Colectia de toamna-iarna 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitza, bag seama ca trebe' musia sa scriem de ceva de cumparat - haine, lapte etc ca sa mai scoti si tu postarea din tastatura! Azi bagam un parc? Ca am epuizat scuzele ca sa fug de acasa.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Eu ieri am sunat la mai multe firme gasite pe net sa fac comanda de Nestle Junior ,nu mai au nimic in stoc ,mi s-a spus ca la sfirsitul saptamanii se aude de un mare lot ,deci toata lumea asteapta ,pina atunci ii dau Nan fara lactoza ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina Noki sunt varza cu carne de oboseala, dar ce nu fac eu ca sa iti vad chipul cald si luminos......Vorbim la sfarsitul programului de munca sa vedem pe unde ne intalnim.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

[quote]Originally posted by Madutza10
Al meu a scapat de constipatie cu Lactuloza si Humana Miltzucker ,de simbata face zilnic ,normal ,nu se mai chinuie si se simte multtttt mai bine .
[/quote]

cite zile ti-a recomanadat doctorul sa-i dai lactuloza?

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ALEXANDRINA sa-ti spun de Alex al meu: daca doarme de 2 ori pe zi cate o ora, ma declar satisfacuta!!!!! si noaptea cam 10-11 ore doarme.

Vlad...doarme cam 2-3 ore pe zi si pe noapte 8-9.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Madau nu sunt o feminista insa mi se pare inacceptabil ca viata unei femei sa inceapa sau/si sa se termine din cauza unui barbat.
Si scrie pe forum ca fetele astea dau sfaturi intelepte si vor sa-ti fie alaturi si se necajesc mai tare stiind ca te inchizi intr-o carapace si te macini de una singura.

Mi s-a trezit fata, o sa-mi dau silinta sa revin curand pe frecventa.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buluci,mi-a spus sa-i dau pina i se normalizeaza scaunele ,n-a specificat cite zile .Pina ieri i-am dat 5 ml de 2 ori pe zi ,de ieri ii dau doar 5 ml.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

pana am citit tot am uitat cui voiam sa raspund.
Anda vreau eu hainele gri, platite la second hand ofcourse.zici ca sunt alea de cand erai gravi?ca alea de toamna asta imi vin....
Joy a venit Vlad acasa?cum mai e?
Mihaela o sa te visez la noapte. cu tot cu "cosi"ii trec in lista mea de must have.poate de valentine day.

cumparati ceva de valentine day barbatilor vostri?astept sa fur idei.eu ma gandeam sa fac o rezervare la un restaurant si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Madau , mamicule drag si trist, imi pare tare rau de situatia prin care treci. Te-ai gandit s-o lasi pe Miru cu mama ta si sa mergi singura undeva, macar doua zile, poate ti-ar face bine sa fii "departe de lumea dezlantuita" sa nu mai raspunzi la telefoane, la mesaje, sa fii tu cu tine si sa poti sa-ti aduni gandurile,sa te reculegi? departe de casa si de locul "faptei" poate ca ai putea privi totul cu mai multa obiectivitate si ti-ar prinde bine.
Sintem aici pentru tine.

Joy, Maria_Alexia & Roxi, pina sa rezolvam problema insomniilor d-rei, prevad multeee nopti albe.Sincer, nu mai ma astept la nimic bun in viitorul apropiat. Ma si vad cu ea atirnata dupa mine cind o avea 8-9 ani ( mai tineti minte, cind era baby stateam cu ea atinranta la san zi si noapte, inclusiv la buda, lipicioasa lui mami! ). Nici la buda nu ma pot duce noaptea, ca omu’ , ca ea vine si se aseaza pe covoras si ma “pazeste” , nu ar sta in camera ei singura, Doamne-fereste. Si are doua lumini ( veioza + luminita de noapte ). Am crezut c-o fi de vina camera, dar oriunde am duce-o , tot asa face. Este ca o liana. Ca umbra mea. Si vorba alor mei “ pai , mama, daca nu sta cu tine, atunci cu cine? Nu esti tu mama ei, nu trebuie sa-i fii la bine si la rau? “ deci concluzia finala: o sa stam asa pina cind s-o satura de mine. Cind dormea barbatu-meu cu ea si sforaia de trozneau geamurile, putea sa doarma fara probleme. Deci la ea este mai mult siguranta de-a avea pe cineva pe-aproape, se simte confortabil, si, asa cum imi povestea o prietena despre fetitza ei cu probleme similare “ Ina, gandeste-te cand ai tu un cosmar, un vis urit, si-l simti pe George linga tine , te stringe in brate si te simti mai bine, de ce ar fi diferit pentru ei, micutii? “ . Are dreptate, ce sa mai zic!

Roxi, i-am spus dritei ca fata mea respira pe gurita si s-ar putea sa aiba polipi, ea a exclus varianta aceasta, mi-a spus ca pina dupa 3 ani, nu se pot stii sigur, afirmatie pe care eu nu o cred, dovada ginerele meu , care a suferit o asemenea interventie si in urma careia se simte mai bine, din cite stiu eu.

Nokisor, marele-marele meu noroc este ca lucrez de-acasa, si-mi pot permite sa am un program flexibil, altfel, zau ca nu rezistam eroic. Eu una nu stiu cum se descurca bietele mamici care trebuie sa mearga la serviciu, dupa o noapte-dpua de nesomn. Simpatizez cu ele, ca-i tareee greu.

Cuscra, numai ieri am dus-o la cresa, azi este iarasi acasa, muceste, tuseste, a avut febra usoara. Barbatu-meu ma someaza sa renunt, s-o tin acasa, ca se imbolnaveste prea des, eu astept firul ierbii si sper ca se vor mai linisti apele.
Ce face ginere-meu? Ce mai spune nou? Si mai ales vreau sa stiu cite fetite are in grupa, ce varste, daca sint frumoase si daca au pus okii pe el ( ca sa stiu cum/unde imi planific vacanta anul asta) .
Vroiam sa te intreb; de cit timp te-ai apucat de sport? Ca sa triplez numarul de luni/ani sa stiu (cam) cum voi arata pe viitor.

Leea, iar esti afundata in carti? ce face T, este bine?

Bulucelu, Maria, vreau si eu cantecele cu ursul si celelalte, PLEASE! ...m-am dus pe ct. comun si nu am gasit decit niste cintece de leagan, pe cele cu Cleopatra si Bb Einstein.
Mai nou , ascultam cintecele la greu, de cind are restrictii la televizor, si este mult mai sanatos ( ca le poate retine, se fataie in ritmul muzicii, isi mentine silueta ca s-o placa Nichita ,deci numai avantaje).

sa aveti o zi buna! ( ma rog, ce-a mai ramas din ea, pentru mine doar ce-a inceput...)

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara, fetele!
Ilinca nu a mai facut febra, insa e ragusita. Nu rau, dar e. Fara muci, fara tuse. Din seara aceasta incepem aerosolii.

Roxi felicitari!

Hai ca revin, ca nu ii pot raspunde lui Madau pe scurt

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput