*Gravidute&Mamici de IASI* (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by crissintibun
Diana ,mi-a placut comnetariul cu cenusaresele si am apreciat cat de draugta ai fost aseara cu noi.De abia astept sa mai fie o intalneala ,data viitoare promit sa stau asa cum trebuie.

n-am facut nimic special, dar multumesc!
daca oana vorbeste serios cu intalneala de 8 martie, poate ne adunam sa stam pe capul ei cat mai mult!!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76
Sotul meu nu citeste si sper sa n-o faca nici pe viitor.E baiat bun in ultimul timp si de soacra eu nu ma pling.Dar aici e spatiu meu.

si la mine la fel. asta e spatiul meu si doar al meu. si asa vreau sa ramana! <--asta e pt el!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by addiana

quote:
Originally posted by aeperju

Aoleu Diana la cateva pune nume mama, nu la toate da?

multe se repeta si nu are rost...

ezact
pupici

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am revenit..
nici nu am iesit bine de pe forum..ca s-a sculat printesa..am facut treaba de mantuiala ca nu poate sta singurica 5 min..de 2 ore ma suge in continuu si abia a adormit iar..
CRIS,caciulita si fularul sunt cadou..nu stiu de unde..nu aveau eticheta..
eu nu stiu daca voi veni pe 8 martie..nu stiu cu cine sa o las..ca sotul nu are rabdare sa stea cu ea, sta juma de ora si mi+o da ca plange..ca sa ii dau sa manance..samd..nu il vad stand 2 ore..iar de mama si soacra..nu promit..or avea si ele de sarbatorit ziua femeii..am sa incerc sa le spun sa vad ce parere au..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Bun venit Stefana! felicitari pt. sarcina! scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si mesajele tale sa apara in timp real.
CRIS, erau multe hainute dragute..eu i-am luat o fustita roz, un pantalon portocaliu, un trening,un costumas, o bluuzita si un body cu maneca lunga..incerc sa fac poze.. am dat 120 lei pe toate..

Avem 3 luni!!

Mergi la inceput

vad ca numai eu bantui pe aici..
Cris, astea sunt:
fustita,bluzita, pantaloni,body,trening, costum

ma duc sa fac o baie cat mai doarme..
asa ca eu va zic noapte buna!
ps.Miha, ma bucur ca v-ati gasit sa va mutati! nu stiu zugrav, imi pare rau..poate e mai bine asa..sa nu mai aveti probl pe viitor.

Avem 3 luni!!

Mergi la inceput

frumoase hainute kriss, chiar uitasem de teba!cred ca o sa merg si eu zilele astea daca ne sponsorizeaza tati!
ma duc sa-mi culc fetele ca de cand cu vacanta asta numai la ore tarzii le culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna fetelor! Sunt si eu o mamica de Iasi.De fapt din bucuresti dar momentan stau in Iasi.Aici am sio nascut
Printisorul e Tudor Paraschiv nascut pe 05 octombrie 2007 cu d-na doctor Carauleanu Magda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Sigur dupa ce trimit 10 mesaje o sa fie totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Ralu mai este expozitia la gradina botanica? As vrea sa merg sambata...Daca nu mai am copilul in carantina, caut locuri de plimbat

expozitia s-a deschis abia duminica asta...
eu, de obicei ma duceam spre sfarsitul lunii, ca atunci sunt multe, multe flori... Si tot de obicei, expozitia asta tinea pana in martie. Imi amintesc exact ca acum 14 ani, cand am fost prima data la expozitie, venisem in Iasi la o faza judeteana la Olimpiada de lb romana. Si pe un viscol de nedescris, ne-a dus profesoara acolo pe 5 martie, sambata si am vizitat. Stiu exact asta, pentru ca pe 3 martie, joi, murise bunicul meu si a doua zi, pe 6, duminica, a fost inmormantarea...
Apoi, de-a lungul timpului, de cate ori am fost, ma duceam, in general dupa 20 februarie.

Foto Ralu

Mergi la inceput