Mamici de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor

Vad ca s-au mai aranjat intre timp lucrurile ...macar aici pe forum...
Eu din pacate nu pot sa intru pentru o perioada, caci am ceva probleme la servici si nu ma pot sa ma bucura de voi.

De aceea spun ca avem nevoie una de cealalta, caci aici putem gasi ceea ce nu gasim in viatza reala: intelegere si oameni care iti alina durerea atunci cand ai nevoie de ea.
Va pup pe toate, sunt prea obosita, fizic si psihic sa mai scriu un mesaj k lumea...
Ca sa vezi, ca un necaz nu vine niciodata singur...ce ironie

Va voi spune mai multe cand voi reusi sa imi revin

Va pup pe toate fetele, fara exceptie

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Salutare burtici!

V-am mai citit dar scrieti intr-un ritm ametitor

Noi suntem bine, crestem si o sa avem o fetitzaSuntem foarte fericiti
Despre kg, eu zic ca sunt in limite normale, am luat vreo 6 pana acum, azi am intrat in sapt 25.
Am citit ca sunt fete cu probleme la inimioara. Va doresc muuuulta, muuulta sanatate si ganduri pozitive.
Joi, in 14, merg la testul de zahar. Ati facut? Trebuie sa stai mai multe ore acolo?

Pupici pe burtici!

Alina 25+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta11 spune:

Buna fetelor,dar ce vrednicute sunteti,nici nu am avut timp sa citesc din urma.
Eu sunt mai bine,raceala a mai trecut,cat de cat,bb e si el bine,ieri l/am simtit mai putin si am ingrijorasem un pic ca de obicei e ffffff activ,dar seara la culcare a inceput iarasi sa faca tumbe....astazi iar a fost activ ca de obicei.
Sanatate la toata lumea!

27 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut

ma simt mai bine, slava Domnului, ca am crezut ca ...
exact in timp ce am ramas insarcinata am facut o infectie urinara deoarece nu ma hidratez destul.dupa doua pastile de augmentin am scapat dar trebuie sa mai iau inca 18 pastile.

Vianne: am facut si eu testul, bei o sticluta cu lichid indulcit, parca e fanta dar mai dulce. astepti o ora si dupa aceea dai singe.
daca nu e aglomerat, nu dureaza mult.

si gata mesajul meu.

a! intreba cineva cit costa balansoarul electric de la Graco, costa 160 usd dar stiu ca nu livreaza in Romania.

dar stiu ca se gasesc produse Graco si in Romania, trebuie sa existe mai multi distribuitori.
http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=2256086

asta e site-ul pe care am cautat balansoar electronic si sunt mai ieftine. ce e interesant, ca iti prezinta produsele din aceeasi gama de culori sa le porti asorta :
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2305576

aici e moda sa asortezi camera cu aceeasi tema( flori, ursuleti) si cumperi totul pe tema respectiva: perdele, lampa, asternut, covor etc
uite un exemplu sa va inspirati:
http://www.babysupermall.com/nursery-bedding.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!!

Vianne felicitari pentru printesa! si eu am facut testul saptamana asta. Cum a zis si Cenia trebuie sa bei in maxim 5 minute vreo 250 ml de solutie foarte dulce( ca un suc fara acid, dar mai dulce). Daca ai de ales intre arome alege pe cea de fruit punch, nu e asa lesinatoare. Bafta multa sa il treci cu bine!! Testul dureaza o ora.

Andreap felicitari pentru vestile bune in legatura cu posibila Hep B!!

Leeloo hihi auzi ai gasit deja nora..

DanaH felicitari pentru bebelina sanatoasa!! Sper sa se intoarca pana la urma in pozitia buna!! Sper sa treaca durerile de burtica.

Luminel si Monik multa sanatate sa ajungeti cu bine la capatul sarcinii. Monik nici eu nu simteam bebele miscand prea mult la prima sarcina. cata vreme il simti pe bebe miscand macar in doua reprize pe zi atunci cred ca e ok. Inteaba medicul sa fii sigura.

Onyx incearca cu lapte rece- la mine ajuta ca si eu ma bat cu arsurile de cateva seri.

Ce se spune ca daca ai arsuri are bebe par nu prea cred ca e adevarat la prima sarcina nu am avut nici picior de arsura si Sofia s-a nascut cu un par de se minuna toata lumea, ma si intrebau daca am avut arsuri rau de tot..

Ancaurn bine ai venit!! sarcina usoara!!

Fecian suntem aici pe baricade, numai bine si speram sa vii curand inapoi!!

Daria hai nu fii suparata . daca e ce cred eu atunci lasa ca timpul zboara si acus vine inapoi, nu te lasa coplestita de tristete.

Cenia ce bine ca ti-ai revenit!! Cu balansoarul ce sa zic arata super dar noi am avut deja experienta ca am dat banii pe leagan/ balansoar si pe bouncer pentru Sofia si nu i-a placut nici unul in mod deosebit. Daca ar fi sa mai iau ceva asa mai scump intai l-as incerca cu bebe sa vad daca ii place.

pentru toate burticile si numai bine!!

Cami 26+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bai fetelor bai , va stiu deja de citeva luni, dar ma uimiti din ce in ce cit puteti sa scrieti. Eu din pacate am mult de lucru la sv, si cu programul de 6 ore la care nu renunt nicicum, sunt prinsa tot timpul in lucrari si incerc sa fac cit mai multe...In schimb mi-a adus calculatorul acasica, mai sunt citeva chestii de instalat si o sa pot sta si eu mai mult cu voi.aaa, si sa speram ca la intilnirea din 24 vom fi tot atat de vorbarete

andreeap, bravo ma bucur tare pentru ca totul e ok, hai ca ai avut si tu la temeri sarcina asta....ooof
Luminel, imi pare rau de problemele cu inima, si eu am mai avut probleme in ultima vreme, ma intreb daca o fi ceva...Si tot timpul ma gindesc la un caz de aici de pe forum, o fata care a murit la nastere(era acum 2 ani parca, chiar in februarie)...din cite se pare a murit pt ca i-a cedat inima...m-a socat tare mult atunci. Asa ca e bine ca fiecare sa se caute daca banuie ceva, chiar si mie mi-as recomanda, dar ma gindesc ca dc am nascut fara probleme odata, a doua oara e si mai usor si ...ma cam culc pe-o ureche.
Mihaser, frumoasa burticuta, felicitari pentru examene, acuma esti si tu mai relaxata.
gabitam, ti-am vazut si tie pozele, esti o mamica foarte hotarita si sigura pe ea, asa imi pari
Cleo, si eu incep AMR-ul peste o saptamina!

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

feli, woww deja ai 24 sapt??/ ce repede trece timpul!! vad ca vei avea un flacau, sa fie sanatos!!! sarcina usoara in continuare!!pupici

ps: bucurate de bebelu' din burtik,ca trec toate pb.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fecian, sper ca problemele tale nu sunt foarte grave si nu te vor tine departe de noi multa vreme!

Simonacip, din toate fetele de pe lista cred ca doar un sfert scriu mai mult sau mai putin regulat. Ce te faceai daca scriau toate?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticute,
Cum sunteti??
Eu iara am o intrebare , nu scapati asa usor de mine!!!Sunt putin speriata pt ca de azi seara a inceput sa ma doara destul de tare,ca si cum as avea o vanataie pe furta, in partea dreapta langa buric.Am luat no-spa,m-am mai linbistit dar azi noapte iara a inceput sa ma doara si inca mai tare.Si acuma dimineata la fel ,am luat no-spa si am zis ca daca durerea continua ma duc la spital sa il caut pe dr meu si sa ii spun.Eu m-am gandit ca poate de aia cum tot am plans ieri.Voi ce ma sfatuiti?Ati patit asa ceva?

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Fecian, sper ca problemele tale nu sunt foarte grave si nu te vor tine departe de noi multa vreme!

Simonacip, din toate fetele de pe lista cred ca doar un sfert scriu mai mult sau mai putin regulat. Ce te faceai daca scriau toate?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

nu stiu ce ma faceam, gabitzam, totusi ai dreptate, sa vad partea buna....cu sfertul celor care scriu regulat

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput