Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 18
Noki_Lara spune:
Io-s total impotriva minciunii, prin omisiune sau clasica.DAR totusi sunt capabila sa acord niste circumstante atenuante, de la caz la caz. Daca e ca la tine in scop de scutire de necazuri evidente...hm...parca as mai fi de acord, cu toate ca nu am inteles din enuntul problemei care e buba. Adica ok, terminati proiectul in vara. Si ce? Cum ii influenteza exact pe ei lucrul asta?
Cat despre stransul banilor pentru croaziere io-s pro, ca-mi plac surprizele placute.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ina869 spune:
Nokisor scump , multumesc! Nici eu nu sint de acord cu minciuna, dar cind exista niste circumstante atenuante, pot accepta.
Fiindca sint superstitioasa, prefer sa pastrez secretul pina la finalizarea proiectului. Dupa, spun tot!
Spor la invatat!
Ma duc si eu la nani ca se facu' de 3 si maine (azi) ma asteapta o zi greuta.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
maria_alexia spune:
Parca mai povesteati voi de montessori... Aici e un site ff interesant unde puteti gasi descrierea catorva jocuri prin care se dezvolta abilitatile copiilor - incepe sa-mi placa mult de tot metoda asta!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
anda77 spune:
cuscra, ai innebunit? ai bananait pe forum toata noaptea noastra si juma din noaptea ta, du-te la culcarica imediat.
in legatura cu potentialele rivale ale lui rachie, recunosc si mentionez una bucata jumatate romanca jumatate japoneza, yumi o cheama, nu stiu daca trebuie sa ne ingrijoram, singurele semne sunt ca o mentioneaza acasa o data la 3 zile si dimineata cand il las la cresa, yumi vine sa-l pupe. dar nu mint, nichita o respinge. iar nu stiu daca e doar orgolios sau chiar nu-i place sa fie pupat de fete la aceasta inaintata varsta de 2 ani.
celelalte fetitze de la cresa sunt ori neinteresate de el, ori grasute si am observat ca le evita. probabil si din cauza ca il darama daca vin spre el, nichita devenind in prezent o umbra a poetului pufos pe care l-am avut, e pielea si osul saracu'.
meems, hi,hi,ce ma bucur ca sunt de aceeasi parere cu verisoara ta care lucreaza in domeniu, deci am facut o cronica buna
corap, foarte haios fii-tu cu termometrul
ina, in legatura cu omisiunea, depinde... depinde de situatie. eu in general spun tot, chiar daca imi discrediteaza acest lucru actiunile, dar stiu eu, depinde de situatie, se poate sa fie mai bine sa eviti un timp dezvaluirea, cel putin pana ai de furnizat date certe referitoare la un succes si nu la un esec, adica pana trece orice pericol negativ.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
link cu idei de accesorii
http://www.ninewest.com/n/browse/category.s?categoryId=2855316&ep_tag=feature4
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
moaaama INUTA, pai la tine-s noptile mai rele decat erau la mine cu Vlad, zau asa.
vai de tine...dar la psiholog cumva nu ar trebui sa mergi cu ea? poate reuseste sa scoata buba.
NOKI chiar daca stransul banilor pt croaziera sunt printr-o mica omisiune tot ai zice ca este ok? adicatelea :cati bani ai "facut" luna asta?" si raspunsul ar veni cu niste mici omisini...
si eu sunt pt niste mici omisiuni dar in anumite ocazii...cu banii "pititi" io-s patita ca am incercat asa ceva si i-am pitit in sifonier printre niste tricouri cu care nu ma imbracam nici eu nici cristi decat raaaaaar.
si sa vezi cand i-am cautat ca disperata de am scos de vreo 2 ori teancurile de haine din sifonier (ma gandeam ca poate numai stiu exact unde i-am pus) nu i-am gasit si la ceva vreme baga cristi mana sa ia un tricou de pe acolo si fal-fal-fal-fal zboara si banii mei. care de fapt erau pt un cadou de ziua lui, care s-a cam dus pe apa sambetei.
TANIA ai fost cu Che la EEG?daca cumva ai zis, nu da cu paru' dar nu am fost atenta
stie cineva "formula" cu care calculez cam cat lapte ar trebui sa bea un bb pe zi ??? please, please,please.
eu o aveam salvata ca a dat-o cineva pe aici (de fapt mai multe dintre voi ati postat-o) dar la Vlad nu am calculat niciodata ca el papa bine de tot lapte.
si Alex bea fff putin, cam 50-70 ml la 2 ore. de 2 seri bea 200 ml la culcare. dar in restul zilei sunt cu biberonul la gura lui, doar doar i-l fac sa mai bea nitel.
ANDA m-ai zapacit de tot cu moda pe anul asta. deci daca vad cloavnele pe strada, sa stau relaxata. plus ca mie nici tunsorile nu-mi plac...
mie nu mi-a placut decat de putine ori sa fiu in pas cu moda si din punct de vedere financiar, dar mai ales ca nu-mi statea bine, prefer sa pun ceva pe bine care-mi place si ma avantajeaza cat de cat.
Intalnirea dintre copii a fost superba, Vlad l-a luat pe Alex de manuta, l-a pupat, i-a pus suzi, il mangaia, se punea cu capusorul pe piciorusele lui..de mai, demential.
in schimb cu noi s-a purtat un pic...retras. mi-a sarit in brate, se uita la mine parca cu sfiala, isi punea capul pe umarul meu dar incet, de parca i-ar fi fost frica sa nu ma sparg.
a avut 2 "crize" mici de plans DEGEABA, doar ca sa-l iau eu si cristi in brate.
inca nu l-am adus acasa, il mai lasam nitel.
ROXI nu-mi aduc aminte daca ti-am raspuns: nu-l duc pe Vlad la cresa ca oricum din toamna intra la gradi. plus ca acum parca nu-mi vine mie sa-l dau de acasa (la soacramea este altceva) cand stiu ca nu vb, ca abia cere olita....cristi nu-i de acord si nici eu nu insist.
gata ca caraie Alex
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
camelia_daniela spune:
Draga Ina, si eu sunt 100% impotriva minciunii de orice fel, insa atunci cand aceasta are o cauza "nobila" (adica scuteste pe cineva de niste necazuri) eu zic ca e ok!
Va tinem pumnii sa finalizati cu bine proiectul!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Ina869 spune:
Anda
quote:
in legatura cu potentialele rivale ale lui rachie, singurele semne sunt ca o mentioneaza acasa o data la 3 zile si dimineata cand il las la cresa, yumi vine sa-l pupe.
aha! stiam eu de ce am revenit la computer! acum, chiar ca n-o sa mai dorm, o sa ma gandesc la o strategie meticuloasa de-a o indeparta pe yumi - potentiala rivala- de Nichita ( lasa, cunoastem cu asiaticele astea, de ce pot fi in stare! )
quote:
probabil si din cauza ca il darama daca vin spre el.
Cuscra, pai tocami de-aceea ii tin si eu departe de vestea cu proiectul asta, care este o investitie pe termen lung - destul de nesigura, la ora actuala, dar noi sintem optimisti - fiindca, daca va fi sortit esecului, cel putin nu vor sti, si nu vor suferi.
Poate eu gandesc gresit si nu sint realista, dar consider ca atunci cind iubesti/tii cu adevarat la cineva, nu il lasi sa treaca prin momente de panica alaturi de tine, daca nu este necesar ( ma refer la situatia mea cu parintii departe, nu ma refer la partener de viata)
De ce sa nu protejezi persoanele care ar suferi de pe urma esecurilor tale? nu-i mai bine sa se bucure, in cazul unei reusite?
acum kiar ca fug!!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
anda77 spune:
joy, as vrea sa-ti spun ceva, sper sa nu fie cu suparare, dar spun. pentru un copil de 2 ani este si asa suficient de greu sa fie lasat la bunici, mai ales daca nu sunt preferatii lui. eu il las pe nic cate o ora la bunici care il rasfata ca pe nustiuce, numai picioarele nu i le spala cand il vad si el se bucura cand ii vede ca se simte bine acolo. daca vede poza cu mine la ai mei, cat sta acolo, o ora maxim doua, incepe sa plangha si sa ceara la mami. si io il cert, nu-i permit ce-i permit bunicii, nici nu ma joc asa mult cu el ca bunicii...dar tot la mine vrea.
mai mult decat atat, nu ca este greu, este infiorator pentru un baietel sa stea la bunici atat timp cat vede ca are un fratior pe care parintii il tin cu ei. dar pe el nu. te rog sa ma crezi ca este traumatizant. mie imi rupi inima cand povestesti cum s-a bucurat vlad si p-orma voi ati plecat, " nu l-am luat inca"....si bietul copil si-a pus capul pe picioarele fratiorului si pe umerii vostrii. si stie ca veniti doar in vizite scurte, dar pe alex il luati cu voi. pe el de ce nu? nu stiu daca realizezi ca ii creeezi un sentiment clar de respingere, ii va fi inoculat in subconstient si n-o sa scape toata viata de el. sentimentul de respingere din copilarie gereneaza in viata de adult 2 posibile "deviatii": va respinge oameni care il iubesc sau pe care-i iubeste, nu va stii sa "umble" cu ei SAU se va agatra cu disperare de oameni.
daca am gresit cu ceva, sa ma corecteze tania, dar cred ca am retinut corect din carti. si am observat si-n viata ca e adevarat ce tocmai ti-am scris.
parerea mea este ca faci ceva gresit, poti sa te superi pe mine ca-mi permit sa-ti spun.
mami de poet(09.12.2005)
joy04 spune:
ANDA mai bine nu ziceai. adica nu ma supar, DF!!!! dar ai rasucit f tare cutitul in rana.
nici nu se pune problema ca nu-i suporta pe bunici, dar este adevarat ca cum am ajuns noi, cel putin pe soacramea a luat-o la bataie. si cu socramiu nu a stat mai deloc.
nu-l aduc acasa din cauza ca cristi este "obosit", "stresat". si ar cadea in "grija" lui seara Vlad cu baita si culcatul. si ca m-am inscris la nenorocita asta de scoala de soferi si asta ar insemna sa ramana cristi cu amndoi cat sunt eu plecata. si ar fi jale.
asta pt alex cere atentie permanenta (adica acum el maraie/plange, daca ma intorc spre el si vb cu el, rade de numai poate, cum oes din camera cum caraie...) vlad la fel, vrea sa stai de el si cu el.
acum, normal ca zice ca-i este dor de el, dar ma abtin sa-i zic vrea doua vorbe trei. si ma abtn zi de zi de zi de cand este Vlad la tara si uite asa imi creez iara stare de furie impotriva lui, strang material pt o alta izbucnire.
va spuneam ca-s si io intr-o pasa cu cristi, in sensul ca el este stresat ca de cand sunt copii nu se mai joaca la calculator!!!
ASTA FACE SEARA DE SEARA.
cum vine de la servici, se aseaza pe scaun la calc, cauta eu stiu de draci pe torente, apoi servere de joaca sau mai stiu eu ce forumuri.
ieri cum a intrat in casa, i-am zis clar: stai pe canapea langa mine si Alex, nu te aseza la calculator. si s-a ratoit: ho ca nu ma asezam la calc. nu pe dracu, de parca nu-l stiu de 100 ani.
dar sper ca nu are de gand sa-l lase acolo atata timp - adica in ca o luna pana termin eu scoala!!!!
(de fapt cam asta insinueaza, dar eu ma fac ca nu aud)
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)