Mamici de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
Luminel spune:
quote:
Originally posted by monik16
Monik, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav! Ma rog pentru tine!
Eu merg la clinica Hipocrat pe Socului ca e cea mai aproape de mine (tot acolo e si ginecologul), la medicul Gainoiu. Nu stiu sa-ti spun cat de bun sau slab e ... oricum la Hipocrat e singurul medic cardiolog...
Lumi 24+ Elena Cristiana
Oricum e o problema serioasa, eu sper sa nu fie si mai grav. Am inteles ca ce am eu nu se rezolva cu tratament ci doar prin operatie, dar cu tratament se poate amana cat mai mult asta poate chiar sa nu trebuiasca niciodata. Asa a zis medicul. Mai multe informatii imi da dupa ce fac eco transesofagian.
Azi ma mai duc la inca unul sa vedem ce zice.
Ma ingrijoreaza putin faptul ca nu prea misca bb, foarte rar si vag. Sunt multe fete care spun ca au bb f. activi. Sper sa nu fie nimic in neregula si doar sa fie ea mai linistita.
Tie ce ti-a zis medicul de medicamentul pe care il iei ca nu afecteaza deloc? E tot un betablocant, nu?
Sper sa vin si eu cu vesti mai bune ca numai cu de-astea am venit in ultima vreme... parca se tin scai...
23+
[/quote]
Monik.
Da, e tot un betablocant. Mie doctorul mi-a zis numai ca imi da un medicament care se poate lua in sarcina. Am citit si in prospectul lui ca se poate lua, daca se considera ca avantajele sunt mai mari decat dezavantajele. Eu sper sa nu o afecteze pe bebelina mai mult decat ar afecta-o crizele mele. Eu ma simt bine cand iau medicamentul.
De ieri, nici fetitza mea nu mai misca asa tare...si eu ma sperii dar tati ma incurajeaza mult...ma gandesc ca poate si-a schimbat pozitia si nu o mai simt eu...poate loveste inspre coloana...oricum saptamana viitoare merg la doctora (ca mi-am facut si analizele de Trim 2) si o sa o intreb si de asta...
Sanatate!
Multumesc fetelor care m-au incurajat! Imi pare rau daca am agitat un pic apele pe aici dar asta e tot ce voiam: cateva cuvinte de incurajare. Nu sunt atat de rea cum poate ati crezut!
Numai bine!
Lumi 24+ Elena Cristiana
Andree27 spune:
Fetelor am fugit pana la dr meu la spital ca tare speriata mai eram!!!Si bebica a meu nu are nimic ,totul e bine ,a zis ca si peretele e ok,ca e posibil sa se fi miscat putin mai tare si de aceea sa ma doara!!Mi-a facut o o injectie cu no-spa si a zis sa stau linistita ca totul e ok!!!!!!!!!!DECI TOTUL E BINE!!!IUUPII ca asa speriata am fost!!!
Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric
leeloo2004 spune:
Mihaser - pe "ginerica" o sa cheme Tudor-Andrei...Pai cu nora nu am inca poze - mamica ei e cu o luna in urma mea... o sa se nasca pe la inceputul lui iulie...
Andree27 - bien ca te-ai linistit!!!
Revin si eu la intrebarea mea cu lunile si saptaminile - ma poate lamuri cineva??? Pls, nu dati cu rosii ca stiu ca s-a mai discutat...
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Lorich spune:
Luminel ia de aici pui
Si nici n-am crezut ca esti rea, esti doar o burtica, ingrijorata ca noi toate pentru un singur scop: bebe pretios din burticel.
Lori 23+ asteptand un bebe Robert
Lorich spune:
Leeloo, stai sa vad daca pot sa pun linkul, ideea e ca asta mi s-a parut cel mai potrivit din toate "impartirile" sarcinii.
Daca nu reusesc sa pun linkul (hihihi tot de aici il am) iti zic ca:
Luna VI: s 22-26
Luna VII: s 27-30
saptamani,trimestre
Lori 23+ asteptand un bebe Robert
Alysh spune:
buna!
Azi iar am fost la plimbare ca de', n-am astampar......vad ca durerea din partea dreapta s-a diminuat considerabil. Doar cand am vezica plina o mai simt, deci e clar cand apasa. Acum sper ca Vladut al meu sa se instaleze si el prin alte parti ale burticii si sa nu mai stea chiar pe chist, nu mi-e teama de durere ci am alte ganduri paranoice in cap: sa nu se sparga chistul.....si alte complicatii. Si inca o paranoia: parca burtica mea stagneaza in ultimul timp, n-a mai crescut asa mult. Abia astept sa ajung la dr sa vad ce-mi face bebitzul.
Fecian, sunt alaturi de tine, sper sa treci repede peste perioada dificila si sa intri des, sa stam aici la taclale.
Andreap, ma bucur ca ai scapat de griji si analizele sunt bune. Of, prin cate emotii trebuie sa trecem si noi!
Fetelor, aveti idee la cate saptamani putem intra in prenatal? Mie mi-a spus dr de familie ca la 33 de saptamani..dar mie dupa calcule imi iese mai devreme.
Ah si inca ceva.......voi cand faceti cererea pt salariul ala prevazut in contractul colectiv de munca?
Alina 27+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Alysh, eu am facut dupa nastere cererea aceea pentru salariul bonus.
Iar cu prenatalul trebuie facuta o mica socoteala. Din 126 de zile scazi 42 cate este minimul pentru postnatal. Asta face 84 de zile. Deci cu aproximatie are fi cam cu 84 de zile inainte de DPN.
Eu cred ca mai vin la servici pina la Paste, dupa care imi iau si o bucata de concediu de odihna. Asa am facut si la Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Gabitzule eu aici unde lucrez acuma un an de munca fara intrerupere am numai in 16 aprilie,deci inseamana ca eu pana atunci nu pot intra in prenatal ,nu?Cu toata ca alea 84 de zile ar pica exact de 1 martie la mine!!!MA lamuresti si pe mine!!!
Andree27 spune:
Gabitzule eu aici unde lucrez acuma un an de munca fara intrerupere am numai in 16 aprilie,deci inseamana ca eu pana atunci nu pot intra in prenatal ,nu?Cu toata ca alea 84 de zile ar pica exact de 1 martie la mine!!!MA lamuresti si pe mine!!!
Andree27 spune: