Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 17
Ina869 spune:
Pumbito, acum ma facusi curioasa!pai, oricum vroiam sa-l vad, am citit niste comentarii interesante si eu nu (prea) scap filmele romanesti care apar pe aici, dar bine ca m-ai pus in tema, sa-mi creez confortul necesar ( adica sa nu ma uit noaptea, ca pe urma nu mai dorm nici alea doua ore!)
ah, nu mai am acces la
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
am dat repede send ca rachie nu mai are chef!! sa ma lase sa butonez, deja s-a plictisit.
pumba spune:
ina- draga mea,nu e de groaza ,e despre realitatea romanesca pe vremea lui impuscatu,o tipa si un avort. asculta sfatu meu si nu te uita. mai taceam si filozof ramaneam.eu nu am fost buna trei zile. dupa ce am vazut filmu.
te inteleg cu ninsoarea,eu uram lopata,imi venea sa-mi dau cu ea in cap decat sa dau zapada.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Noki_Lara spune:
Mneatza mai vesela, vad!!!
Anda77- buuuna informare. Din ea trag concluzia ca trebe sa merg la magazinul de accesorii, ca io galben CLAR nmu pun pe mine.
Corapino- of..asa credeam si io...ca-s ordonata. Da' m-am inselat!
Ina- horror cu temperaturile alea d ela voi. Mai ales pentru noi, leoaicele.Da' ceva tropical nu puteati gasi?
Pumba-
quote:
eu uram lopata,imi venea sa-mi dau cu ea in cap decat sa dau zapada.
Asa e si socru-miu. Motiv pentru care si-a construit in vara asta peste terasa fost-deschisa un acoperis din policarbonat, speciala ca sa nu mai trebuiasca sa dea zapada la o parte.
Ma duc sa-mi fac proiectul la statistica.Of..ce urasc sa fac de 2 ori acelasi lucru!!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Siminaf spune:
Da, Ina, ceva mai ca pe la noi - de citeva zile sint tot 21-27 de grade C, seara la ora 10 sint inca 15-16 C, ce viata! Ah, ce bine, ca tare frig am inghitit cam o luna! Am dirdiit cu hanoracele pe noi, am avut si 10 grade C ziua, iar noaptea am dat drumul la caldura in casa! Am crezut ca murim. Acum slava Domnului ca trecem iarasi la tricouri, cu mineca scurta ziua, cu mineca lunga seara.
Ina869 spune:
Noki
quote:
Ina- horror cu temperaturile alea d ela voi. Mai ales pentru noi, leoaicele.Da' ceva tropical nu puteati gasi?
eu as putea, da' se topeste barbatu-meu! cica' lui in place la frig! si da, ai dreptate, noua leoaicelor ne (cam) place sa ne tolanim la soare. Aici nu am cum sa-mi scot parleala, ca 6-7 luni este iarna. Phuuu.
Da' in skimb, ma consolez la gandul ca-mi vor ingheta ridurile pe fata, voi sta asa, conservata, si voi ramine mult timp "tanara si frumoasa"
Auzi, soro, da' ce-are galbenul, ca-i culoare de vara,spicul graului, de soare...( nici eu nu ma topesc dupa el)
Pumba, haide mai, nu-ti mai face mustrari de constiinta, ca oricum vroiam sa vad filmul ala, stiam ca nu-i de groaza ( decit actiunea in sine)
ahhhh, iar s-a trezit mata! inca nu am apucat si eu sa dorm, este deja aproape doua noaptea
meems spune:
Roxi Ne-a trecut raceala, dar acum avem pe parintii mei la noi si nu am mai prea avut timp de forum.
Madau
Anda Eu tre' sa recunosc ca tare mult imi place moda, si chiar saptamana trecuta am primit un articol de la o verisoara din Atlanta care e in domeniu... Articolul descrie aceleasi lucruri pe care le mentionezi si tu. Nici nu mai e nevoie sa spun ca de vreo cateva zile mi-am cumparat ceva haine fuschia, iar galbenul e una din culorile mele preferate
Noki_Lara spune:
Ina, , ce cauti pe aici la ora asta, in loc sa te hodinesti!!!! Cu galbenul..nu-mi place si basta. Niciodata nu mi-a placut.Idem portocaliul si verdele. Dar hai, ca la astea as mai gasi niste nuante care sa-mi placa, la galben nu.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
eh, printre raliuri intre camere, poate pina maine dimineata reusesc sa incropesc si eu un mesaj;
Siminia, de mult vroiam sa-ti spun - si tot uitam!- ca am vazut pozele, mama, ce-a crescut Ralu, a slabit, Deiu parca s-a mai inaltat...ce-ai primit nice de la mosu' , daca te-a tinut pe genunchi?
Vroiam sa va intreb ceva, as aprecia raspunsuri cit mai multe fiindca, efectiv, habar nu am ce sa fac: eu si George vom finaliza un proiect ( anticipam ca prin vara, nu stim luna exact) si nu am spus alor mei fiindca sint foarte panicosi din fire, anul trecut cind am incercat sa-i spun lui taica-meu a sarit ca ars, ca nu intelege de ce ne-am pune pielea la saramura, de ce nu ne multumim cu ce avem, etc. Si cum ei au multe pe cap cu boala bunica-mii + altele, m-am gandit sa tin secret pina la finalizarea proiectului fiindca vreau sa-i protejez de o trauma in plus ( vor fi socati, nu-i afecteaza decit tangential, dar estimez ca va fi un soc "bun").
Deci, ce parere aveti despre minciuna prin omisiune?
( ganditi-va ca sotul/sotia ascunde bani de care nu prea va puteti lipsi, insa in final va surprinde cu o croaziera undeva in Tahiti, sau cu o bijuterie pe care o doreati dar nu v-o puteati permite, ceva de genul asta)
Este miciuna prin omisiune grava, atita timp cit incercti sa-i protejezi pe cei dragi? si nu inselam pe nimeni, btw.( sau poate le inselam asteptarile)
pupice!
Ina869 spune:
Noki, parca sintem facute de-o mama, nici mie nu-mi plac culorile alea!
Pai ce sa fac, daca am o bufnita care doarme cca 15 minute si se trezeste...trebuie s-o pazesc!
Baga un gand, please, cu omisiunea aia, si pe urma ma virez la somn, chipurile.