Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 15
madau spune:
A venit si am stat de vorba, mai mult eu am vorbit, dar sper acum ca va gasi undeva in adancul sufletului lui o farama de bunatate si de incredere care sa-l faca sa vina acasa alaturi de noi. Restul se poate reconstrui...baza o avem, pe Miruna, si e o baza solida. Daca vreti sa faceti ceva pt noi acum, puneti o ruga la Cel de Sus sa isi intoarca fata spre noi 3! Mersi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pumba spune:
ina- parerea mea ,e sa lasi fata sa doarma cu tine,asta e .si Claire a dormit cu noi foarte mult timp,adormea in camera ei si peste noapte ne trezeam cu ea in pat.....dar a crescut,a trecut timpul si acum doarme frumusel in camera ei.o prietena imi spunea' pupa acum fetele,dragaleste'le ,ca mai tarziu te vor da la o parte" asa si cu dormitu2,3 ,4, 5 ani si gata, cel putin dormi si tu linistita.
madutza- prin ce emotii ai trecut!,vorba cuiva ,sunt atatea clinici si tu, tot la asta te duci?din cate imi aduc eu aminte ,ai mai patit-o cu astia in trecut.sanatate .
miri- nu ii cumpar nimic sotului,ba da ,ups,mint am cumparat o camasuta de noapte.la restaurant nu mergem ,pt ca va fi nenorocire, mai bine stam acasa si comandam pizza ,ceva.
ando- ce culori se poarta? eu sunt varza la cap asta.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
lavi02 spune:
Hello,
Madutza iti dau PM.
Edit: pot sa ti-l activezi, te rog? Te duci la profil personal si de acolo.
Si noi suferim de pe urma lipsei de Nestle Junior; Nataliei nu-i place nici cel cu miere, nici laptele obisnuit. Imi dau cu capul de pereti ca am gasit ultima oara cand am fost la Timnisoara la profi si am luat doar o cutie ca vezi-Doamne mergeam cu trenul si speram eu sa apara si in Bucuresti...
anda si zi ce se va purta la primavara?
Raman balerinii? Sau pantofii cu varf clasi (nici rotund, nici ascutit). Tocul cum?
Raman bluzele largi, rochiile fara talie, fustele mini si colantii (nu ca m-ai vedea pe mine in colanti...)?
Culorile zici ca tari? Asta-i veste buna!
felicia74 spune:
Madau nu sunt de acord cu atitudinea ta, dar iti respect decizia. Eu nu l-as ierta asa repede, dr ma rog, eu sunt eu, mi s-a mai spus ca sunt cam rea. Sa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Madau draga, sa dea Domnu' sa fie cum iti doreti tu!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Buluci spune:
Ina, intra pe ww.4shared.com , te loghezi cu user si parola date de Maria in mailul din contul comun(nu stiu daca am voie sa le spun aici).Cintecelele le gasesti in directorul "Carti pentru copii", este un folder cu cintecele ptr somnic si mai jos gasesti: "ursul pacalit de vulpe, broscutele, podul de piatra,vine vine primavara!
Sper sa le gasesti!
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
anda77 spune:
la cererea unor telespectatori, fac un resume la ce se poarta anul asta. mentionez ca sunt indelung si profund documentata de pe toate site-urile vogue si style si am ochii rosii de cat am vizionat fashion tv, de 2 saptamani, intre 2 ture cu masinutele prin casa
asheeaa:
accesorii: margele subtiri, exclus cele mari rotunde groase etc. sau lantisoare subtiri cu pietre rare, din 10 in 10 cm minim. bratari LATEEEE. plastic, metal orice. uni din plastic sau bratari late "batute" cu pietre foarte colorate si usor transparente. pietrele sunt de orice forma geometrica. gentile si pantofii sunt in niste culori (ca si hainele) de ridica orice par din cap. plicuri din bucati de piele verde cu portocaliu cu ciclamen cu bla bla. sau cu toarte. 2 toarte. nu cu o toarta desi mai exista dar nu e trendul general. nu se mai poarta gentile cat geamantanul bunicii, sunt de marime medie. repet, foarte colorate. luati-va genti galbene pe care purtati cu pantofi escarpin de culoare fucsia, blugi pe picior si bluza din voal bleu cu insertii galbene.....cam asa arata trendul.
mult voal si multa matase. scoateti toate rochiele din voal de la naftalina, se pot purta si la serviciu.
pantofii au si bot rotund si bot ascutit, dar nu ascutitul ala luuung de acum 5 ani ci un ascutit modest, din anii 80. inca se mai poarta platformele, talpa ortopedica etc. deci ce NU se poarta deloc sunt aia cu botul taiat patrat, atat. tocul este de toate felurile, cel mai "tare" acum e ala drept, deci nu conic deloc si mai subtire, dar NU gen "cui", e asa-si-asa la grosime. pantofii au aceleasi culori tipatoare sau cel putin primavaratece, ca si gentile. aa, merg si pantofii mei preferati:)), adica aia din piele intoarsa, si aproape fara talpa, ciupicii:))) Foarte colorati si aia, fireste.
la haine culoarea anului e fucsia. pe locul 2 e galbenul. p-orma vin la egalitate restul culorilor curcubeului. mergeti pe ce va sta bine la ten si par. orice. ciclamen, corai, portocaliu, vernil, verde, bleu in toate nuantele, movuri deschise. dar trebuie sa aveti minim 3 culori de-astea cand iesiti din casa, altfel nu sunteti in trend:))
deci nu o singura culoare!
la croieli: piesa de rezistenta a anului: pantalonul laaaarg. pe langa el vine pantalonul tigareta care inca se mai poarta.
fuste de croieli largute
se cam renunta la fara talie, am vazut talie marcata sau talie lejera
rochiile sunt la mare pret. lejere, ceva intre anii 60 si 80, dara asta nu inseamna 70, vreau sa spun o combinatie. adica rochiile respecta linia corpului d nu sunt nici prea largi nici prea stramte. mult voal, am mai zis, materiale usoare. mai exista rochiile foarte fluflu, gen de plaja dar din voal. foarte colorat, repet a mia oara. numai portocaliu cu flori albastre si esarfe galbene la gat, numai de-astea se poarta...
se mai poarta inca look-ul baietesc cu tunica, daca va sta bine, merge in continuare combinatia tunica, pantalon tigareta, gen vampa care nu-mi pasa, dar de fapt imi pasa.
nu se mai poarta imprimeul animal, decat daca animalul este peste, culorile de pe solzii pestilor se poarta, da.
ca extreme, se accepta cu succes stilul hippie si imprimeurile tribale.
in general imprimeurie sunt micute si cu culori vii.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
E clar, hainele de clovn vor fi la mare cautare, si m-a luat barbatul la rost mai acu' cateva saptamani ca mi-am luat pulover fucsia..na sa-i dau sa citeasca ca-s in mare trend
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
AM luat Nestle de la Kaufland, incercati si voi acolo.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan