cuplu trebuie sa isi asigure cel putin la 6 saptamani 2 zile de relaxare si regasire in cuplu, ca totul sa mearga bine. Noi nu reusim chiar la 6 saptamani dar si cand scapam suntem ca scapati din prastie, ne ducem ca gandul si ca vantul. Oricum eu am facut un pact cu familia cand am nascut si le-am spus asa; o vacanta pe an e vacanta mea, adica cea de la ski, pentru imi place cel mai mult, in vara e vacanta lui fi-miu, adica mergem la mare cu el. Sa nu aud pe nimeni ca are ceva de comentat. La orice comentariu al mamei mele, recte soacra mea, li se raspunde de catre copii personali, eu sau sotul, dupa caz, daca cumva au uitat cum ne duceau la bunici din iunie pana in spetembrie, ca eu una sigur nu am uitat....Deci mucles
Sfatul meu e sa lasi grijile de copil ca i se intampla ceva si sa iti iei frumos consortul, poate si niste prieteni apropiati, sunt buni in situatiile de criza, ca sa nu aveti prea multe ocazii de cearta, si o taiati in lume.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Tot pentru Madau; cu telefoanele nu stiu cum era inainte de situatia naspa de acum, dar lasa-l sa te sune el. Eu aveam tendinta sa il sec cu telefoanele din diverse motive, mai mult sau mai putin intemeiate. Daca pleca la ceva chef sunam sa vad cand vine, cat mai sta etc. La un moment dat am plecat eu cu serviciul vreo 2 saptamani, nu aveam copilul si m-a disperat cu telefoanele; eu aveam treaba cu carul si el chef de conversatie. Efectiv m-a scos din pepeni si mi-am data seama ca si eu ii faceam acelasi lucru lui de cate ori il sunam. So de multe ori ma intreaba el de ce nu l-am sunat sa vad cand vine acasa, de ce nu dau nici un semn....Asa ca arunca telefonul, stiu cum e sa teroada degetele sa suni, dar mai bine nu, lasa-l pe el sa sune. Sigur sunt momente cand am treaba cu el sau vreu sa il fac sa inteleaga ca s-a lungit prea mult cu statul la cafenea si il sun, dar sunt rare, iar daca nu il sun vine oricum spasit acasa ca stie ca daca nu am sunat e groasa...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am intrat doar sa ma laud ca sunt o meseriasa si mi-am resuscitat calculatorul mort, cu niste hartie, scotch si o foarfeca
acuma cat l-o tine nu stiu, ca fiind buba la ecran poa sa crape data viitoare cand deschid capacu'. da deocamdata merge si sunt foarte fericita, ca-mi placea mult de el si-mi parea rau ca a dat coltu'.

edit: ghiciti unde-i fi-mio. la cora sau la auchan sau pe unde l-o fi dus gigi, ca avea omu' pofta de pepene si murea daca nu-i dadeam. adica cu plansete si tavalituri pe jos, niciodata n-a facut asa . sper sa gaseasca, ca altfel am pus-o.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Credeti ca daca ma tavalesc si eu si ma jelesc bine ma duce si pe mine Gigi al meu, adica George, sa imi ia o pereche de pantofi Prada, ca altfel mor de pofta, de dor si de jale? Ce ziceti sa incerc?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mihaelo, io zic sa te dai si cu capu de gresie :)
(ps: al meu de-aseara se jeluie de pepene, s-a trezit si-azi noapte sa-mi zica)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaeluta, da' ce te faci ca la Prada gasesti numai dintr-aia in tendinte! Sau ai prins pasiune pentru fuchsia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Ina, omisiuni pentru evitarea grijilor in plus de catre parinti , am facut si noi, dar nu s-au suparat;cred ca parintii sunt ultimii care s-ar putea supara pe copiii lor,si cu atat mai mult daca faptele sunt "bune".

Despre calculator:eu cred ca stau mai mult la el decat tati;el saracul, ca sa mai "traga" un joc se trezeste pe la 6 dimineata si pana la 7 se destinde, cand pleaca la serviciu.

Mihaelat,

Madau,

Mergi la inceput