Mamici de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu stiu ce are calculatorul meu de mi-a aparut mesajul de atatea ori!!Scuze!!!!!!!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, alea 84 de zile sunt maximum pe care il poti lua inainte. Dar minimul este 0, adica te poti duce la servici pina nasti Asa ca probabil o sa stai si tu la servici pina la 1 aprilie cel putin, sa-ti faci numarul de luni necesare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Leeloo, stai sa vad daca pot sa pun linkul, ideea e ca asta mi s-a parut cel mai potrivit din toate "impartirile" sarcinii.
Daca nu reusesc sa pun linkul (hihihi tot de aici il am) iti zic ca:
Luna VI: s 22-26
Luna VII: s 27-30

saptamani,trimestre

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Multumesc Lorich, acum m-am lamurit! Ce mi-au placut "omuletii" gravizi hihihihi

Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Merci pt lamuriri Gabitzule!!!
Lilly dr ta e de la Stanca?

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

fetelor, am o nedumerire. eu incerc sa intru in prenatal cat mai tarziu posibil, sa pot fi platita cat mai mult timp dupa nastere la salariul actual. voi de ce vreti sa intrati asa de repede in prenatal? pentru ca asta inseamna ca veti intra mai repede in CIC, cu 800 RON pe luna. concediul pre/post natal se plateste cu 85% din salariul brut lunar, in timp ce salariul net pe care il primesti cand lucrezi ajunge la ~70% din salariul brut, dupa ce scazi contributiile si impozitele. Orice banutz peste cei 800 lei conteaza.
A propos, stiti ceva de trusoul de nou-nascut/prima de nastere de la primarie? La ce sume se ridica si cum se procedeaza pentru a lua banutzii?
Pupici la burtici,
Mihaela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor,
Mai rarut eu, am mai citit mai pe sarite si va doresc sarcina fara problemute nici la inimioara nici la bebica mic nici nicaieri!
Daca sunteti dragute imi puteti pune si mie un carucior albastru, DPN nitel mai devreme, pe 07.06.2008, iar DN 14.02.1977. deci inmultim numarul baieteilor...
Va tin pumnisorii sa scapati de orice dureri, eu pot sa zic ca am trecut si de greturi si de durerile alea groaaaznice de cap... in rest suntem ok, scaparam si de rceala cu un sot care tuseste de 3 sapt si fetita racita cu febre si tot tacamu, bebe mic joaca fotbal mai ales seara de se vede cu ochiul liber, am luat doar aproape 5 kg dar eram deja d'inainte umflata bine, in fine partea asta e tabu...
Vroiam sa va intreb poate stiti, Tara Fashion au cumva vreun magazinas unde pot merge sa probez hainutele?
Va pup si sanatate multa-multa tuturor!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Mihaela, la mine la servici, prin contractul colectiv de munca s-a stabilit ca imi completeaza ei pina la salariul de baza in timpul pre/post natalului si al CIC-ului, asa ca mie imi convine oricum.

Altfel, depinde de fiecare cum se simte in ultimele doua luni de sarcina, o sa se incalzeasca vremea, burta creste, picioarele se umfla, creste greutatea, e din ce in ce mai greu. Eu as sta acasa macar o luna inainte de nastere, sa fiu odihnita, ca dupa aceea vai de fundul meu.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Andora, haine de la Tara Fashion am vazut doar in magazinele Carrefour, altfel, nu stiu unde au magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Merci mult Gabitzam! Nu stiu de ce mi-a ramas undeva prin creier ca ar avea un magazinas in zona Lujerului, probabil confund...
Ma bag si eu ca musca, am o nelamurire, cele 126 de zile nu sunt toate obligatoriu de efectuat indiferent de imparteala inainte/dupa nastere? Adica fie ca imi iau eu 84 sau 3 zile inainte de nastere, nu tot 85% o sa iau toate aceste 126 zile icnepand cu prima de prenatal si abia apoi intra CICul?
Buburuzii, prima aceea de nastere de la primarie era de 1,5 mil parca acum 3 ani... acum chiar sunt curioasa daca s-a marit...
Am gasit ceva aici cum ca trusoul e de 1,5 mil lei iar prima in val de 204RON.

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Altfel, depinde de fiecare cum se simte in ultimele doua luni de sarcina, o sa se incalzeasca vremea, burta creste, picioarele se umfla, creste greutatea, e din ce in ce mai greu. Eu as sta acasa macar o luna inainte de nastere, sa fiu odihnita, ca dupa aceea vai de fundul meu.

Ai dreptate Gabitzam. Tocmai de aceea eu mi-am rezolvat concediu de risc maternal, ca sa fiu odihnita pe cand vine bebe Dragos, ca apoi cu 2...cine mai stie? Mai ales ca ma voi intoarce la lucru dupa 5-6 luni, ca n-am cum sa stau prea mult cu cei 800ron de la stat

23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput