Mamici de mai-iunie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorich spune:
Neata, neata!!
Doamne ajuta, azi e vineri !!!!
Am avut o noapte ciudata, adica am avut cam ce scria ANDREE27 mai sus: o durere sub buric spre dreapta, dar ceva imediat sub piele, la mine nu a trecut nu No-spa. A trecut doar cat am stat pe partea stanga, acum la birou, simt cum ma tine chiar in dreapta buricului. Oare ce-o fi? Eu gandesc pozitiv si sper sa fie doar ligamente, muschi, chestii care se intind.
ANCAURN Bine ai venit la mamici!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si cumintel. Pe mine ma cheama astia pentru screening Rh, deocamdata nu lunar, am fost in sapt. 14, acum tre sa merg saptamana viitoare (sapt. 24) si apoi cred ca se vor indesi vizitele. E foarte stresanta analiza asta, mai ales ca am o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani fara vaccinarea aia. Sper sa ne ajute Doamne-Doamne sa fie bine si de acum inainte.
Pupici la fete frumoase!!!
Lori 23+ asteptand un bebe Robert
ancaurn spune:
Buna dimineata mamici!
Am scapat in sfarsit de nesuferita de moderare
Multumesc tuturor pt primire. Si sa stiti ca n-am de gand sa fug de aici ci sa scriu zilnic.Sac!
LORICH, nici pe mine nu ma obliga sa fac titrul de anticorpi lunar, dar il cer eu pt linistea mea...si daca-i gratis...cu placere.
23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
andreap spune:
'neata!
Multumesc tuturor ptr.ca ati fost alaturi de mine si va bucurati de rez.bun
Cleo,si eu am analizele'la pamant':colesterolul 300,trombocite,hematii etc,toate sub val.minima...medicul meu zice ca asa e normal cand esti..parca tin minte ca si la precedenta sarcina aveam niste valori
Fetelor care aveti probleme cu inima,va doresc sa treceti cu bine de peroada asta a sarcinii...
Bun venit noilor
Felicia,sper sa se rezolve si problemele tale
Pupici..am o zi infernala la munca
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Lorich spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
Buna dimineata mamici!
Am scapat in sfarsit de nesuferita de moderare
Multumesc tuturor pt primire. Si sa stiti ca n-am de gand sa fug de aici ci sa scriu zilnic.Sac!
LORICH, nici pe mine nu ma obliga sa fac titrul de anticorpi lunar, dar il cer eu pt linistea mea...si daca-i gratis...cu placere.
23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
Am inteles, asa-i, dar mie mi-e asa de frica.... in ziua cand tre sa iau rezultatul nu mai sunt om, ce zic, eu?? cel putin cu o zi inainte. Eu le-as face cat mai rar, ca-l rup pe baietica cu nelinistea mea. Pup, sa te tii de promisiunea aia, de a scrie zilnic.
Lori 23+ asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Cleo - pai nu am de gind sa-i fac harem oricit se atractiva e oferta ta... Sau bebelina ta e disponibila (pina ia tati pushca ...) pe post de nasa? Multi !
Anacaurn - bine ai venit printre noi!!!
Andree27 - dar nu poti suna dr si sa-i spui de aceste dureri??
Fecian - multi sa treaca repede necazurile si sa revii printre noicu tonusul ridicat!
Vad ca fetele din US au facut un test de glicemie - pe aici nu am auzit sa se recomande...
Fetele, stiu ca s-a mai discutat, dar eu tot in ceata sunt - cind exact se termina luna a 6-a ?? Eu stiu ca luna a 7-a e incheiata cind faci 32 saptamini - prin deductie luna a 6-a ar trebui sa se termine cind implinim 28 sau 29 saptamini, nu?
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Andreea, eu zic sa mergi la un control, ca sa te linistesti. Eu in luna a cincea am avut tot asa dureri la un moment dat si am fost la dr...eram foarte balonata si aveam bila incarcata...Dar l-am vazut la eco si m-am linistit...
David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Salut!
MsBB multumesc! Bine faceti ca intrebati! Noi primul carucior l-am luat prea greu fara sa ne gandim ca trebuie sa si coboram cu el!
elena l-am vazut si eu pe dr Dinu Albu la cateva emisiuni tv recent si mi s-a parut ok.
andreap felicitari pentru rezultat! Stai linistita ca vom avea bebeii sanatosi.
danaH eu una nu as lua paracetamolin sarcina! Pupici sa-ti treaa durerea la burtica!
Alysh si noi mergem des la bunici, dar cred ca o sa iau un patutdin ala de calatorie. Mie nu mai imi plac astea cu bare de lemn ca bebelinul tare s-a chinuit (dormea pe latime, se dadea cu capul de lemne sau ii ramanea cate un piciorus pe acolo, etc.)
Cory multumesc! Stiu ca la voi e musai sa ai master acum! Imi pare rau ca nu s-a potrivit asa bine ca la mine…sa termini cu el inainte de a naste. Dar stai linistita ca o sa te descurci! Eu cred ca mai bine poti invata cu unul mic decat cu unul de 2 ani care da buzna mereu! Bineinteles ca va trebui sa aveti in preajma pe cineva…bunici, rude…
Bafta la examene!
Luminel multa sanatate iti doresc si incearca sa stai linistita. Nu te mai gandi la palpitatii. Era normal sa se intensifice in sarcina pentru ca inima trebuie sa pompeze mai mult sange. Bine ca ai mers la medic!
Andreea 27 mi-ai spulberat toate visele! Pai mai bine o aduc pe mama de la Bucuresti cu avionul decat sa apelez la o firma din asta…tot ies mai ieftin!
Onyxg multa sanatate! Sper sa-ti treaca arsurile…papa mai dietetic poate nu vor mai fi asa nasoale!
lilly ma bucur ca ti-ai vazut bebelina! Ideea cu 2 medici e buna, dar ma gandesc ca e costisitoare.
leeloo multumesc! Si voi aveti burtica frumoasa no 2. Care e nora ta? Si cum o sa-l cheme pe ginerica?
gabitza ai dreptate! Eu la prima sarcina nu am avut arsuri si bebe a avut o pleata de invidiat!
ancaurn bine ai venit si sarcina usoara cu bb Dragos ce tare faza cu mancarea…si eu am patit-o…forumul asta chiar creeaza dependenta!
Diana multumesc! Sigur ca imi place…mai ales ca nora mea de la ghiocei se numeste Alicia Maria…E tot din Canada…e fetita lui kim de pe forum. E super ca sotul tau e de acord cu ce iti place tie. Asa si trebuie!
monik multa sanatate si stai linistita ca si baietelul meu era tare puturos in burta…eram asa speriata! Dar nu a avut absolut nimic…asa era el mai lenes!
cleo multumesc! Bafta maxima…cunosc sentimentul! Eu vreau sa dau sala la scoala de soferi saptamana viitoare si nu am invatat nimic!
Felicia spor la treaba..stai linistita ca intotdeauna sunt discutii pe forum, dar in general se rezolva…la cealalta odisee a fost ok, dar la scutece sa te tii cate discutii au fost!
Vianne felicitari pentru fetita!
simonacip multumesc! Daca aveti timp puneti si voi acolo o poza cu burtica sa completa colectia! Spor la treaba!
violeta multa sanatate!
cenia augumentin…aoleu suna urat! Sanatate maxima!
lorich multa sanatate! Si eu am avut dureri, dar cred ca de la intinderea pielii…asa ca am dat fuga la farmacie si am luat Mustela antivergeturi.
Ieri am reusit si eu sa ajung la manichiura si pedichiura…ajung si eu de 4 ori pe an..de sarbatori si cand plec in concediu…Ma simt si eu mai om…
Am venit cu tramvaiul si ma miram de ce se uitau toti la mine…credeam eu ca daca am platon nu se vede burta, dar la prima oglinda mi s-a elucidat enigma!
Va pup! O zi minunata tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
buburuzii spune:
Yuppieeee, am reusit sa mai citesc din urma si am ajuns la zi
Raportez si eu dureri de sale, mancarimi, dureri de cap etc. De-abia astept sa ajung la urmatoarea eco, dar mai am de asteptat doua saptamani De-abia astept sa vad ce am , fetitza sau baietzel.
Eu am fost chiar placut impresionata de reactiile fetelor atunci cand m-am inscris pe forum, foarte multe mi-au urat bun venit, mi-au spus la multi ani (tocmai trecuse ziua mea), m-au incurajat...
Ma bucur sa va aud ca va pregatiti cu spor pentru venirea bebelushului. La noi a fost un pic ciudat, pe mine m-a apucat asta-toamna innoirea prin casa (geamuri, izolat camera, parchet etc.) fara sa am nici cea mai vaga idee ca voi afla ca sunt insarcinata pe la mijlocul operatiunilor de demolare
Despre Ikea, trebuie sa spun ca am ramas un pic dezamagita la capitolul mobila. Am vrut sa cumparam un pat pentru noi, copiii mai mari, dar nu prea am putut alege mare lucru. In ceea ce priveste patutul de bebe, noi ne uitam la unul din acelea pliabile, mai ales pentru inceput.
In ceea ce priveste restul cumparaturilor pentru bebe, sunt o lenesha si jumatate, nu am cumparat nimic, si nici nu am cautat mare lucru. Ma gandeam la acelasi lucru ca si alte fete, sa renunt la landou. Nu stim daca sa luam scoica pentru masina, pentru ca nu o folosesti decat 8-9 luni si am vazut ca se duce catre 500 RON. Voi ce ziceti, chiar se merita? Din cate stiu eu, nu e inca obligatorie in RO. Parca am trece direct la scaunele mai mari de masina.
In ceea ce priveste concediul, sper sa pot intra in CO incepand cu 1 mai (ca doar mai am 20 de zile de concediu de anul trecut, nu?). Foarte interesant in RO, indemnizatia din timpul pre/postnatal e mai mare decat salariul, hihihi
Fetelor, voi pe unde mergeti la gimnastica in BUH? Vreau si eu sa ma apuc de ceva miscare, dar nu ma trage sufletul la plimbare ca e friiiiigggg. Azi, mai ales, am ajuns tare zgribulita la munca.
Vine uichendul, petrecere frumoasa tuturor burticilor.
Mihaela 20+
elena_g spune:
MIHASER...eu sunt din Bacau...si vb.de un alt dr.Dinu...nu cel din Bucuresti.Apropos ..tu de unde esti ca am vazut pozele tale si semanau imaginile cu parcul din Bacau..caprioarele cred ca sunt de vina....
gabitzam spune:
Buburuz, noi am avut scoica de masica ca asa am primit caruciorul cadou, tot setul, cu scoica cu tot. Si l-am folosit destul de mult, 8-9 luni cum zici si tu, dar asta inseamna mult, ca am calatorit cu el, mergeam pe la cumparaturi si puneam scoica direct in cos, ieseam in weekend la plimbare si puneam scoica pe carucior fara sa-l mai trezim pe pitic. Mie mi s-a parut utila. Din fercire nu am dat caruciorul si scoica si o sa le folosim si acum. Este un Graco, singura chestie care nu-mi place e ca e destul de greu, altfel e foarte bun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla