Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce-o mai face helep?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,am activat Pm-ul ,abia astept mesajul tau ,sint aci':),merci mult

In moda de anul asta nu ma regaesc deloc ,poa' sa se poarte orice eu nu's de acord cu multe chestii ,daca nu-mi plac si nu ma vad deloc imbracata ,incaltata ,accesorizata cu ele poate sa fie in mare voga ,poate's nitel invechita dar eu am un stil anume de mult timp ,ma imbrac mai copilaresc ,sport iar la ocazii chestii sexoase ,mulate ,decoltate ,rochitele cam lipsesc din garderoba mea ,prefer pantaloni ,salopete ..

Anda ,e bine ca tii pasul cu moda ,vad ca-ti plac provocarile ,cat despre griul din dulap io zic ca e ok sa le poti in continuare ,daca-ti plac ca model ce conteaza culoarea ???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

pai le port ca n-am atatia bani sa arunc hainele dupa un sezon, dar m-am apucat de achizitii de accesorii super colorate macar. am terminat cu tamtamurile si brizbrizurile de bijuterii, mi-am luat 3 pungi ieri:)))
maine sunt pantofii la rand..de-abia astept:) aici e mai complicat, dar am niste locatii tinta de mers maine, numai timp sa am.

desi sunt cam scuturata de bani, am platit 15 milioane un topografist azi pentru un cadastru mai complicat ce-mi trebuie, bre sunt in tara asta niste taxe de zici ca suntem toti gigi becali

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ce filme noi si bune ati mai vazut voi?
acum imi dau drumu la o vechitura:) partea a 2-a din isus din nazaret de zefirelli, supar film, iti ridica parul pe mana. te simti cu totul altfel...
acum 2 seri am adormit la alvin si veveritele, ala cu desene. si mi-am mai luat, n-am vazut inca, unul romanesc, cica bun, marilena din p7

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

ioana, multumim de pont, nene parca suntem pe vremea lui ceausescu: vedeti ca au bagat lapte nustiunde.......

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- filmu lui mungiu l-ai vazut? 4months,3 weeks,2 days?mie mi-a placut.si ultimu cu johnny depp-"sweeney todd".

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:) inuta, nu-s de aceeasi statura, ca andrei are 17,5 kg si ana cu 6 mai putin. da' promite multe fata asta cu cantecul n-am habar, era in coloana sonora a unui film, ceva si l-a inspirat pe gabi sa danseze cu fie-sa. dar si mie imi place.
joy, ana poarta 21 la picior cu dres subtire, cu ala gros n-au incaput-o baschetbalista lu mama
cum, ma, noki, sa pierzi un proiect. pai eu aveam impresia ca esti intruchiparea ordinii si a disciplinei
feli, multa sanatate ilincului
andache, multamim ca ne-ai pus in tema. aveam io un feeling azi cand mi-am vacsuit unghiile de la maini ROSII. da' ROSII - ROSII, zici ca am cireshele pe degete. (ca am fost la rasfat in loc sa merg la dentist -yupiiiiiii. si joi ma duc la tuns am vorbit cu herstilistu si cica ma vopseste maro cu niscai roshu (parul emu oricum sta oribil in orice situatie, am 365 bad hair day pe an da' ma rog, asta-i cadou pt barbat-mio care imi tot zice de cativa ani "iti mai aduci aminte cand ne-am cunoscut aveai parul roshu ..."
pup colectia -paaaaa
a... faza funny cu andrei la baie - in cada termometrele de apa. le studiaza andrei (avem 2 ca sa se joace ana cu unul si andrei cu celelalt, din alea in forma de pestisor), temometu-temometu, ia unul si-l duce la fund - i s-a parut de datoria lui sa-si ia temperatura - m-a busit un ras (nu de alta,dar eu n-am ami reusit sa-i iau temperatura de nu stiu cat timp, a nu ma mai lasa)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda, merci ca ne-ai pus in tema cu ce se poarta anul asta, asa si eu, vorba Madutzei, o sa port ce-mi sta bine, ca daca-mi pun culorile alea parasutiste, zici ca sint o sorcova baltata, asa ca, mai bine lipsa.

Pumba, zici ca-i bun filmu'? o sa-l rentez si eu.
Vroiam sa te intreb; de ce sotul tau vorbeste cu fetele in engleza? ca sa le obisnuiasca cu limba, sau ce?

Madaule, sa fie asa cum iti doresti tu! o sa ma rog pentru voi! si zau daca tu nu esti o fata s-o pui la rana!, cum spunea si Feli, as fi fost mult mai drastica cu "fiul ratacitor" dar tu stii cel mai bine cum sa-l iei.

Filme vazute in ultimul timp: m-am delectat cu niste porcarii de "toata frumusetea " in care actorul principal era John Cusack, dar am savurat orele alea... ce sa-i faci, dragoste mare! dar trebuie sa mentionez total platonica!!! mai, si nu mi-ar parea rau daca macar ar fi genul meu de barbat ( imi plac astia mai duri, gen barbatu-meu, care nu se lasa atinsi usor pe codita ) insa na, daca-mi place, ce sa fac acum!

pupicei!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- sotul e nascut, crescut aici.limba romana o vorbeste asa de o conversatie doua,prea mult nu.
e bun , dar dur,nu te uita,nu stiu cum sa zic,treci peste filmu asta vezi alt ceva.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cora

quote:
temometu-temometu, ia unul si-l duce la fund - i s-a parut de datoria lui sa-si ia temperatura -

"Ziua Indragostitilor" am serbat-o in avans, simbata seara, am fost la "Balul Vanatorilor" cu prieteni.
Eu si Rachie i-am dat lui tati cite o felicitare foarteee siropoasa ( am vazut io niste oki umezi cind le-a cetit, mai ales pe-a lui fi-sa) si un catelus care tine in gura o inimioara ( pe care Rachie l-a confiscat rapid). Si barbatul m-a intrebat daca vreau sa iesim pe undeva simbata seara, cind ajunge acasa; pai nu prea vreau, ca afara-i un viscol de ti se ridica parul in cap, numai pina la iesirea din fata casei iti ingheata parul din nas, ninge de nu stiu cite secole de m-am scarbit de culoarea alb ( atit de pura !) si de cite ori am fost in trio la restaurnat s-a lasat cu plansete ( din partea-mi) fiindca fata ba arunca mancarea, ba si-o varsa, ba fuge pe te miri unde, numai de ingurgitat nu-ti arde.
Asa ca zic pas si poate o sa petrecem in trei in jacuzzi, cu ceva spuma de toate culorile sa se joace fata, o sa comandam acasa ceva mai special si cam atit, fara alte smekerii la mijloc, ca avem copil de crescut si fata care vrea sa doarma doar cu mami, deci restrictie la tot ce inseamna fun. da' cine o sa-si ia revansa cind fata o sa fie la liceu? sa ma vedeti atunci, ce in mare forma voi fi! ha!
Acum ii inteleg , bre, pe canadienii astia de ce se ingrasa ca porcii: pai pe-afara din casa nu ai cum sa iesi, asa ca optiuni prea multe nu iti raman, decit sa stai in casa sa te indopi de pizza sau floricele, sa te joci games sau sa te uiti la filme. Pai cum sa nu te faci balen/balena? Te trezesti pe intuneric, faci ceva si este iar intuneric, iti vine sa-ti iei campii! si ai mei imi spuneau ieri la telefon ca prin Cluj sau asa ceva au aparut ghioceii!!!! of.
Iar i-am pomenit lui barbatu-meu ca vreau in alta parte a lumii, mi-a spus ca el nu se muta de aici

Bulucelu' multumesc pentru pontu' cu cantecelele, stiu parola, nu este cazul sa o faci publica.

ah, tocmai ascult o melodie preferata, cu Michael McDonald si Pattie Labelle, "On my own" , zapada s-a urcat pina la etajul unu al casei... deja ma simt ca eroina din Titanic... o sa mor ingropata de vie, dar cel putin fericita ca ascult ceva atit de romantic.
Am luat-o razna, ca sa vedeti si voi unde aduc insomniile si abundentza de zapada , asa ca ma retrag la depou ca sa nu mai halucinez. Pupicei!

ps - cuscra, vad ca te eschivezi intrebarilor mele, referitoare la fetitele de la cresa!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput